You think you are some kind of James Dean

Kan man bli sugen på att se en film bara genom att se bilder ifrån den? Tja, jag vet inte hur det är med er andra, men jag kan det definitivt. Jag satt och bildgooglade Evan Rachel Wood och hittade en bild från en film där hon har på sig en helt vansinnigt snygg outfit; jag googlade lite till, och ju mer jag läste (och såg!) om filmen, desto starkare blev min längtan efter att se den. Läs om den och kolla in massor av bilder på Fatale.se!




Hur makabert det än är: Evan is one hot funeral chic.

Haha, såg just att jag ligger först på toplistan på Outfits.se! Jag hade ärligt talat glömt att den sidan existerade, men visst är det jättesmickrande. Konstigt bara att det var just den outfiten som fick bra betyg, jag tycker nog att den är en av de tråkigare jag lagt upp. Men nu fick jag förstås blodad tand och la upp ett gäng bilder till, svårt att låta bli när man är lika mycket tävlingsmänniska som jag...

I måndags uppmanades jag av min tyske läkare att promenera varje dag, och jag har faktiskt följt hans råd (kors i taket!). Så länge jag har en fulladdad iPod och vädret är vackert är det inga problem, men jag fasar för de där kalla, regniga dagarna vi så gärna vill glömma att den svenska sommaren bjuder på alldeles för ofta... Oh well, det var ju ett råd, inte en order, eller hur? Idag ska vi i alla fall promenera ut till Erikshjälpen och rota bland gamla kastruller och plastbyttor, en ganska lagom promenad för mina muskellösa ben. (Jag var pinsamt gammal när jag insåg att "muskulösa" var den svenska ordet för "muscular", och inte betydde just "muskellösa".)

Sen ska jag sätta mig och skriva en liten Fataleartikel om varför jag är en av de få underliga människor som uppskattar att andra har likadana kläder som jag själv. Det är det absolut jobbigaste med Fatale - att jag måste tänka. Här i min blogg kan jag ju skita i att skriva ett tag om jag vill, eller bara skriva "hej, jag har ont i huvudet. Tyck synd om mig." I Fatale däremot, där eftersträvar vi ju ändå någon typ av kvalitet (även om det blir mycket shoppingfynd och outfits också, förstås, men det kan också vara kvalitet!)... Drömmen vore verkligen att jobba heltid med Fatale ett tag, få resa runt och göra roliga intervjuer och reportage, ha tid att fota schyssta bilder, skriva ordentliga artiklar och verkligen satsa. Vem vem, håller vi igång tillräckligt länge kanske det blir verklighet en dag. Det vore något.

Kommentarer
Postat av: Jim

Jag tänker att jag gärna vill se en film om jag hör något från den.

Postat av: Anonym

jobbar du som modell?

2007-05-05 @ 12:25:18
Postat av: miliz

bra blogg !

2007-05-05 @ 13:37:53
URL: http://miliz.blogg.se
Postat av: tiny

Se trailern om du inte gjort det innan. Jag försökte se den filmen, men det var alldeles för konstig för min smak. Det slutade med att jag var tvungen att stänga av.

2007-05-05 @ 13:50:53
Postat av: kristina

har läst boken. ÄLSKAR den.

2007-05-05 @ 19:50:54
Postat av: Candy

Är hon trean från vänster? För i sådant fall var det en snygg outfit. Vad gäller promenader finns det ju ingenting mysigare än att promenera i regn! ^^

2007-05-05 @ 20:24:53
URL: http://onlythefakessurvive.blogg.se
Postat av: Sara

TÄVLING PÅ G!

2007-05-05 @ 20:58:14
URL: http://saraakarlsson.blogg.se
Postat av: Verbal Kint

"But the only thing I?ve ever seen of you
Was a commercial spot on the screen"

Var det från "Moviestar" som inläggsrubriken var hämtad?

2007-05-05 @ 21:54:29
URL: http://vadsvartdetar.blogspot.com/
Postat av: Janey

är det du som kommenterat på kling's blogg angående beatrice. I så fall vad var det ni gick för och har du bilder från det.
kram

2007-05-05 @ 22:51:27
Postat av: Sofia

jag gillar din blogg, men den har tappat lite under senaste tiden..

2007-05-06 @ 10:35:40
URL: http://sofiasofia.blogg.se
Postat av: Annika

Jim - Så kan jag tänka mig att det kan vara.

Anonym - Nej!

miliz - Tack :)

tiny - Jodå, jag såg trailern, den är helt klart i min smak!

kristina - Många har sagt att jag borde läsa boken "istället". Men då missar jag ju Evan! Och miljön! Får se filmen OCH läsa boken, helt enkelt.

Candy - Hahaha, ja, den UNGA TJEJEN i den SNYGGA OUTFITEN :) Åh, nej, jag håller inte med. Bli dyngsur och kall är INTE min grej.

Verbal Kint - Naturligtvis!

Janey - Jajamen. Beckmansvisningarna, om du trycker på Februari under Arkiv och bläddrar ner så finns det hur mycket bilder som helst, bland annat på Beatrice.

Sofia - Det stämmer, det är för att jag nu använder den enbart som kompliment till Fatale.se, som är bloggen jag lägger tid och energi på. Många har problem med det och tycker att jag borde hålla mig till att skriva här, men Fatale är ett seriöst projekt jag själv är med och startar upp, en UTMANING och något jag faktiskt kan använda mig av eftersom skrivandet ligger inom min yrkesbana. Jag kan inte skriva en personlig blogg i evigheter bara för att många tycker att den är "roligare", jag måste få utvecklas också. Så ja, beautifulones har tappat lite, så är det. Och det gör inte mig något. Jag lägger många timmar om dagen på att blogga, jag kan helt enkelt inte lägga dubbelt så lång tid på två bloggar, jag måste prioritera.

2007-05-06 @ 11:33:32
URL: http://www.fatale.se
Postat av: Pediaontario

I love guest books, keep up the good work!

2008-01-08 @ 16:41:05
URL: http://pediaontario.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback