Pictures of you

Thank God for laptops!
Sitta vid datorn är uteslutet idag, jag är inte i så bra form alls trots att jag ätit en dagsdos penicillin nu, men ligga i sängen och slöklicka lite när jag orkar är faktiskt helt okej.

Ligger och kikar runt bland gamla bilder, som ni kanske märkte av förra inlägget... Hittade några fler jag blev sugen på att dela med mig av, av olika anledningar!


Min papps, när han fortfarande var hyfsat ung och vacker. :) Jag blir glad av den här bilden. Och jag saknar verkligen min pappa.


Här hade jag precis skaffat mitt första bildbehandlingsprogram, och det första jag gjorde var - naturligtvis - att ändra min ögonfärg, först till gröna, och sedan ett av dem tillbaka till något som liknar blått (fast ganska slarvigt). Oh, those days!


Jag überposerar i köket i min gamla lägenhet i Stockholm, som jag saknar även den. Bilden är väldigt konstig, för jag känner verkligen inte igen mig själv. Jag ser ut så på varenda bild tagna vid det tillfället, och det ser bara inte ut som jag. I datorn hade jag sparat den som "maintream.jpg". :)


Mitt klassfoto, trean i gymnasiet. Sex år sedan. Jag vet inte om planen var att se ut som en evil bitch, men om den var det så lyckades jag ju verkligen! Jag var faktiskt en snäll tjej i gymnasiet. Egentligen.


Hästnörd. Say no more!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Att du lyckas se så söt ut på vartenda bild. :) Gosch, jag måste nog ta och kika igenom alla mina gamla bilder någon dag, det brukar kunna vara ganska kul. :) Krya på dig föressten! :)

Postat av: sofia

härligt med lite nostalgibilder! Jag tycker det är så hilma kul att gå igenom folks fotoalbum så jag uppskattar det här :)

2007-03-11 @ 21:36:39
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: clara

haha. urs, du var jobbigt snygg på klassfotot. skolans populäraste lixom. var det så?

Kram kära Annika. Hoppas du får börja krya på dig snart. Det ekar i rymden utan dig!

2007-03-11 @ 22:17:05
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: Angelica

Åh, hästisar. Love. Jag har inte ridit på år och dar, men det ska det snart bli ändring på minsann! En tur på ryggen av en islandshäst är något jag tänkt få in på schemat nu i vår! :) Myspys; långritt i skogen med vinden i håret, solen som värmer, fåglar som kvittrar... Ja, du fattar. Wunderbar! :)

2007-03-11 @ 23:58:04
URL: http://ellenangelica.blogg.se
Postat av: Jenny

Skönt att du orkar lite mer. Och laptops är bra. Man kan liksom flytta hela världen till sängen utan problem... Idag tog jag Zambia till mitt bord. =) Kolla gärna in. Dina bilder är sjyssta. Gillar den på din pappa.

2007-03-12 @ 00:02:57
URL: http://nursealwaysthereforyou.blogspot.com
Postat av: sandy

jag bara älskar den sista bilden!

2007-03-12 @ 00:52:43
URL: http://www.niotillfem.blogg.se
Postat av: Annika Marklund

Sandra - haha, det är det bästa med att vara någorlunda fotogenisk - man slipper vara snygg i verkligheten, så länge man blir bra på bild tror alla att man är snygg egentligen också. ;) Ja, klart du ska gå igenom dina gamla bilder, det är ju hur mysigt och nostalgiskt som helst! Tack, jag ska försöka.

Sofia - Eller hur?! Jag med! Jag kan till och med sitta och titta i mina vänner baby-album hur länge som häst (ehm, nästan i alla fall) utan att tröttna!

Clara - Haha, nej du, gumman. Knappast! Man jag var heller inget mobboffer som i högstadiet, jag trivdes ganska bra i gymnasiet, hade hittat min plats som "den smarta tjejen som skolkar alldeles för mycket" (jag modellade nästan på heltid på den tiden). Nu i efterhand har jag fått höra ganska elaka kommentarer från folk jag gick i gymnasiet med, men jag hoppas att det bara är någon form av missunsamhet...
Jag ska försöka krya på mig så snart jag kan, allra sötaste Claran!

2007-03-12 @ 11:31:54
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Kim

Tack för stödet i bloggen som skrev on Thinspiration

2007-03-12 @ 12:46:04
URL: http://kimmsan.blogg.se
Postat av: Sanna

Jag hittade min gymnasiekatalog sist jag var hemma hos pappa men jag vågade inte öppna och titta. Jag har verkligen ingen aning om hur jag såg ut, det måste ha varit riktigt dåligt eftersom jag förträngt det!

2007-03-12 @ 12:55:13
URL: http://sciatica.blogg.se/
Postat av: Annika Marklund

Angelica - Jag saknar hästar så fruktansvärt mycket. Har alltid varit hästtjej, så när jag flyttade till Norrköping var det första jag gjorde att leta upp närmaste ridskola... men efter en termin blev det helt enkelt för dyrt. Och jag är van att vara medryttare och liknande och klarade inte riktigt av att rida olika hästar hela tiden, aldrig få sköta eller pyssla med hästarna, aldrig riktigt få lära KÄNNA någon häst ordentligt. Min lillasyster har dock skaffat häst, och vi ska ner och hälsa på familjen i Spanien om bara tre veckor, så då får jag rida hennes arab! Hurra!
Islandshästritt låter bara HELT ljuvligt...

Jenny - Ja, laptops är bäst!

Sandy - Tack, den är en av mina all time favourites. ;)

Kim - Men självklart. Jag är emot dubbelmoral.

Sanna - Det där är den enda skolfotobild jag inte kräks när jag ser. Ja, bokstavligt talat, alltså.

2007-03-12 @ 16:19:09
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Sara

Du har så enormt fint ansikte!

2007-03-12 @ 16:48:36
URL: http://sarafia.blogg.se/
Postat av: Angelica

OMG, på hästryggen i Spanien. Fy faauun, jag blir så äckligt avundsjuk, haha. Jag får nöja mig med islandshästarna utanför Norrköping. Och jo, det "nöjer" jag mig mer än gärna med. Underbara pållar! :) <3

2007-03-12 @ 19:09:03
URL: http://ellenangelica.blogg.se
Postat av: Angelica

Vad kostade det med ridskolan förresten? Var det any good? Nu blev jag lite sugen faktiskt, tanken på just ridskola har av ngn anledning inte ens slagit mig (kanske för att jag förknippar ridskola med mellan- och lågstadietiden då jag på nåder kunde få rykta någon av de COOLA stalltjejernas sköthästar. Jag var typ femte reserv som skötare eller nåt, och stod redo med min sorgliga, lilla ursäkt till hink med ryktgrejer i varje söndag, och hoppades att de då typ fyra tjejerna som stod före mig i turordning skulle vara bortresta/förkylda/whatever, så att jag kunde få rykta min favvis Dundra). Ja, whatever. Kanske vore något nu istället? Eller är de coola hästtjejerna fortfarande lika blonda, söta och elaka rulers av stallet? ;)

2007-03-12 @ 19:14:10
URL: http://ellenangelica.blogg.se
Postat av: Ida

Tycker du ser ut lite som Uma Thurman på bilden ovanför den från gymnasiet :)

2007-03-13 @ 21:33:34
Postat av: Linnéa

Det tycker jag oxå att du gör! och ni är båda sjukt snygga .. avis! :)

2007-03-14 @ 12:36:45
Postat av: Sezierra

Nu vet jag vem du påminner mig om! Ditt klassfotto, du påminner mig så enormt mycket om Emely i Djävulen Bär Prada (har glömt vad skådespelerskan hette). Jag vet inte hur länge jag har suttit och funderat på saken. Och för övrigt så gillar jag dina bilder.. de ger en massa bra ideér men om det blir mer än ideér så kommer du med stor säkerhet få veta det först och godkänna/rata det. Men inte mer om det nu...har en tendens att säga för mycket och så blir det bara pankaka av det hela. (Vilket jag hoppas slippa med den här grejen.)
Ha det så bra :)

2007-06-21 @ 01:57:25
URL: http://sezierra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback