If I had a tumor, I would name it Marla.

Nej, nu fick jag för mig att jag ska skriva massor massor maaaassor av blogginlägg innan jag ser på film! Ehmmm. Ja, ett till blir det ju, tydligen. Nu när jag väl börjat skriva ett kan jag ju inte bara sluta.

För er som inte vet det så är jag ett riktigt
Idol-freak. Auditionturnén är jag visserligen inte så förtjust i, men slutaudition - god damn! Min lilla favorit Rasmus Larsson gick tydligen vidare, jag såg honom inte alls idag, men det blir det förmodligen ändring på imorgon. (Ja, bara för det kommer han förmodligen vara helt förfärligt värdelös. Typiskt.) När jag kollade in på Idolsajten för att kolla vilka som klarat första gallringen upptäckte jag att en kille från Götet gjort en riktigt söt cover på en av världens vackraste låtar. Release me. Jo, kom igen! SAAB-låten. Skriven av en ung man som verkligen kan det här med att skriva musik, nämligen blondinen Erik Althoff, som syns i tv och på billboards just nu som en av MQs Myspace-scoutade modeller tillsammans med resten av sitt band. De spelar någon form av grungeinspirerad radiorock, sådant som jag inte riktigt förstår mig på, men de är duktiga som tusan. Autopilot Society. De brukade heta Marla Singer. Det var finare.






Foto: Henrik Halvarsson för MQ

Det är förresten jävligt kul att hela bandet dissar både låten de spelar och kläderna de har på sig i kampanjen så fort de får tillfälle. Varför de då gör reklamen? "Vi är ett fattigt band som behöver pengar." Word.

Kommentarer
Postat av: Malin Harju

Älskar också "Release me" som framförs av Laura Sweden, numer heter de tydligen dock Oh Laura. Lovely! Är superskön i lurarna på morgonen då man går till jobbet!
Kram Malin!

2007-09-20 @ 05:22:08
Postat av: Marlene

Rasmus är utan tvekan min favorit med. Och låten han framför letade jag som en galning efter, men tydligen är det en synthlåt från början, och Rasmus version är hittils den bästa jag hört. Hoppas han går vidare!

2007-09-20 @ 09:30:20
Postat av: edpf

Gillar inte MQs kläder i största allmänhet.. men vafan: http://kbimg.no.publicus.com/apps/pbcsi.dll/bilde?Avis=KB&Dato=20070813&Kategori=TIVOLI&Lopenr=70810023&Ref=AR&Profile=1812&Border=0&maxw=468&maxh=500
klär de sig som på den bilden i vanliga fall har man ingen talan.

2007-09-20 @ 11:34:20
Postat av: Sabine

Hmm Rasmus? Jag har inte kollat så mycket på auditionturnén, mest skit av de där 45 minuterna så jag har sparat mig till slutaudition.There's where the action is!

Postat av: Nathalie

vad söt han högst upp på bilden var!

2007-09-20 @ 13:05:26
URL: http://fairly.blogg.se
Postat av: Carl

Kan du inte visa lite rumpa?

2007-09-20 @ 15:03:29
Postat av: rockvampyren

Idolfreak,?,.eh,.jaha,.idol är väl utan tvekan på nå´t sätt småtrevligt kl 20.00 underhållning, men det är synd att dom inte använder receptet till max,dvs verkligen söker sångare/fina röster, utan enbart nöjer sig med lätt formbart råmaterial för en ny Darin eller Erik, ja, vad dom nu alla heter.
Lite småfånigt känns ju uttalanden som,: du ser ut som en stjärna,..du är jävligt snygg,osv,.när man säger sig leta efter duktiga sångare,.men jag kan ju ha helt fel,.som vanligt,.men om en sak har jag inte fel,:Kishti ska inte försöka sjunga,hon suger som sångerska,.brutalt!,.men kul program.
Angående Autopilot Society,.dom har hämtat mycket inspiration från band som tex Stone Temple Pilots,.Alice In Chains,.Pearl Jam,.osv,.grungeinspirerad garagerock,.?,ok,.varför inte,men så mycket mer än ett band för MQ reklam blir dom nog inte.
Att dom småskäms för att "sälja sig",.nää,borde dom inte göra,..många större band har sålt sig dyrt,.tex Rolling Stones,nästan samtliga R&B artister viftar flitigt med Nokia´s telefoner på sina musikvideos,och nu senast Kent, som sålde själen till SE,.men inget fel med det,ingen jobbar gratis.
Vad det gäller "Release me",.sant, fin låt,.synd att just den sakta men säkert förvandlas till "hissmusik",eller till en "SAAB låt" som du säger pga reklamanknytningen,istället att få åldras behagligt och bli en klassiker.
På tal om udda band och märkliga låtar, såg ett band som heter Lapko under deras spelning på gamla,fina Sin-e(numera stängt) i N.Y.C i början av mars. Kika in på Tuben och lyssna på deras "All the best girls",.hmm, konstig band, konstigt musik,.men N.Y.C folket älskade dom här snubbarna,.värt att notera är också trummisens,eh,.något ovanlig frisyr, en kombo av sideburns,skinhead och ponytail med rastaflätor,splittrad personlighet?
Må väl.
Vampyren.

2007-09-20 @ 15:58:22
Postat av: PrettyInPink

hahah, han som gör oh laura covern är en bekant till mej...roligt att se det där.

2007-09-20 @ 17:56:21
URL: http://www.PrettyInPink.blogg.se
Postat av: Fia

Tänkte att du som är insatt i modellbranschen kanske kunde ha nåt att säga till om detta? Tycker mest han står för folks fördomar om modeller.
http://blogg.aftonbladet.se/9332/perma/552889

2007-09-20 @ 20:39:26
Postat av: sofie

Låten rasmus sjöng framförs egentligen av
the flying pickets,
UNDERBAR :)Går för övrigt att kolla på youtube!

2007-09-20 @ 21:11:38
Postat av: Ida Annie

Haha... Kul att se Erik överallt.

2007-09-24 @ 18:38:58
URL: http://stylebyida.blogg.se
Postat av: Blaha.

Värdelös kommersiell radio-pop/rock som är själslöst och totalt ointressant. Men ni tjejer blir våta för ingenting numera.

2007-09-25 @ 00:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback