Colour splash


Kommentarer
Postat av: mandy

vacker

Postat av: Victoria

Jag gilar vekligen dig i den här snelugg-looken(!!) Det är så jag vill ha mitt hår. ^^ intressant inlägg nedan föressten. det om modebloggare och ytlighet. Vet inte hur många gånger jag dragit upp ämnet själv... Jag fattar inte varför man uppfattas mer ytlig än hängivna fotbollsspelare!? men det är hu rosm helst ett faktum, får folk veta att man är insatt i mode så får man ett "ahaaa..." till svar många gånger. Man får "ytlig-stämpeln" direkt!

2007-05-16 @ 21:48:41
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: Emelle

du är så stunning

2007-05-16 @ 23:10:07
URL: http://emelle.blogg.se
Postat av: Ida

Nu har visserligen det här inget med den här posten att göra, men ändå.
Ang. det här att modebloggare är ointelligenta. Du och Hanna Fridén visar ständigt motsatsen! Jag tycker du är stark som står på dig och låt inte sådana inkompetenta inlägg påverka dig. Och att dessutom dra in din mamma.. Det kommenterar jag inte ens.
Tänker då avsluta med att din mamma verkar ha gjort ett riktigt bra jobb med dig, även om hon är känd!
Fortsätt precis som du gör :*

2007-05-16 @ 23:12:46
Postat av: Katarina på Inspirationsbloggen

Alla överöser dig med beröm för ditt utseende din coola stil, och jag kan bara hålla med! Var stolt! Dessutom vill jag berömma dig för bloggen och (+ de andra tjejerna) för Fatale-sidan! Otroligt inspirerande!

2007-05-16 @ 23:17:20
URL: http://inspirationsbloggen.blogspot.com/
Postat av: Annika Marklund

mandy - Tack!

Victoria - Haha, jaa, det är svårt att ha luggen på något annat sätt nu... det är ju verkligen det jobbigaste med att jag vill ha luggen PRECIS ovanför ögonen, den blir för lång på drygt en vecka. Störande. Tur att den funkar lite åt sidan också.
Fotboll är manligt, mode är kvinnligt. Manligt är ALLTID "bättre" än kvinnligt i allmänhetens ögon. Heja Sverige, världens mest jämställda land! Suck.

Emelle - You're SO sweet.

Ida - TACK, SNÄLLA DU! Det är så otroligt skönt att få sådana här kommentarer. Det finns naturligtvis ointelligenta och intelligenta modebloggare, precis som när det gäller folk i allmänhet - det är tramset med att dra alla över en kam som irriterar mig något oerhört. Hahaha, jaa, mamma uppfostrade mig väl. :) Det ska jag hälsa henne!

2007-05-16 @ 23:19:56
URL: http://www.fatale.se
Postat av: Annika Marklund

Katarina - Men oj, vad roligt! TACK! Jättekul att du gillar Fatale, vi lägger ner löjligt mycket tid och det är verkligen fantastiskt skönt att få fin respons på sidan. Du är hemskt välkommen att komma med idéer om ämnen du vill läsa mer om, förslag på förbättringar eller vad som helst, det är ju för er vi skriver...
Och förresten - du har en kanonfin blogg du också!

2007-05-16 @ 23:21:57
URL: http://www.fatale.se
Postat av: Ida

Ingen fara ^^ Kan tänka mig det, för alla får ju "sin beskärda del skit" också. Tyvärr.
Jag håller med dig fullkomligt! Det är som när folk (ja, det finns dem idioterna också) som påstår att en del etniciteter är endast kriminella för att de hört att en del är det. Newsflash, det finns kriminella svenskar också.

Nu var det visserligen en ganska grov jämförelse, men det var för att lyfta fram idiotin i det.

Haha, det tycker jag du ska göra. Så kan jag gå runt och skryta om att jag "kommentarspratar" med en kändisdotter. Ja jisses ;D

2007-05-16 @ 23:44:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback