Keep on wasting time

Att skriva för Fatale är fantastiskt kul, och något jag hemskt gärna skulle hålla på med på heltid om det bara vore ekonomiskt möjligt. Nu är det ju tyvärr inte det, och det är svårt att få tiden att räcka till för de dagliga uppdateringarna. Jag vill ändå försöka hålla någon form av kvalitet, även om det kan få vara ytligt, lättsamt och lättsmält - jag vill åtminstone ha tänkt någon tanke innan jag lägger upp ett inlägg! Det gör att det ibland känns en aning stressigt när det kommer till att hitta på någorlunda intressanta ämnen att skriva om. Jag har en hel del på lager, men de flesta kräver ändå att jag åker iväg och pratar med någon, att jag måste få mail med intervjusvar, att jag måste hitta schyssta fotolocations eller kanske köpa ett speciellt plagg. Som idag - jag hade tänkt testa L'Oréals nätpryl där man kan testa olika hårfärger på bilder av sig själv, och planerade att avsätta ungefär två timmar till det. Hur kul är det då när jag laddat upp en bild och får meddelandet "din bild har skickats in. Vi kommer att försöka behandla den inom 24 timmar." MEN HALLÅ?! Det är inte som att jag skickat in den till en jäkla skönhetstävling! Vad är det som ska behandlas?! Major setback. Som "tur" är hade jag suttit och slöklickat på Style.com en bra stund, och kunde lätt skriva ihop ett kort inlägg med tankar om höstens fortsatta guldtrend. Det inlägget läser ni här.


Kommentarer
Postat av: Anna

läste precis ditt inlägg på fatale och sen här på din blogg..så kollade jag min egen och där hade du skrivit!

jag tycker du och de andra är duktiga som finner tide att skriva bra och matnyttiga inlägg med substans och tankevärde.
Hellre få bra artiklar än flera utan innehåll med tanken att " uppdatera mycket och ofta"..liksom Elle och Vogue kommer ut en gång i månaden och de tidingarna räcker länge och man återvänder till dom..det kommer man göra med era artiklar med när de håller den höga standard ni hittls haft.

You go beautiful...
" Europe is your playground, you are one of the beautiful ones. I say Annika - She's in fashion, maybe it could be the 2 of Us among the Jumble sale mums...you are my Heroine..Everyting will flow, Every monday morning comes and Saturday night too..listen to the sound of The streets while Killing of a flash boy..modern boys? You don't have to be Another no-one..you are my dark Star...

blablabla..
hehe..
oups.
kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback