Because I love you too much baby



Min lillasyster är en fjortis!

"mmm Im ok. I'm so tired right now haha idk why though. seriously I miss you so much. When's the next time you're coming out to california??? You need to come out here so we can take pictures lol and chill and go shopping and stufffffff"

Jag älskar henne. Om två veckor fyller hon fjorton. Då är båda systrarna fjorton - kanske de finaste fjortisar världen någonsin skådat. Jag är svämmar över av kärlek. Inte så konstigt kanske - hur skulle det kunna få plats så mycket kärlek i en enda person? Det känns som att jag ska gå sönder ibland.

Kommentarer
Postat av: Sanna

JAG VEEEET! Det blir så mycket kärlek att man är redo att ge den till vem som helst, så länge någon tar lite ifrån en så man inte går sönder.

Postat av: Antonia

Åh, jag känner igen det där. Har också två systrar, 14 och 15 år gamla. De kan vara så sjukt jobbiga ibland (trotsålder någon?) men jag älskar dem så hjärtat nästan går sönder. Jag skulle göra vad som helst för dem och skämmer nog bort dem ganska så mycket tror jag (mest med kärlek). Kommer bli konstigt, tomt och tyst att flytta hemifrån och inte få se dem varje dag. Föresten älskar jag din blogg också. Den är liksom.. mysig. Och väldigt välskriven och fin. Fin som du. Skulle jag våga skulle jag färga håret mörkt och klippa likadan frisyr som dig, bara för att jag beundrar dig och tycker du är sjukt snygg. Fast jag nöjer mig med blondt hår och liknade frisyr (: skulle bli stalker varning annars, kanske?

2007-11-19 @ 21:56:04
URL: http://mouette.tjejsajten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback