Problemlösning?

Nu är det flera som mailat och har problem med att bloggen "klipps av" efter ett par inlägg, och även när de velat kommentera (som det varit länge).
Det här är tyvärr inte något jag kan göra något åt. Enligt blogg.se handlar det om att webläsarens säkerhetsinställningar krånglar. Är det någon som haft problem med bloggen i Mozilla Firefox? Annars är det mitt tips för er som inte kan läsa bloggen; att kolla om det funkar bättre i Mozilla (det borde det göra). Hoppas att det löser sig för er!

Kommentarer
Postat av: jannike

aldrig haft problem med din blogg. sitter med firefox, vilket är det bästa.

Postat av: Alice

Senaste firefox funkar finfint :)

2007-11-11 @ 23:20:29
URL: http://spegellandet.blogg.se
Postat av: ida

andas.
blir så mmmmmhghdhhshjsklk!!(/!# när folk som helt seriöst använder IE klagar på att inget funkar. välkommen till the internets liksom.

och safari är nästan, men ba nästan lika illa. alla människor av värde (gud JA jag menart) använder firefox.

2007-11-12 @ 03:34:14
URL: http://pancakesinthesky.blogspot.com
Postat av: ida

eh. det jag egentligen skulle säga var att jag aldrig någonsin haft problem med din blogg, varken med tidigare versioner eller nyare firefox, mac som pc. och inga problem heller på andra bloggar som verkar få skitmycket kommentarer om att det inte funkar. kontentan av det hela är alltså att firefox är skiten, den bra skiten alltzå.

2007-11-12 @ 03:37:51
URL: http://pancakesinthesky.blogspot.com
Postat av: Julia

För mig funkar det ypperligt oavsett vilken webläsare jag använder, IE eller Firefox. Kanske är lösningen för alla IE användare att uppdatera till den senaste versionen...? Eller så är jag helt ute och cyklar! :P

2007-11-12 @ 06:45:00
Postat av: Elsa

japp det funkar alltid med firefox, men precis som med att det går att se kommentarer genom att högerklicka och öppna i nytt fönster så kan man gå till förslagsvis "november" (eller annan önskad månad) och öppna upp den i ett nytt fönster, så funkar det!

2007-11-12 @ 09:16:29
Postat av: Jannike

Det började göra samma sak för mej i IE, men när jag förminskar fönstret och uppdaterar sidan så funkar det! McGyver - at your service. :D

2007-11-12 @ 10:19:24
URL: http://jannike.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback