Now she sleeps in a box in the good soil of Denmark

Fatale berättar jag om min kommande Köpenhamnsresa...


För den här gången krävs det mer

En dagens outfit ligger uppe på Fatale...
Then two is one

När jag och Louise var inne på Kicks idag provade jag lite olika nagellack från Depend, helt på måfå.
När jag kom hem och satt vid datorn låg boken jag läser, Fanny Ambjörnssons "I en klass för sig" brevid tangentbordet.
Omslaget... påminde mig på något sätt om någonting.
Efter att ha tagit en närmare titt insåg jag att de färgade ringarna på omslaget är orangea, blå, turkosa, rosa och lila.
Och att mina naglar är orangea, blå, turkosa, rosa och lila.

Det måste vara någon typ av konspiration.


You shine a light on hidden parts

Som jag skrev tidigare idag så tog Miss Gorgeous Gelix en streetstylebild av mig till Modette.se. Here it is, tack Angelica!


I ask for more than life can give

Nu ligger massor av bilder på fantastiska Hanna uppe på Fatale. Gå hemskt gärna in och kolla och säg vad ni tycker, utan att vara alltför taskiga mot mina amatörmässiga försök till att skapa vackra bilder.
That took too much compared to what it gave

Imorse gick jag och Marcus upp samtidigt för första gången den här sommaren - klockan ringde vid halv sex, efter att jag sovit i ungefär en och en halv timme. Jag låg och oroade mig precis hela natten över dagens opponeringsseminarium, då vi också skulle få reda på betyget för både uppsatsen och kursen. Jag oroade mig över att jag inte skulle vara tillräckligt förberedd på den opponering jag själv skulle hålla i, över att min uppsats skulle sågas vid fotknölarna (om nu en uppsats haft fotknölar), över att betyget skulle göra mig besviken, över att jag skulle försova mig, må för illa eller vara för trött för att kunna göra ett bra jobb på opponeringen, över att jag inte kunde somna, över att jag kunde känna mitt hjärta slå och blev paralyserad av ångest över att det en dag, när som helst, kan sluta slå och så tar allt slut.

Jag försov mig naturligtvis inte. Hur jag skulle kunnat göra det vet jag inte, det skulle väl vara att alla våra mobiler helt plötsligt la av så att ingen av oss vaknade... men nej då, Marcus mobil började spela Whitest boy alive i samma tid som den gör varje morgon, och jag kom upp (visserligen så övertrött att Marcus fick säga åt mig tat sluta skrika när jag pratade). Han gjorde gröt åt mig, jag fick i mig det mesta medan vi tittade på TV-Shop och kom fram till att Hulk Hogan är vansinnigt lik min pappa.

På tåget läste jag Fanny Ambjörnssons "I en klass för sig" och fortsatte att oroa mig.

Och det gick åt helvete. Precis som jag trott. Eller, stora delar i alla fall. Jag var den första att opponera, och jag hade ingen aning om vad jag skulle säga. Jag hade lyckats glömma mina anteckningar hemma och min hjärna var totalt blank, jag fick inte upp ett ord. Jag svamlade lite övergripande om uppsatsen, tackade för mig och trodde i ett par sekunder att jag klarat det, när nästa person tog vid, och jag plötsligt insåg att jag inte sagt ett ord om själva argumentationen. Jag hade helt enkelt gjort bort mig totalt. Jag är så van att uppsatserna vi opponerar på här på KSM är på så låg nivå att jag var chockad över att uppsatsen jag skulle opponera på idag var såpass välskriven att jag inte tog upp någonting vettigt eller negativt alls. Jag framstod som en komplett idiot! Tre uppsatser följde tills det slutligen var min tur, jag hade hjärtklappning och mådde illa och skakade synbart, det var hemskt. Jag förstår inte att jag blir så vansinnigt nervös. Och japp, de sågade den. Totalt. De delar jag var nöjd med tyckte både opponenterna och läraren var värdelösa och borde tagits bort, de ansåg att det var politiskt korrekt svammel. Jag bemötte knappt kritiken alls, utan satt bara och sa "ja, okej, det har ni nog rätt i". När orden kom ur deras mun kändes de plötsligt tomma, ytliga, ogenomtänkta, innehållslösa.

Avslutningsvis skulle vi få veta våra betyg en och en, jag satt kvar i klassrummet när de andra gick ut och fick veta mitt först. VG på uppsatsen, VG på kursen. Men - med ett osynligt minustecken på uppsatsen på grund av mitt feministiska perspektiv, som min lärare tyckte var helt irrelevant och som förstörde helhetsintrycket (som tydligen ändå var bra, trots all kritik).

Jag gick ut, väntade på bussen i en halvtimme, väntade på tåget i 45 minuter. Försökte vara glad. Försökte känna någon form av stolthet över att jag klarat kursen, över att jag fick högsta betyg, över att jag... "lyckats". Men ingenting. Jag kände ingenting alls. Jag känner fortfarande ingenting.

Skickade ett sms till mamma (som inte verkar komma fram),
"Jag är besviken på min reaktion. Jag kan liksom inte bli glad över att jag 'lyckats' med kursen, det är som att jag har gjort det för att tillfredsställa någon annan, och nu känns det bara tomt att det inte är någon annan som kan vara glad åt mig. Det låter kanske konstigt."


Jag har insett att jag inte gör saker för mig själv, jag gör dem för att imponera på andra, och det finns liksom ingen att imponera på. De som känner mig förutsätter att jag ska vara duktig, eftersom jag alltid "är" det. Då uteblir bekräftelsen, och allt som finns kvar är tomhet.

Dövade tomheten, om det nu går att göra det, med att köpa en anteckningsbok på Åhléns som jag tänker dekorera fint (
Louise kom med idén) med sådant som gör mig glad. Träffade på alltid lika löjligt snygga Angelica som övertalade mig (okej, jag var pinsamt lättövertalade) att vara med på en streetstylebild för Modette. Min första streetstylebild ever, hurra! Fick ångest över mitt osminkade ansikte och mina skitiga Converse, men min obession med att vara med på bild tog överhanden. Jag hade i alla fall på mig mitt snygga turkosa reaskärp från MQ. Gjorde såklart bort mig genom att bli sällskapssjuk och stå kvar och prata alldeles för länge med Angelica och hennes kompis och säga ungefär tio gånger att jag inte har några kompisar (förlåt, mina käraste finaste vänner, jag älskar er och jag vet att jag visst har er).

Nu dricker jag Brämhults apelsin/jordgubbsjuice och skriver ut papper att skicka in för att registrera en enskild firma. Sitter i våra ekande sommartomma skollokaler och längtar efter att få känna mig stolt över mig själv.

It's the feeling you get when you're travelling somewhere
Leaving something behind
Something that took too much
Compared to what it gave

Not while I'm still this obsessed

Herregud. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen - ingen är som Hanna när det gäller att fotograferas. Hade hon varit en decimeter längre och haft de där förfärliga måtten som krävs hade hon varit supermodell, så är det bara.

Vi fotade i en timme och resultatet känns som de absolut bästa bilder jag någonsin tagit.

I will prove it tomrrow.

You tell me you don't love me over a cup of coffee

Jag känner mig hyfsat redo inför uppsatsopponeringen imorgon (men är naturligtvis skräckslagen).
Igår fick jag ett mail från den agentur i Shanghai jag hört av mig till angående att jobba för dem för mitt skolprojekt i vår. De var inte intresserade av att representera mig, eftersom jag är alldeles för gammal för den.
Nähäpp. KUL DÅ. Då skiter jag i det där, orkar inte utsätta mig för den förnedring det innebär att höra att jag är för gammal när jag inte ens fyllt 24. Oh well, sådan är branschen. Jag är faktiskt lite lättad - jag har haft lite ångest för att de skulle säga ja och jag skulle vara tvungen att gå ner så mycket i vikt. Sist jag åkte till Kina gick jag ner ganska många kilo och mådde piss hela tiden. Jag är liksom inte skapt för att käka gurka och burkchampinjoner dagarna i ända, och trots att jag är medveten om att vissa delar av min kropp knappast är perfekta för modellbranschen så trivs jag med hur jag ser ut idag. Det känns som att det vore ganska plågsamt att ge sig in i leken igen, att börja hata varenda extra gram på min kropp, att bli besatt av måttbandet, att aldrig kunna unna mig någonting. Nej, det kan jag faktiskt vara utan.

Om ett par minuter kommer vackraste
Hanna hit för att plåtas, det ska bli skitkul! Förhoppningsvis får vi någon schysst bild som jag kan visa upp snart. Ååååh... det är så svårt att ha så många bollar i luften samtidigt.
Svårt, men extremt kul.

Jag har återupptäckt Beautiful Garbage-plattan som jag lyssnade så mycket på när den kom. Oh the memories.

Whenever you came near the clouds would disappear

Sådär, nu ligger mitt inlägg uppe på Fatale -

How to walk in high heels for Dummies!


Gå på bio med Fatale!

Snabba ryck - vill du ta med en kompis och gå på förhandsvisning av nya ungdomsfilmen Ciao BellaSergel imorgon klockan 18, gå in på Fatale och tävla nuuu!


If you ask me, if you ask me

Som tur är så är jag ju inte Miss Hilton, så jag slipper plåtas av vidriga papparazzis vart jag än går. Att fotas av mig själv på stan är dock inte alls lika illa.Såhär skulle jag se ut om jag var en av karaktärerna i Simpsons!I övrigt så pluggar jag (förbereder oppositionssemiariet på onsdag), planerar Köpenhamnsresan och har precis köpt ett 4 gigs Compact Flash-kort till kameran. Väldigt välbehövt, kan jag tala om för er. Det är alltid lika irriterande att behöva börja radera bilder på plåtningar bara för att minnet tar slut...

Dessutom har jag slängt ihop ett
Fataleinlägg med tips på hur man bäst går i högklackat, det kan ni kolla in vid klockan 16. Nu jäklar ska jag bädda!

BUT IT FEELS SO MUCH BETTER NOW THAT IT'S DONE

Löjligt många bilder från lördagskvällen - för att jag tycker om att fota och för att jag älskar mina vänner.
Först satt vi hemma hos Louise och Jon läääänge och hade extremt trevligt, omkring halv två tog vi oss till Hugos och dansade. Alla var på Hugos! Åtminstone kändes det så. Var jag än vände mig var det välbekanta ansikten och kraaaaamar - inte mig emot! Men om ni idiotiska brudar som bråkade med mig inne på toaletten läser det här: VÄX UPP OCH BÖRJA BETE ER SOM FOLK.

Nu är jag så trött att jag nästan går i bitar!
So what's the use between death and glory?

Sådär, nu har jag både plåtat mig i mina nya fantastiska skor och letat upp en tydlig bild på dem. KOLLA IN!


We'll go where people go and let go

Jag har köpt universums snyggaste skor.
Jag borde genast fota dem, känner jag.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.
LÄCKRAST!

I've been trying to kill the pain by watching make-believe people's fake disasters

Massor av bilder från gårdagens plåtning, föreställande fullständigt gorgeous Cristal, ligger uppe på Fatale...


Would you like to come over and kill some time?Emilia är bara hur snygg som helst. Även i röd peruk och med ansiktet fullt av... korn.

111 heter bussen, för 111 timmar tar det in till stanEhmm. Det regnade lite idag.
Och åskade.
Det var faktiskt nästan så att jag trodde att hela himlen höll på att falla ner.

Efteråt såg det ut såhär:
Oh you're so silent, Jens

Kommentar:

"Jag förstår inte.. Du är ju modell.
Varför tävla om att bli något man redan är? Jag förstår inte."

Svar:

1) Jag är inte modell.
2) Du blir inte modell av att vinna Kickstävlingen. Du får vara med på en bild om du vinner, kommer du tvåa - tia får du hudvårdsprodukter.
3) Jag tycker att det är kul med hudvårdsprodukter.

Vad av detta är det du inte förstår?

Got too much time to kill

Jag har en känsla av att jag och Mischa skulle få riktigt snygga barn ihop.Hmmm... Krysten Ritter och jag skulle inte vara ett så dumt par vi heller. Jag kan faktiskt lite förstå alla som trott att hon var jag.Jag var lite skeptisk mot det hela först, men när jag "morphade" ihop två helt olika bilder på mig (den och den) blev det ju faktiskt ändå... jag. Fast med Michael Jackson-näsa. Coolt.


Dont leave me locked in your heart

Ska man badräktsmodella kan jag inte tänka mig någon bättre fotograf än en själv. Tanken på att någon annan skulle se mig posera loss med så lite på kroppen är bara... nej, den ger mig rysningar! Men när ingen tittar är jag tydligen allt annat än blyg...


Cause I made up my mindFatale ligger nere igen. Suck och stön. Vad är det med servrar att inte fungera?

Jag sitter och skriver uppsats. Visst, jag kunde ha skrivit uppsatsen innan idag, eftersom den ska lämnas in idag, men jag tänkte att... ehmmm... att det var lika bra att börja idag, helt enkelt. Min logik är ibland outgrundlig.

Min uppsats handlar om att jag har all moralisk rätt i världen att göra en abort om jag skulle bli gravid just nu. Allt inom min etikkurs känns alltid så otroligt mycket svårare och mindre självklart än jag från början föreställer mig.

Hej, jag har suttit ute i solen och läst argument för och emot abort och vips så fick jag fräknar.

I hope you're all free wherever you may be

Gå in och läs min intervju med grymma Kate. Hon har skön inställning och härlig attityd (och sjukt snygga ben).


And the cotton is high


Just don't know what you're gonna find

Seriöst. När man lägger ner tid, energi pengar på att spela in en porrfilm, kan man inte åtminstone komma ihåg att be den blekfeta långhåriga killen ta av sig strumporna?! Jag avskyr porr. Porr har ingen klass.

Och sen kan jag inte låta bli att tänka hur jobbigt det måste vara för de stackars tjejerna som ligger och stönar på bordet när de träffar en fin kille och vill skaffa villa vovve Volvo och kids, och så ligger de där filmerna på nätet och väntar på att bli nedladdade.

It hurts to see you looking so fine

JAG HAR SÅ ONT I MAGEN!

Det har blivit dags för en regelrätt tribute. Jag har tjatat om den här tjejen förut, men det är helt enkelt dags igen.

HANNA.
Det kan inte finnas många i världen som är födda att vara framför en kamera på samma sätt som Hanna. Det är helt sjukt; man riktar en kamera åt hennes håll och hon fastnar fullständigt... flawless. Jag är imponerad beyond words.

(Ursäkta svengelskan, jag har precis ringt och grattat min amerikanske far på 50-årsdagen, och alltid efter att ha pratat engelska en stund känns svenskan så torftig.)

Hanna, Hanna. Hanna kom hem till mig och åt fruktsallad och drack vin med mig, Louise och
Sanna. Det var verkligen fint. Speciellt som min man är på Arvika och förlustar sig...Liksom, "Hanna, titta hitåt!" Klick - stunning.(Bilderna är redigerade bara därför att det var så mörkt att de blev lite för röda och korniga. Det är ju verkligen inte som att Hanna behöver retusch - se originalet här.)

Nej det gör jag inte har var't nykter hela veckan!

Jag är en sucker för lack. Japp, så är det bara. Det får mig att känna mig alldeles lagom fetisch-snygg, och det är svårt att det blir för mycket eftersom jag i mig själv är väldigt... ofetisch.

Jag har gjort ett stoooort inlägg på
Fatale med snygga lackplagg och -prylar, och massor av bilder (känns det som i alla fall. Du borde genast kolla in det här!
Jag ville vara spirituell, en gnistrande personlighet

Men shit vilken tur jag hade! Ja, att ingen antog mitt vad där jag skulle bli av med hela min garderob om jag faktiskt blev godkänd på tentan. För oh yes, jag var en av de lyckliga! Till slut visade det sig att 8 av 25 blev godkända, och bland de 8 fanns jag med. FY vad jag är nöjd, ni anar inte! Min allra första salstenta och min allra första godkända salstenta. Nu jäklar blir det uppsatsskrivande så att det sjunger om det!

And I feel like I could die by the river of disease

En liten dagens, som vanligt då!


(Klicka på bilden och kolla in outfiten, ni som vill.)

En såhär trevligt mail fick jag och resten av min etikklass idag:

"Hej!

Nu är tentorna rättade. De som låg nära godkäntgränsen har setts över en extra gång. Resultatet hänger nu på anslagstavlan i Key-huset.

Av de 25 som skrev tentan blev endast 6 godkända. Maxpoäng var 52, och gränsen för godkänt låg vid 36. Medelpoängen blev ca 28."


Jag kan slå vad om hela min jävla garderob att jag inte är en av de 6. Så kul var det. Jävla skitskitskit.


Have you ever fallen in love with someone you shouldn't have fallen in love with?

Vi är ett sådant vackert par!


What's going on?!
HERREGUD.

Silvstedt ser ju för tusan ut som en människa och inte en barbiedocka. She looks smashing. Det kan möjligen vara dags att häva bojkotten mot Sisters!

Putting all of my time in learning to care

Kicks har fått för sig att radera alla poäng i sin modelltävling. Jag förstår verkligen inte hur de resonerar, men jag antar att de har sina anledningar. Ni får hemskt gärna gå in och rösta igen!


In the back seat collecting words

Jag har tröttnat på att se mina lacktights på varenda jävla bild - det är dags för oss att ta en paus.
Läs mer om detta omåttligt intressanta ämne
här.


Today's your day

Förlåt, Peter, men jag måste tjata lite till om Kickstävlingen. Jag fick nämligen ett mail där det stod att "Jag är med och tävlar i Kicks model search. Hjälp mig att vinna genom att rösta på mig!"
"Hrrmpfff", tänkte jag. "Rösta kan jag väl göra, men vinna? Det ska ju Walther K.H. Brandl göra!"

Mailet visade sig dock vara från min syster Amanda som lagt upp en ursöt bild jag tog på henne i julas och därmed gör ett försök att konkurrera ut
mig. Bra försök, syster, bra försök! ;) Amanda fyller dessutom år idag - gå in och ge henne en födelsedagsröst här!

I alla fall, roligast av allt är ändå det faktum att min bild och syrrans bild är tagna vid samma badrumsvägg, med exakt sex månaders mellanrum. Inte så konstigt kanske - den är snygg som tusan.

Blow her back into my arms

Läckra bilder på läckra grabbar har jag lagt upp här.Till er som kommenterar på min blogg - jag läser naturligtvis allt och är jätteglad att ni skriver, men jag kan nästan aldrig svara, sidan liksom "huggs av" när jag försöker... jag fattar ingenting, men så är det i alla fall. Kommenterar ni på Fatale svarar jag definitivt, men här på bloggen funkar det typ en gång av tjugo.

Jag ska skynda mig hem och lägga lite make up

Såhär ser jag ut utan smink, för er som inte känner mig.
Spännande va?

Nu ska jag duscha, äta pastagratäng och åka till Stockholm.

It's all under control

Igår var jag i Nyköping och såg Moneybrother.
Då såg jag ut
såhär:(Vill du se en helbild med mina leriga Converse måste du klicka på bilden.)


This is what you get, when you mess with us

Jag passade på att slänga upp mina favoriter i Kicks-tävlingen på Fatale...


Karma police, arrest this man, he talks in maths

Det är ju onekligen trevligt att folk har humor. :)Heja Walther K.H. Brandl!

Det gör ingenting att du snor vinsten ifrån mig. All din ansiktsmejk kan nog göra att du har bättre användning för Lumeneprodukterna än jag.

(OBS - jag tycker verkligen inte att Walther är ful. Jag tycker faktiskt att han ser jävligt grym ut. Kanske inte det självklara valet för en beautyannons, men idealen måste ju också ändras någon gång.)

So damn beautiful

Jag frossar i bilder på äckligt snygga Bruna TenorioFatale idag. Kolla in!Jag tycker fortfarande att det vore trevligt att vinna Kicks-tävlingen, så rösta!
(Ja, om du är en sdåan person som gillar att egoboosta mig, alltså.)

Oh sister, won't you come with me

Jag har en känsla av att MyHeritage försöker påstå att jag egentligen är asiat.

Eller möjligtvis Clara Bow.

Vi kommer att dö samtidigt, du och jag.

Jag har verkligen glömt hur man gör när man pluggar.
Ja, gymnasiepluggar, liksom. När det gäller att bara slå in fakta i huvudet. Sådant sysslar vi inte med på min utbildning - den må vara för flummig sett ur många aspekter, men jag gillar åsikten att det handlar om hur man tar till sig fakta och använder den, att det viktiga inte är hur flytande man kan rabbla årtal och namn.
Självklart förstår jag varför jag måste plugga in allt det här, men jag gillar det inte.

Not one single bit.

Dessutom har jag aldrig förut haft en salstenta, sådant håller vi heller inte på med på KSM.
Herregud. Hjälp!

Annika for president

Mycket vill ha mer.

Just nu ligger jag på plats 11. Plats 11 är ju inte plats... 1.

Alltså borde du
rösta!

We should be loversFör er som vill ha lacktights men inte har lust eller möjlighet att betala för Johanna Vikmans ursnygga...

You once admired in that girl

Det är ett faktum:

Mina bloggläsare tycker att jag verkar sympatisk men lite menlös.
Mina vänner tycker att jag är rolig men jäkligt ond.
Själv tycker jag naturligtvis att jag är fantastisk på alla sätt (okej, med vissa undantag).


Inte undra på att man får identitetskriser ibland.

Push it real good

Fatale kan ni kolla in vilken mediaslampa jag var i förra veckan.What do you see in me?

Jag insåg just att jag kan be er snällt att rösta på mig!

Här, här och här.

Om ni vill vara schyssta, alltså!

I will see you rise again
And I will feel you fly again
You're so wonderful
I will be there by your side
You're so wonderful
I will be there by your side
You're so damn beautiful

You'll never get rid of me

Dagens outfit ligger uppe på Fatale nu...


I said, maybe if I leave, you'll want me

Det enda som är redigerat är färgbalansen.
I wrote a song for you

Jag har gjort värsta seriösa kollaget på Fatale, det vore ju en skam om ni inte kollade in det!

Sneak peak:


Och fråga efter hennes namn tror jag inte att jag ska

Jag har precis råkat sätta på mig det som kan vara den snyggaste outfit jag någonsin burit.

Jag vågar inte ens fotografera den, eftersom jag är rädd att jag ska se på bilderna att den kanske inte är så ultimat som jag inbillar mig.

Istället skrev jag upp klädkombinationen plagg för plagg i en Notepadfil, som jag döpte till "kanvarasnyggastever.txt".

Tänk om jag en dag måste vara råsnygg och inte vet vad jag ska ha på mig, och så råkar jag hitta den filen, och så räddar den hela situationen?

Jag är så slug.
Jag har sådan framförhållning.
Kanske borde jag skaffa ett liv.

Jag vet var du går för att gömma dig

Jag försov mig.
Jävla jävla skit.
Och eftersom sommartrafiken vill straffa mig så går förstås nästa tåg om en timme.
Dock är jag faktiskt lite nöjd. Det är ju betydligt trevligare att vakna med ett ryck och upptäckta att klockan är 09:02 - som råkar vara den exakta tiden då mitt tåg lämnar Norrköpingss station - istället för att vakna 08:45, vråla
"neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej" och kasta sig iväg till stationen hals över huvud (för att förmodligen ändå missa tåget).

Nu finns det ingenting annat att göra än att käka frukost och ta det lugnt.
Det passar mig bättre.

You just keep on going, keep on wishing

Svaret på vad som fanns i överraskningspaketet får ni här!
Slavkrypet kan bli DITT slavkryp!

Jag har fått väldigt få mail idag. Därför blev jag förstås otroligt glad när jag loggade in på Helgon för första gången på länge och upptäckte att jag hade fått mail där. Ja, så glad blev jag, att jag bestämde mig för att dela med mig av mailet!Frestande, måste jag säga. Men jag är lite turned off av att det är uppenbart att mailet är ett standardmail (jag tror faktiskt att han skickade ett exakt likadant till mig för ett par månader sedan). Han hade väl kunnat anstränga sin slavhjärna lite extra för min skull? Nej, det blir inget. Vet du vad, Slavkrypet. Höj standarden.

I could skate away on

En tjej från DHL ringde mig nyss.

"Jaha", sa jag, "och vad är DHL?"
"Vi kör ut paket, alltså", svarade hon.
Hon lät väldigt trevlig och hon frågade om min portkod.
Jag gav den till henne, hon fascinerades över att den har fem siffror istället för fyra. Det gör de flesta. Men hon är ju ändå budtjej, hon borde ha hört det mesta. Men inte.

Vem skickar paket till mig? Och varför?
Har jag nätshoppat någonting som jag inte ens behöver gå och hämta ut själv?

Nätshopping är bäst. Som julafton varenda gång en avi dimper ned i brevlådan.

Och idag kommer ju tydligen självaste tomtemor och lämnar av paketet...

A hint of lipgloss

Läs här om min drömbikini, som jag aldrig kommer att ha råd med. Poor, poor me.

Jag är så bortskämd så att jag knappt klarar av mig själv!
Jäkla etikkurs.
I want a boy who is so drunk he doesn't talk

Okej, erkänn att luggen blivit liiiite lång. Tur att det finns saxar och brist på självbehärskning... det rök en del hår både i luggen och i längderna. Kolla in resultatet på Fatale.Och just i case att det fortfarande är någon som följer min blogg - yahaaay, här är en idolbild speciellt för er! Tsss. ;)