You're so beautiful when you smile

Angående operationen: Jag ska plocka ut två tänder, en exakt likadan operation som jag var med om för ett år sedan, fast på andra sidan. Det handlar om visdomständer som inte kommit upp (i det här fallet har den kommit upp en liten bit, helt snett, förra gången syntes den inte alls utan låg parallellt med käkbenet) och som borrat sig in i hörntanden framför. De går alltså inte att dra ut - eftersom själva tanden (inte bara rötterna, alltså) sitter fast djupt nere i käkbenet - utan måste opereras ut. Jag kommer inte att ha särskilt många tänder kvar i underkäken, om man säger så, men sen borde det i alla fall vara över. Jag drog ut den tredje visdomstanden en vecka innan den förra operationen, och jag verkar sakna anlag för den fjärde.

Låt det här vara sista gången. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA.

Tack för att ni är så rara, tänk på mig i morgon när jag ligger i min säng och kräks blod och är uppsvälld likt Elefantmannen (-kvinnan?).

Kommentarer
Postat av: Isa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. hoppas det gör så lite ont som möjligt i varje fall.

2007-11-04 @ 22:23:03
Postat av: Lina

Urs, nu blev jag sjukt orolig för mina egna tänder. Mina visdomständer har inte ens börjat komma upp, och jag är väl aningen ung men känns ändå läskigt att det kan vara nåt sånt...
Hoppas det går bra för dig iaf!

Postat av: anna

ja var ju tvungen att kolla petter videon efter någon komenterat att du va lik ceillia, kan va beredd att hålla med att i några scener är du ju riktigt lik, speciellt i slutet när hon ser sig i spegeln. :)

2007-11-04 @ 23:11:09
Postat av: Annika

Isa - Tack snälla. Ont kommer det att göra. Men vad gör man?

Lina - Tack tack tack Lina! Men oroa dig inte för dina tänder, det här är ju inget alla måste göra om man säger så!

Anna - Jovisst är det jag som är Cecilia! :)

2007-11-04 @ 23:19:59
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Evis

Ick! Jag tog en visdomstand för två år sedan. Mina nedre visdomständer ligger ner, med "ovansidan" rätt mot de andra tänderna, så först fick de spräcka den i fyra bitar innan de plockade ut den i bitar. Jag hoppas den andra håller sig lugn så att jag slipper ta bort den.

2007-11-05 @ 14:55:15
URL: http://frualeydis.livejournal.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback