Hörru, rockvampyren.

Jag kan inte kommentera på min blogg, och du lämnar ju ingen e-mail, så det är lite svårt att svara på dina frågor.
Först och främst: Det märks att du verkligen inte känner mig.
För det andra: Jag skiter väl i Alex Schulman?

Kommentarer
Postat av: rockvampyren

Det var ju skönt att höra,.alltså att jag inte känner dig,.din rätta jag bakom den vackra fasaden,annars hade jag blivit besviken,..men vore onekligen intressant att göra det,få veta lite mer om din rätta jag. Du skiter väl i Alex,.ha,ha,.bra tjejen, det gör jag med,.men jag vet samtidigt, att hans något lite pubertala skämt om "outfittjejer" ,eller ska man kanske kalla dom för antikreativa tics istället för skämt,?,..har framkallat en hel del irritation på sina håll.
Må väl tjejen som jag inte känner.
Vampyren.
[email protected]

2007-09-18 @ 18:10:52
Postat av: Fia

Meh.. Rockvampyren... vad är det du vill uppnå?

2007-09-18 @ 18:36:51
Postat av: Sara A

Vem är Alex Schulman? Borde man veta det?

2007-09-18 @ 18:50:57
Postat av: rockvampyren

Fia,.om du behöver fråga det, då förstår du inte,jag vill skapa vågor,.det är inte enbart beröm som får människorna att växa, utan även positiv kritik,och märk väl,i all välmening,.och vi alla behöver väl växa som människor,?.såväl jag som du,.eller hur?
Sara A,.du lämnar kommentarer i en blogg, och låssas vara okunnig om Schulman, yeah right,.Sveriges största blogg med kvarts miljon besökare i veckan, Aftonbladet,mannen med dom sneda tänderna och med den stora käften, ringer det nå´n liten klocka nå´ntans?
Vampyren.

2007-09-18 @ 19:22:52
Postat av: Sanna

Jag dör av skratt!

Postat av: tiny

Det är inte alltid folk har hyfs att svara vänligt när man ställer en fråga. Du tog upp honom utan att säga vem han är och NEJ, vi har ett liv förutom framför datorn. Vi läser de bloggar som intresserar oss och jag personligen har inte råkat snubbla över hans blogg. Förmodligen för att han inte skriver sådant jag vill läsa i vilket fall.
Positiv kritik är inte samma sak som personangrepp. Lär dig skillnaden.
För övrigt, om man behövder fråga om något är det alltid just för att man inte förstår.
Snälla, gå tillbaka till Schulman. Här kommer du inte längre än att föra en smaklös diskussion grundat på att du fördömmer de som uppskattar att tänka på sitt yttre. Är det verkligen så smart att starta den just på en modeblogg?

2007-09-18 @ 20:43:14
Postat av: Anonym

Jag har skrivit om dig i min blogg även fast jag inte brukar läsa så mycket här så brukar jag titta in fatale, kika gärna :) hej

2007-09-18 @ 21:06:07
URL: http://kaderi.blogg.se
Postat av: klara

men gud, rockvampyren! jag visste inte heller vem alex var förän jag läste intervjun med honom i bon, sen har jag aldrig kollat in hans blogg, just för att jag inte tycker att han verkar vara så intressant. man kommer inte långt i världen med sånna spydiga kommentarer och en så pesimistisk syn på andra människor. jag tycker rent ut sagt synd om dig. och om du nu inte gillar den här bloggen, sluta läs den då! för det finns andra människor som gillar den och vill läsa den precis som den är. lägg din bortkastade energi på nått vettigt, att bli snäll tex..

2007-09-18 @ 21:43:40
Postat av: rockvampyren

Lilla Klara,.jösses,.nu börjar det här bli tjatigt,.begriper du inte, eller är det bara så att du vill missförstå,?,.har du inte läst vad jag skrev om lille Alex längre ner i bloggen under "intresseklubben antecknar",.tycker du verkligen att jag framstår som nå´n slags Alex fan,?,.ha inte så jävla förutfattade meningar om människor,..och visst kommer man långt genom att vara spydig och elak,.titta bara på familjen Schulman,..och du ska absolut inte tycka synd om mig,.onej,.jag är inte bara rapp i käften,.jag är jävligt snygg också,!.vill du dejta?
Alltså,..Annika, du har en hel del väldigt trogna,..och väldigt roliga läsare,..vem blir nästa att älska vampyren?,.va inte blyga nu tjejer, kör hårt!
Vampyren.

2007-09-18 @ 22:17:16
Postat av: Jessica

Det var ett jävla tjat om den där Schulman! Så fort man bloggar ska man tydligen jämföras med honom eller smutskastas av hans hängivna små stalkers. Jag har aldrig läst hans blogg och tänker på ren trots inte göra det heller eftersom folk verkar bli helt hjärntvättade efteråt.

2007-09-19 @ 11:22:08
Postat av: Peg

Kan inte lilla Rockvampyren bara hålla käften och försvinna?
DU är en enda stor SNARKVARNING!
Nobody gives a damn!
Skaffa dig en egen jävla blogg....

2007-09-19 @ 20:16:19
URL: http://bikinipop.blogspot.com
Postat av: rockvampyren

Eftersom kvalitén av kommentarer tycks sjunka lika drastiskt som en kosvans efter uträttade behov,.kära ringmuskeln Peg "jävla" Bundy, på ren Sculmanska,helt i linje med dina IQ befriade förebilder,: A. Skit ner dig,.. B. Sök vård,.eller vice versa,.helt efter tycke och smak,.men du måste dock genomföra såväl punkt A som B,för att bli helt återställt efter dina otaliga simturer på dom Schulmanska kloakerna.
Mvh.
Vampyren.

2007-09-19 @ 21:34:59
Postat av: Peg

boooooooooooring.
Jag tycker att du är tråkig. Hahaha...men det är gulligt av dig att tro att jag har låg IQ. Jag förstår att du gärna vill inbilla dig det. Du är rätt naiv...
Jag har jääääääääävligt hög IQ och en jääääävla massa högskolepoäng. Mycket mer än DU någonsin kommer att ha.
Din ynkliga lilla skit! Du ska inte komma hit och snacka om självdistans, DU om NÅN saknar humor och självdistans. Vafan allting ska inte behöva vara
politiskt korrekt. Allt behöver inte vara pretentiöst och analtrångsynt.
Jag kan formulera det med stora fina och bildade ord. Visst kan jag det. Men du förtjänar inte det, du verkar inte ens vara särskilt bildad själv. Hur gammal kan du vara liksom? Max 15!Så jag uttrycker mig kort:
SKAFFA DIG ETT LIV! Ge fan i att klottra fanskap i andras bloggar bara för att känna dig intelligent. Ingen går på det.

2007-09-20 @ 19:58:34
Postat av: rockvampyren

Kära Peg,.ring snarast 08-57835850,.Huddinge Psykiatriska Öppenvårdsmottagning,..det är aldrig för sent, du kan få hjälp.
MVH.
Vampyren.

2007-09-20 @ 21:05:21
Postat av: Anonym

kära rockvampyren. Kliv tillbaka in i din mörka ensamma kista och stanna där för evigt.
Inga vänliga hälsningar
Peg

2007-09-21 @ 07:59:08
Postat av: rockvampyren

Peg,.raring,.vill du kliva ner i min mörka, ensamma kista,?,.du får ligga på topp,och jag lämnar en fullständigt nöjd kund garanti med ångervecka,.dock är erbjudandet av engångskaraktär och gäller ej om du är en rabiatfeminist. Du,.jag,.och kryptan?,.Amen och Halleluja.
MVH. Vampyren.

2007-09-21 @ 16:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback