A trend is a trend is a trend



Jag har ju helt glömt bort att länka till
Hanna Fridéns ZTV-program som sändes i förra veckan, där jag och min kära vän Martin gjorde vårt bästa för att klä oss så "otrendigt" som möjligt. Kolla gärna, vi är med ganska sent i programmet, efter ungefär 3/4 har jag för mig. Om ni kikar, berätta hur ni tycker att jag lyckades!

Kommentarer
Postat av: Kaprifol

Vad bra det var! Jag hade faktiskt inte sett Hannas program innan, men hon är ju ypperlig som programledare. Och du Annika, du fick mig - nästan iaf - att vilja ha bling-bling-jeans, shorts och godiströja till jobbet idag. Det är tydligt att allt klär en skönhet. :)

Postat av: Anonym

Alltså, jag gillar hennes idé med att ta dit högt ansedda personer för att sedan dissa dem totalt. Jag ser framför mig hur de delar en taxi hem där de sitter och snackar skit om programmet hela vägen ;)

Och ni är grymt söta, du och han! :) Fashion vad som än hamnar på, verkar det som.

2008-03-14 @ 08:32:00
Postat av: katrín

hahaha, vad roligt det var att se dig :) fiffigt med shortsen utanpå jeansen ;)

2008-03-14 @ 08:49:43
URL: http://katla.tjejsajten.se
Postat av: Lucy Skye

Hot damn! Det var nästan så att jag blev sugen på att dra på mig ett par shorts över jeansen. Nästan. Jag är ju personligen rätt ointresserad av trender och mer anything goes så länge man själv gillar det, men jag tyckte att du klarade dig bra. Fast det hade varit schysst med mer Urkel-känsla över shortsen :)

2008-03-14 @ 09:45:52
URL: http://superanonym.blogg.se
Postat av: bokmald

Hej,
jag bor utomlands och jag ser "otrendigt" varje dag.
Jag tycker inte att ni lyckades vara särskilt otrendiga (även om jag inte tror att det var särskilt trendsettande heller ;-)), och anledningen tror jag är att ni ansträngde er, att ni är medvetna om vad ni har på er.

Man kan ju vara trendig så länge man bryr sig om vad man har på sig, oavsett vilken trend man följer.
Men om man bara drar på sig ett par illasittande jeansbyxor (gärna såna med fickor längs med byxbenen) och en urtvättad illasittande brunbeige tröja och inga accessoarer, ja, då kan man vara riktigt otrendig. Just för att man inte bryr sig och att man inte gör något av det man har.

Sen är det ju upp till var och en om man tycker det är snyggt eller fult.

2008-03-14 @ 13:41:37
URL: http://www.metrobloggen.se/bokmald
Postat av: bokmald

oj, jag skrev fel, det blev en blandning av trendsetter och trendsättande. nåja, ingen större fara skedd.

2008-03-14 @ 13:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback