The game is on again!

OBS - innehåller ett par mindre Top Model 8-spoilers! :)

Igår fick jag äntligen se onsdagens premiär av
America's Next Top Model (TACK FANNY!), som pinsamt nog är ett av mina allra största beroenden. Den åttonde säsongen inleddes precis som sig bör med en massa härliga catfights och härligt corny dramatik, och deltagarna var en perfekt blandning av snyggingar och stolpskott. Mums!

Bäst:
- I publiken till tjejernas allra första catwalk satt ingen annan än min "lookalike" Krysten Ritter!
- Rätt tjej åkte ut.
- En av deltagarna är en rysk mailorder bride!!!
- Tjejen som under uttagningarna påstår sig "aaaavguda" Audrey Hepburn - "speciellt i den där filmen 'Dinner at Tiffany's'" (stort skratt från Tyra & co) - "oh my gosh, of course I meant 'Lunch at Tiffany's'!" Komik på hög nivå.

Sämst:
- Om de ska ta med två plus size models, kan de inte välja några som faktiskt är snygga?
- Min förhandsfavorit Renee var hur läcker som helst, men en otroligt osympatisk bitch som whine:ade om sin son precis hela tiden. Jag har absolut ingenting emot barn, men jag tror inte att exempelvis Natalia Vodianova hade lyckats särskilt bra som modell om hon grinat och tjatat om sin son Lucas på varje casting hon gått på. Renees bild var inte särskilt snygg heller. Shape up, for heaven's sake!


Men oj, vad snygg hon är, Renee. Damn.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Usch, som sant Audrey Hepburn- fan kan jag inte annat än sucka och skaka på huvudet:)

Postat av: jennifer,

hah, jag har också sett det nu. jag förstår inte varför tyra envisas med plus size models, särskilt inte när dom inte verkar ha en aning om vad dte är dom håller på med. hur rättvist är det att kvotera in någon på grund av ens kroppsform? usch, jag hade inte velat bli antagen på det viset.
& det är rätt kul att få reda på att dom man spanat in innan programmet är riktiga bitches [renee & natasha i mitt fall]. äh, jag hejar på^^

2007-03-03 @ 22:18:28
URL: http://[email protected]
Postat av: Annika Marklund

Sandra - vaddå, gillar du inte Lunch at Tiffany's? ;) Nej, verkligen tragiskt...

Jennifer - håller tyvärr med. Men hallå, det måste väl finnas SNYGGA tjejer som är lite större? Hon Diane var ju verkligen bara pinsam, förlåt, men seriöst.
Och ja, Renee och Natasha var ju knappast de mest sympatiska tjejerna i världen :D Upplagd för succé!

2007-03-04 @ 00:40:27
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: mia

varför ta med dom överhuvudtaget? plus-sizerna kommer ändå aldrig att vinna, tyvärr.

2007-03-04 @ 07:50:53
Postat av: Annika Marklund

Mia - på sätt och vis tycker jag att du har rätt. Det känns en smula beräknande och hycklande att ens ha med plus size-tjejerna, eftersom det inte kommer på fråga att de skulle vinna - top model-skaparna vill ju helt enkelt bara kamma in extrapoäng hos tittarna genom att få dem att tro att "alla har en chans". Jag minns bara hur de behandlade Toccara, det var förfärligt, de försökte verkligen bryta ner henne psykiskt och när de till slut lyckades så lät de henne åka hem. Äckligt beteende.

2007-03-04 @ 19:32:24
URL: http://beautifulones.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback