Enough is enough.

Jag är sjuk. Jättejättejätteförkyld.
Jag har en blåsa på insidan av underläppen som är så groteskt stor att det ser ut som att jag har fått en smäll på käften.
Jag saknar min mamma.
Om några dagar flyttar min pojkvän till Stockholm, på sätt och vis saknar jag honom redan.

Jag har verkligen helt tappat intresset för att blogga. Ja, inte på
Fatale, men privat. Det känns inte som att jag har någonting alls att säga, och då är det bättre att bara hålla tyst.

Jag vet att ni är många som håller med mig om det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stackars, de var inte mycket som var roligt nu inte. Jag kan trösta dig med att jag också har en gigantisk blåsa i underläppen. Jag lider med dig! Tråkigt att du har tappat intresset för att blogga, eftersom jag älskar att läsa din blogg.

2007-09-06 @ 21:34:46
Postat av: Anonym

jag tycker mycket om din blogg, mer än fatale.
även om också fatale börjar gillas ^^

2007-09-06 @ 21:43:23
Postat av: Nanó

Åh, allt kan kännas så skit ibland, så skit att man tappar lusten för saker och ting. Som att blogga. Sedan kommer det ju lyckligare perioder då man kanske får lusten tillbaka. Om du känner såhär kan du ju ta bloggpaus och bara blogga på fatale? (även om jag gillar att läsa din privata blogg med, du är en sån fin och intressant person, man får liksom inte nog av dig). Men bara om det känns bra så, förstås:)
På sommaren hade jag en period då jag inte orkade med någonting. Min morfar låg på sjukhus och mamma måste åka från vår sommarstuga och ta hand om mormor som är dement. Min pojkvän tvingades in i armén samtidigt(vi har armetvång i Finland), det kändes också förjävligt. Där satt jag sen mitt under sommaren på sommarstugan och kände mig skit.
Hoppas du iaf blir lite gladare snart. Det kommer säkerligen en vändpunkt för dig med. Min vändpunkt blev att min pojkvän bestämde sig för att skippa armén eftersom man i finländska armén behandlar männen som djur, och valde civiltjänstgöring i stället (att man typ städar lager i ett år för en slavlön).
Ta hand om dig vännen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback