Nostalgi och låg nivå.

OBS! DET HÄR INLÄGGET KOMMER ATT HANDLA OM IDOL.

Idol Idol Idol. Killarnas kval började uselt men tog sig mot slutet, de två sista sångarna gjorde faktiskt att jag satte mig lite mer rak i ryggen och lyssnade uppmärksamt, till skillnad från de tidigare som jag bara gäspat åt.
Christoffer och Daniel som potentiella Idolvinnare, nu när min favorit Rasmus åkte ut i slutaudition. All My Life, liksom! Jag var ju bara barnet när den låg på rotation hos Power Hit Radio och de andra skitkanalerna. Nostalgi OH YEAH!

Men ärligt talat börjar jag tappa intresset.

EDIT
________
Hur kan Christoffer Hiding vara så jäkla snygg i tv-rutan och se så vansinnigt... eh, ja, vansinnig ut på bild? Hem och öva framför spegeln, Christoffer. Jo, det hjälper.

EDIT 2
_________

ROligast ikväll för ju förresten när någon av killarna (var det Brothers-modellen?) sa "ja, lite konstruktiv kritik" och Gynning svarade "ja, lite konstigt, ja".

Kommentarer
Postat av: s

Jag håller helt med!!!!!!!!!!!!!

Postat av: Cecilia

Vilka dagar går idol nu? :)

2007-09-24 @ 22:14:58
URL: http://julin.blogg.se
Postat av: Julia

Christoffer alltså, det var en fin kille det! :) Sjöng väldans bra och var mycket trevlig att vila ögonen på där i tv-rutan. Daniel, mjo... han sjöng verkligen jättebra men händerna och hans sätt att stå fick mig att bli helt nervös!
(Öh, när jag tänker efter känner jag mig jättetöntig som sitter här och ivrigt disskuterar Idol, men äh... jag klickar på "skicka" ändå. Tanken att avsluta denna kommentar med något käckt i stil med "keep on bloggin'" for just genom mitt huvud, men någon måtta på töntigheten får det faktiskt vara! Hej då! :D)

2007-09-24 @ 22:19:58
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: Cecilia

Svar: Okej, då ska jag lägga det på minnet. Det är ju kul :D

2007-09-24 @ 22:37:21
URL: http://julin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback