(Ettor och) nollor.

Eeh? skriver om Copycat - igen!

Ja, verkligen trendsetters, folk har ju bara sprungit runt med pälsmössor på söder sedan typ 2001...

Vad är det med internet som gör att ironi tydligen är totalförbjudet?
Jag är inget stort fan av att vara sarkastisk, men herregud, krävs det gravallvar bara för att texten består av ettor och nollor?

Kommentarer
Postat av: tiny

Internet gör det svårare att få fram irronin. Enligt mina filosofier är det också därför folk tjaffsar så mycket mer på nätet.
På svenskan idag fick vi veta att det vi uppfattar av läraren på lektionen var 50% kroppsspråk, 43% tonfall, men endast 7% vad som sades. Tar man då bort allt utan de 7% krävs det oerhörd övertydlighet för att irroni ska gå fram till alla i skrift.

2007-09-24 @ 22:20:46
Postat av: Julia

Men hahahahaa... kära nån! Fast jag har ju hört att det här med ironi ska vara svårt att förstå... I alla fall om man är under tolv. :)

Postat av: tiny

Julia: Det mer med erfarenhet att göra än ålder. Och just när det bara är skrift är det lite knepigare.

2007-09-24 @ 22:40:25
Postat av: anneli

Jag gillar din blogg jättemycket. Jag tycker du är en jättesöt tjej som verkar vara både vettig och snäll. En sak tycker jag är lite trist med din blogg. Det är att jag tycker att mycket av dina inlägg (ibland till och med majoriteten) handlar om att du svarar på kritik som jag inte anser vara konstruktiv. Utan för det mesta handlar det om korkade uttalanden som kommer från anonyma idioter. Låt inte de ta så stor plats i din blogg! Jag vet att du där ett tag gjorde det för att du inte kunde svara på dina kommentarer. Men varför svara på något varken bland kommentarerna eller i blogginlägg som bara är så urbota dumt att det inte förtjänar något utrymme som helst här!?
Jag ville bara få det ur mig. Tack. Och kram.

2007-09-25 @ 01:14:45
URL: http://ettlivsomanneli.blogg.se
Postat av: Ironi schmironi

ja gud, här flödar verkligen ironin och jag är för dum för att förstå den..! Det jag syftade på var att en tjej skrev att hon alltid förekommer modet och tycks finna saker hon vill ha innan de sedan blir trender, och det är ju NÅGOT naivt att tro att det är man själv som kommit på allt det där, och inte inse att allt allt matas in i din hjärna utifrån, även om du kanske snappar upp det (trenden) tidigare än gemene "Gina Tricot-älskande tjejen som hjärta Englas showroom". Jösses liksom.

2007-09-25 @ 12:24:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback