You only get one shot

Jag fick nyss komplimanger av Cecilia för mitt skrivande, och genast känns livet lite lättare att leva. Nu är det dessutom KNAPPT TRE VECKOR KVAR AV TERMINEN, vilket visserligen får mig att darra av stress inför tanken på allt som måste hinnas färdigt närmaste veckan, men det känns också helt fantastiskt skönt. Det ska bli skitkul att läsa Etik, och att få tid. Tid att göra det jag vill göra - skriva, promenera, bada, lära mig sy. Den här sommaren ska bli min.

Ikväll var jag och Marcus hemma hos världens bästa Fanny på filmkväll. Vi såg först vackra men sorgliga Science of Sleep med löjligt snygga Gael García Bernal och coola Charlotte Gainsbourg, sedan mindre vackra men ack så trashtragiska 8 mile med min favorit Brittany Murphy som trasig flicka med modellambitioner och drömmar om ett nytt liv. (Ja, så är ju Eminem med också, men han bleknar liksom mot Brittany. Även om jag, pinsamt nog, gillar honom också förvånansvärt mycket.) Två bra filmer, sjukt bra sällskap.

Jag har ätit så mycket godis att det känns som att min mun har frätts sönder!

Kommentarer
Postat av: Mrs Harajuku

Kul att se att du också gillar både 8 mile (den är förvånandsvärt bra!) men även Science of sleep! Den sistnämnda så vi för ca 3 veckor sedan, och den sitter som i fortfarande. Sjukt vackert gjord med lika vackra aktörer. Me like!
Kramen!

Postat av: Amistres

checka in de fina plaggen i min blogg

2007-05-20 @ 11:02:55
URL: http://amistres.blogg.se
Postat av: Victoria

Wiee, jag är också särskilt förtjust i Brittnay Murphy! Jag tycker att hon är inte bara snygg utan väldigt charmig. Mamma och jag brukar alltid tjafsa om hon är snygg eller inte, men för mig är det givet! Hon är skitsnygg.

2007-05-20 @ 11:46:27
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: Victoria

Hihi by the way - jag ska bla få ärva farmors boklåda. Hon var ett fan av din mammas böcker, och jag brukade alltid, innan jag gick till sängs, ta en viss bok av Marklund men jag hann aldrig läsa ut den! Fick alltid börja om. ;P

2007-05-20 @ 11:48:35
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: masha

jag tyckte nog att science of sleep var lite väääl ibland. men den var rätt söt osv.

2007-05-21 @ 10:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback