...and you get what you deserve. YEAH-YEAAAH!

Usch vad tråkig jag kände mig på inflyttningsfesten ikväll. Det var så många härliga, intressanta människor där, och ändå var allt jag kunde göra att sitta i en fåtölj och gäspa. Jag förstår inte att man kan bli så oerhört slut av att skriva uppsats - jag känner mig verkligen helt utsliten, inside and out. Att blogga är på gränsen till omöjligt, jag orkar inte tänka, inte formulera meningar. Om jag inte ansträngde mig skulle mina blogginlägg förmodligen se ut såhär:

OUfhhsugfia Jdg as fpfgj LFKf !!!!!!OFJOPUIF dkk fh dapg jb.FK ?Q%#/89w46t

...och det är kanske inte så överdrivet kul att läsa.

Idag gick jag förbi två män i trettioårsåldern påväg hem från skolan. Den ena bad mig att gifta mig med honom, och blev skitsur när jag inte svarade. VAD SKULLE JAG SVARA, hade han tänkt? "Eeeh, tack men nej tack, jag känner mig inte redo att gifta mig?" "Visst, när var och hur?" "Du är inte min typ"?
Dessa förbannade
kilklackssandaler, de är riktiga karlmagneter! Alla giftaslystna kvinnor borde genast bege sig till Skopunktens realådor och rota fram ett par...


Kommentarer
Postat av: Sabine

Fast jag tror inte bara att det var klackarna,det var nog helheten. =)

Postat av: clara

haha, ja, karlmagneter. Jag hatar när killar gör sådär! Mitt långfinger brukar bli uttröttat i sådana lägen. Men jag skulle också säga så om jag fick syn på dig :*

2007-05-27 @ 00:09:23
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: fröken Främling

haha men jisses annika du är ju så jäkla söt att jag tror att till och med jag skulle bett dig gifta dig med mig!

2007-05-27 @ 08:16:03
URL: http://melankoliskt.blogg.se
Postat av: Fröken SötSur

Skitfina är de!
Ha ha...jag kände mig på samma sätt när jag skrev min c-uppsats. Tillslut kunde jag typ inte stava eller forma meningar längre, men det gick över som tur var.

2007-05-27 @ 09:13:38
URL: http://suratanten.blogs.se
Postat av: Mrs Harajuku

Ha, ha! Härligt att veta att M har konkurrens! :) Här uppe i Norrland är karlarna lite mindre sofistikerade, för nåt år sen var jag med om det värsta; gick förbi ett stort företagshus där kanske 5 män höll på att arbeta uppe på taket. Då jag gick förbi ropade den ene: -"Ursäkta damen!" Då jag tittade upp svängde han med sina händer framför platsen där hans kvinnobröst skulle ha suttit och vrålade: -"Ra ta ta ta ta!"
Man skäms helt enkelt...ser lätt likheten mellan man och primat en sådan gång. Så njut av ditt frieri, det tydde ju på lite hyfs i alla fall! :) :)
Kramen!

2007-05-27 @ 09:16:45
URL: http://www.mrsharajuku.blogg.se
Postat av: Loos

Gullet! Det gjorde inget att du var trött, det får man vara. Det var trevligt att du kom förbi och åt lite med oss och höll ut några timmar :) hoppas det går bra med uppsatsskrivandet idag! Puss!

2007-05-27 @ 12:41:03
Postat av: allie

det är knappast skorna som gör det beautiful!

2007-05-27 @ 13:51:48
URL: http://allie.bloggspace.se
Postat av: Anonym

superfina skor :)

2007-05-27 @ 22:44:08
URL: http://www.eaudepacific.blogg.se
Postat av: Sofia

Hahaha det roligt med det här inlägget och det dolda budskapet: OUfhhsugfia Jdg as fpfgj LFKf !!!!!!OFJOPUIF dkk fh dapg jb.FK ?Q%#/89w46t. Sugfia? Vaddå sugfia? Jag trodde du gillade mig ;)!?

2007-05-29 @ 13:47:05
Postat av: Jenny

Hej.
Först o främst, jätte fina bilder du har tagit..speciellt om japanska fashion..Jag undrar oxå om du har bilder kvar från make up store 10 års jubelium från november 2006? från culture shock delen? i would really appreciates it.
thnx.
best regards Jenny

2007-06-04 @ 14:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback