I'd book her.

När jag såg den här bilden insåg jag plötsligt hur mycket jag gillar Pradas höstkollektion.
Fantastiskt fulsnygg. Precis som Iekeliene Stange, världens nördigaste toppmodell.
Tidigare har jag bara gillat knästrumporna och skorna och tyckt att resten är sorgligt tråkigt. Men nu fattar jag.



OBS! Med "fulsnygg" menar jag naturligtvis att Iekeliene är äckligt übersnygg, ingenting annat. I'd book her, om man säger så.


Kommentarer
Postat av: Julia

Jag förstår vad du menar då du säger att det är fulsnyggt. För vid första tanken tänkte jag mest på en lurvig jelly bean, men om man tittar mera så kan man ändå se tanken bakom... Men det som fascinerar mig allra mest på bilden är faktiskt paraplyet! Ett sånt skulle jag gärna promenera under när det duggregnar och man vandrar längs södra promenaden. Det är som taget ur en sagobok, kanske Tummelisa? :)
Nu ska jag vira in mig i halsdukar och gå ut för att möta den första snön som föll i natt. Ha en fin dag!

Postat av: jennifer,

hon har ett helt fantastiskt utseende, även om hon inte har de klassiska dragen. men det kan ju vara just det som gör en modell. & i detta fallet gör det bara henne ännu mer intressant.

2007-11-07 @ 10:45:25
URL: http://hellobenjamin.blogg.se
Postat av: Kajsa

Gissa liksom varför jag ritade de fina skorna i en illis? De är ju så underbara. jag ääääälskar formen som liksom ritas så lätt med min svarta tuschpenna. Handen får röra sig i små fina bågar som jag tycker om så mycket!

2007-11-07 @ 14:04:48
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Anna

En av de få modeller jag verkligen, verkligen gillar. Jag tycker att det finns så många modeller som helt saknar det där personliga uttrycket (vilket kanske ger designern/stylisten större förändringsmöjligheter?), men det gör sannerligen inte hon! Gillar henne skarpt. Dessutom verkar hon alltid väldigt skärpt när hon intervjuas.

2007-11-07 @ 15:05:58
URL: http://ruminating,blogg.se
Postat av: Indiesixdegrees

I just visited your site...its abosolutely wonderful... Best of luck to you! You must have some great inspiration in your life. Take care

2007-12-30 @ 19:12:19
URL: http://indiesixdegrees.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback