Om jag svälter ihjäl får Sanna och Louise ärva min garderob, aka I'm such a draaaama queeeeeen every time time time we meet



Om ni bara visste hur mycket jag längtar tills jag får börja äta mina pulversoppor. Än så länge är det förbjudet, tyvärr, eftersom de innehåller fasta bitar.

Det jag ätit de senaste dagarna, och nu spytt upp (thank you very much), är följande:
- fil (för att slippa kräkas av medicinen, det var en bra idé men funkade sådär i praktiken)
- drottningkräm med mjölk
- en väldig massa måltidsersättningsdrycker (efter de lyxiga färdigblandade från Allevo som ni ser på bilden fick jag gå över till Naturdiets chokladpulver som man blandar med vatten. Smakar som om man blandat Oboy, salt och vatten, för er som aldrig testat.)
- välling

...

Japp.
(Jag har inte känt mig sugen på nyponsoppa, av någon anledning.)
Och nu har jag alltså ingenting i kroppen, inte ens vatten.
Mitt illamående slåss just nu mot min hunger. Det ska bli intressant att se vem som vinner.

PS. Jag har fått liggsår på höger armbåge. DS.

Kommentarer
Postat av: victoria

Så pass allvarligt? Det har jag av någon anledning inte uppfattat. :O Jag säger bara USCH! Stackare! Vet du vad du förtjänar sedan? Du förtjänar något bra, som välmående och... kanske nåt uppfriskande som... en hårfärgning? Eller kanske en ytterligare tröja/tee med kattryck. Hih. Jo, jag är materialistisk.

Postat av: Annika

Åh men söta Vic! Du är så rar. "Så pass allvarligt?" - jag vet inte riktigt vad du menar, att jag inte får äta? Jag kan inte gapa överhuvudtaget och ännu mindre tugga, och jag har ett fem centimeter långt jack i munnen som är ihopsytt med blå tråd och där kan det fastna bitar av mat (om man skulle försöka sig på att exempelvis äta pulversoppa). Det är rätt förjävligt.

Jag håller med dig - jag borde faktiskt få köpa mig något fint när det hela är över! Typ... ny ögonkräm (båda mina är slut). Fast mest tänker jag på MAT. På allt jag ska äta! HERREGUD VAD JAG SKA FROSSAAAAAAAAA!!!!!!!!!! :D

2007-11-08 @ 17:46:02
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: sara

usch det är jobbigt att inte få/kunna äta.
jag opererade bort mina halsnamdlar för någon vecka sedan och fick bara äta flytande och mjuk mat ett tag. men det blev flytande väldigt länge för det gjorde för ont för något annat. när jag åt soppor så silade jag bort bitarna som fanns i, det kan du ju testa?
hoppas du blir bättre i vilket fall som helst! :)

2007-11-08 @ 17:48:03
Postat av: Annika

sara, du har rätt, jag har funderat på att sila bort bitarna faktiskt. tyvärr har jag ingen sil utan bara ett durkslag men ganska stora hål, så är osäker på om det funkar...
Jag tog bort mina halsmandlar för ett par år sedan, det blev infekterat och jag var däckad i flera månader, men även innan infektionen slog till minns jag att det var FÖRFÄRLIGT! Mår du bättre nu? Du får tänka på att du kommer ha MYCKET färre bekymmer med halsen från och med nu! Kramar!

2007-11-08 @ 17:51:51
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Sanna

Säg inte att du kanske dör, jag hatar tanken på dig död. :(

Jag har tänkt på dig varje gång jag ätit något de senaste dagarna och känt mig riktigt elak som ätit saker som du inte kan (samtidigt som jag naturligtvis inser att du inte mår bättre av att jag lever på flytande föda jag också.)

2007-11-08 @ 18:14:50
URL: http://sciatica.blogg.se/
Postat av: Lana

Du tar sjukt snygga bilder! Hoppas att du blir bättre!

2007-11-08 @ 18:40:37
URL: http://lanastyle.blogg.se/
Postat av: helena

tänk på att du åtminstone blir frisk efter allt lidande. det är ju inte någon livshotande sjukdom.
jag opererade in 2 titanskruvar i käken för några år sen och kunde heller inte äta eller öppna käften ordentligt. otroligt jobbigt. (det ville jag inte heller eftersom jag fick två gluggar bredvid framtänderna. mkt roligt när man är 16 bast)
stå ut!

2007-11-08 @ 18:40:37
Postat av: Kajsa

Okej... om du nu tror att det baar är du som är lite sådär ego och excentrisk och drama queen så är det ju bara ännu ett tecken på att du egentligen var menad att vara min syster! För först läste jag inlägget ovan om Marissa, OC och överdos och om att de skojar om det i serien. Fy så omoraliskt och hemskt. Ve, skulle göra så på riktigt? Men sen läste jag att du skulle ge dina kläder till Sanna och Louise om du dog och då... jag bara NEEEEEEJ, jag vill HAAAAAA!Så ylade jag liten stund sådär och knorrade över att jag inte var omnämnd i testamentet och mina mamma kom in på rummet och frågade varför jag låg dubbelvikt bakåt över stolen och skrynklade ansiktet. Då ylade jag mera. Sen kom jag på en sak. Att du nog bara skojade. Att du inte tänkte dö. Och att jag var ganska larvig. Att jag alltid ska överdriva och spela över. Och tänka på mig själv. Fy mig. (jag vill dock fortfarande ha dina kläder! ^^) Puss groda! Mihihihihi

2007-11-08 @ 19:40:59
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: loos

Hej hjärtat, nu känner jag mig sjukt dålig på att höra av mig men jag har tänkt på dig ovanligt mycket senaste tiden. Vill verkligen inte att då ska må dåligt, ha ont och inte kunna äta. Uu jag lider med dig men jag kan samtidigt inte fatta eftersom jag inte har varit med om samma smärta. Krya krya krya på dig gull. Jag kommer över med ditt te nån dag om jag får.

PS. Du får inte döö!

2007-11-08 @ 19:58:41
Postat av: en anna.

jag har följt ditt lidande och känner med dig, trots att jag inte har en aning om hur du känner. hur som, såg bilden ovan och kom att tänka på hemköps produkter. varför dessa random männsiskor på produkterna? jag blir inte sugen.

2007-11-09 @ 01:00:19
URL: http://annarosendahl.blogg.se
Postat av: Annika

Sanna - Du gör mig lycklig om du äter och mår bra, det vet du. Och det skulle ju nästan vara hånfullt om du valde bort fast föda, du som KAN. Ät med gott samvete, prinsessan! Tack för i lördags (och söndags).

Lana - Tack! Ja då, snart är jag bra igen.

helena - Oj, så rätt du har. Fy fan, titanskruvarna låter verkligen SÅDÄR. Hur har du det i munnen nu?

Kajsa - Hahahaha, jag får se till att inte dö, så slipper vi de här problemen! :) Anledningen att det blev just Sanna och Louise som fick ärva är att jag vet att de har samma storlek som jag och brukar tycka att mina kläder är okej, bara så att du vet. ;)

loos - Äsch men tramsgumman! :) Du är så sötast. Kom över med mitt te när du vill! I helgen? Ta med dig Jon? Lite parmys? Puss!

en anna. - OH MY vad jag håller med. Jag har dessutom undrat HUR random människorna är. Tänker de till överhuvudtaget? Och i så fall... hur? "Jo men Gunnar, tycker du inte att den här kilen... liksom har UTSTRÅLAR verkligen NYPONSOPPA!" "Du vet ju inte vad du snackar om. Den här tjejen däremot, det är som att hon har NYPONSOPPA intatuerat i pannan, shit, det är nästan ÖVERTYDLIGT." Eller?

2007-11-09 @ 01:09:23
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: yrsa

åh blä. naturdiet är det äckligaste! inte konstigt att det kom upp igen..stackare

2007-11-09 @ 11:00:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback