Bite me!

På torsdag får jag nya naglar av mitt jobb.
Jag älskar mitt nya jobb.
Det känns som att jag är med i The Hills.

(Okej, jag har aldrig sett The Hills, men de brukar väl göra sådant? Eller? Hmm.)

Kommentarer
Postat av: Katarina (bjooti)

Yay för naglar genom jobbet. Vart har du ditt nya jobb föresten (eller det kanske du vill ligga lågt med)?Jag måste även passa på att kommentera alla puckokommentarer som du får till dina krönkikor. Skit i dem! De har uppenbarligen inte läst dina krönikor, och vad som är ännu mer uppenbart är att de lider av sjukt förutfattade meningar. Heja dig Annika!

Postat av: emzi

Vad roligt! :D

2008-09-02 @ 13:39:46
URL: http://izme.blogg.se/
Postat av: Anonym

Grattis till ditt nya jobb. Vilken tidning?Om jag vill börja blogga och t.ex. är intresserad av att publicera utdrag från eller andras kommentarer i sin helhet vilka ursprungligen publicerats någon annanstans. Vet du om det är tillåtet?M.

2008-09-02 @ 15:01:08
Postat av: Marina

Ett sådant jobb vill jag också ha ;)

2008-09-02 @ 15:03:25
URL: http://wondrous.blogg.se/
Postat av: Annika

Tack, alla!M, det kan jag inte tänka mig skulle vara några problem. Haha.

2008-09-02 @ 15:04:51
Postat av: Annikas mamma

Svar till M om citaträtt:

Om du vill blogga och och publicera utdrag från någon annans text så har du möjlighet att göra det enligt 22 § upphovsrättslagen: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet", enligt Wikipedia.

Det innebär att du måste ange källan till texten, och du får inte publicera en hel text eller ett helt verk, utan bara valda delar,

hälsar

Annikas mamma Liza (tidigare tv-chef och chefredaktör)

2008-09-02 @ 16:31:45
Postat av: Anna

Härligt att höra att du trivs Annika. Jag har följt din blogg i snart två år och det är verkligen awesome att du fått ett jobb som innefattar det du gör absolut bäst av alla i bloggosfären. Ville mest bara säga att jag håller tummarna för dig och att jag hoppas att jag får se en skymt av dig i Stockholm vid något tillfälle. Lycka till och fortsätt vara sådär asskickinggrym som du alltid varit!

2008-09-02 @ 19:46:03
URL: http://norrlander.blogg.se/
Postat av: M.

Annikas Mamma: Tack før upplysningen. Jag skriver denna kommentar fræmst før att kunna sæga att jag nu har konfererat med Liza Marklund.

Hælsningar M. (fattig student med førfattarambitioner).

2008-09-03 @ 17:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback