Var snygg och självsäker, Miss Perfekt!

tiny skrev en jätterar kommentar angående "Miss Perfekt", personen som tycker att jag ser ut som en "klånad asfallts tipp", och avslutade med dessa rader:

"Och just den här gav mig en rolig start på dagen. Människan kan ju inte ens börjat högstadiet så som den skriver. Det är förmodligen en socialt inkompetent 13-åring."

Usch, tiny, usch! Nu ser jag ju framför mig en liten kantig trettonårig flicka med massor av kajal runt ögonen som sitter hemma och är förtvivlad och bitter för att ingen vill komma hem till henne och äta Ballerinakex och se på Idol, och som sitter vid datorn hela nätterna och får ut sitt hat mot sig själv genom att förolämpa andra. Gud så sorgligt. Miss Perfekt, jag hoppas verkligen att du är världens mest självsäkra, hetaste (och mest dyslektiska) tjej, som helt enkelt satt hemma vid din dator och såg mig och tyckte att jag var sjukt ful. Det skulle kännas mycket bättre.

(Okej, jag kan dessutom vara lite extra känslig idag eftersom det är min första dag ensam. Tur att jag fått shoppa bort lite av min separationsångest...)

Kommentarer
Postat av: malin

hur går det med symaskingen förresten?

2007-09-10 @ 15:37:28
Postat av: Kaprifol

Du är verkligen ingen tipp! :) Jag hade kul åt din beskrivning av hur Miss Perfect kan vara. Det är säkert så det ligger till.
Angående att vara särbo så är det jobbigt (jag har själv varit särbo i snart 1,5 år), men det blir desto roligare när ni ses igen, jag lovar. (Passa nu på att använda ditt särboskap till att äta framför datorn, sjunga falskt och annat som man kanske förskonar en sambo från. :)

Postat av: tiny

Haha... vad bra jag måste vara på att döma människor.
Kaprifol: Du ger det verkligen en bra anledning att inte flytta ihop med partnern! Stackars pojkvännen, hur ska det här gå? ;)

2007-09-11 @ 23:41:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback