He flits from shop to shop just like a butterfly

Det är så svårt att behöva ha samma kläder på sig hela dagen! Jag tröttnar ofta på mina kläder efter bara några timmar - eller, det är snarare så att jag tycker att det känns konstigt att gå hemifrån i samma kläder som jag redan haft på mig. Efter lunch, när jag precis uppdaterat bloggen, kikade jag ut genom fönstret och upptäckte att det regnade. Det tog jag som ett tecken på att jag borde ta på mig andra skor än stövlarna - de har redan börjat få hemska fläckar av snömodden och saltet! Dessutom var tröjan lite för varm, så det blev en tunnare, och plötsligt hade jag en helt ny outfit på mig. Eftermiddagens outfit kändes lite mer skolanpassad, och var väldigt bekväm.
Det blev en liten tur ner på stan efter skolan, Marcus ville kolla runt på bokrean - men det blev förstås jag som shoppade... dels hittade jag min
nya älsklingströja från Gina Tricot i svart, och så kunde jag inte låta bli att köpa två böcker på rean. Båda två är skrivna av Lotta Lewenhaupt, och har funnits ute lääänge, men jag är oftast alldeles för snål för att köpa böcker. Modeboken 1900 - 2000 skrev Hanna Fridén om redan i somras, det ska bli roligt att se om den är så bra som jag förväntar mig! Ännu högre förväntningar har jag faktiskt på Tankar om mode, som jag tjuvkikade lite i medan jag stod i kassakön, och den verkar faktiskt hur mysig som helst. I'll let you know when I finish!


Darin uppträder i stan ikväll. Såhär lång var kön klockan fyra - två timmar senare var den tio gånger så lång (men då regnade det för mycket för att jag skulle våga plocka upp kameran). Oh my God.




Nya tröjan!


Dagens outfit #2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback