AND YOU GO HOME, AND YOU CRY AND YOU WANT TO DIE etc.

Kommentar hos Facehunter:

"annika has a pretty pretty bad style anyway.the picture you take of her are always horribly borning."

Fantastiskt att det finns någon därute som har sådan stenkoll på min stil! Och som talar om mig som "Annika", som att vi känner varandra, eller som att jag är en person man bara omtalar vid förnamn. Typ som Iman. Hahahahahahahahaha.

Jag håller naturligtvis inte med; jag tycker att jag har otroligt snygg stil, annars hade jag förstås klätt mig på något annat sätt.
Men jag är nog ohyggligt tråkig.
Jag ska kanske börja klä mig i badbollar istället, vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men oooh myyy goooood då vilka idioter det finns. Okej, du kanske inte har en wild and crazy street-stil som många av dom som facehunter fotar har, men som att alla måste ha det, eller? Du har en klassisk och tidlös stil som ändå känns personlig och lekfull, det tycker jag är fantastiskt. Och desutom är du så vacker att du skulle vara snyggast på ellegalan klädd i en jutesäck.

2008-02-04 @ 14:30:31
Postat av: Sara-Sofia

SKOJAR PERSONEN ELLER? Bra att du vet att du visst har otroligt snygg stil. Inte för att det egentligen spelar någon roll, du är ju så himlans mycket mer än din stil. Vad vet den där personen om din stil överhuvudtaget? SUck.

2008-02-04 @ 14:32:19
Postat av: Evis

*fnitter* Jag tror att vi kan kalla det avundsjuka.

Postat av: Mikaela

Å, vad glad jag blir över att du så otroligt mycket vet att det inte är sant, jag blir så lycklig av människor som är säkra på sin stils snygghet och vet att de som inte tycker om den har dålig smak :). Dessutom är det ju helsant också, du har otroligt fina kläder, alltid alltid.


Och tack så mycket för din fina fina kommentar, jag tycker absolut vi blir vänner nu på direkten, om inte i verkligheten eller som katter så åtminstone i bloggvärlden. :D

Postat av: sofia dahlén

Precis så reagerade jag också när jag såg den kommentaren. Det roliga med bittra människor på internet är att deras förolämpningar alltid blir komplimanger i slutändan.

2008-02-04 @ 15:05:36
URL: http://www.conspicere.se
Postat av: Lina

Haha, det där luktade verkligen bitterhet lång väg. Kanske personen i fråga gjort allt för att få bli fotad men aldrig blivit det?
Eller ett klassiskt fall av att tycka någon annan är så snygg att man börjar hata dem istället frö att inte börja hata sig själv?

Bra att du inte tar åt dig, det behöver du verkligen inte. Du är rysligt snygg som du är utan ikläda dig badbollar, garnnnystan eller neonfärgade barockkläder :)

2008-02-04 @ 16:02:05
URL: http://mjorf.blogg.se
Postat av: stina

den personen snackar skit, du har inte dålig stil.. du har vacker stil. du var jättefin på elle galan..

2008-02-04 @ 16:20:53
URL: http://contaqt.blogg.se
Postat av: Lisa

Äh, du är snygg. Det tycker nog kommentatorn också.

2008-02-04 @ 17:38:04
Postat av: Mimmi

du har en fruktansvärt snygg stil. DU är snygg.

2008-02-04 @ 17:54:54
URL: http://newgrave.blogspot.com
Postat av: Hanna

Du har så fin stil, Annika. Inte tråkig alls, enligt mig. Fin och stilig.

2008-02-04 @ 17:57:01
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: N

Här ska man hålla med dig va? Och det gör jag ju. Så varsågod: Du är skitsnyg, skitsmal, mycket mycket stylish. Yes. Det är du. Så vem som helst som säger nåt annat är nog bitter :) Dock undrar jag om inte ditt "hahahaha" klingar lite bittert också. Varför inte säga att du blir sårad om det är så. Bara en tanke. Man behöver inte spela tuff.

2008-02-05 @ 07:11:56
Postat av: Sofie

Med tanke på personens sugiga grammatik tippar jag på att det är en 17-årig tjej som läser din blogg. Tänker mig att hon klär sig som sin stora idol Avril Lavigne, går sin egen väg, sådär: trasiga strumpbyxor och lila hårslingor. Det är vad jag tror.

2008-02-05 @ 13:14:19
Postat av: jenny

du har den stil du har, fin enligt mig. men varför känner du behov av att jämt svara på alla negativa kommenterar och åsikter om dig. du behöver inte försvara dig, vi fattar själva att det är han som är tråkig och knäpp och blablabla:)

2008-02-08 @ 12:51:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback