Du glädjerika sköna

Victoria skrev en kommentar om mitt förra inlägg som var så sann att den helt klart är värd att publiceras öven i ett inlägg.

"Intressant läsning, och jag håller med dig. I NK's magasin frågade man någon deisgner (om jag minns rätt) om hur stort svenskt mode egentligen är internationellt. Personen svarade att det inte är lika stort som vi gärna vill tro, hehe.

Och det är väl så, vi är kanske inte fullt så nyskapande alls! Men som sagt, alla gillar inte det fräcka, knäppa. Jag föredrar faktiskt svensk design framför det mesta!"


Därför är svenskt mode bäst:
(Ja, bland annat därför.)



Whyred


Whyred


Jenny Hellström


Ida Sjöstedt


Ida Sjöstedt


Helena Hörstedt


Filippa K


Bea Szenfeld


Acne

I could just go on forever.

Kommentarer
Postat av: Emmy

Är också helt förälskad i svenskt mode just nu, men inte för att det är "fräckt" - snarare för att det är så precis min stil, klassiskt, snyggt och välskräddat. Men man kanske inte ska be Paggan om stilråd å andra sidan :-)

Postat av: Angelica

Love svensk, hederligt clean design despite bristen på det lite mer... crazy. Måhända en aning trist, men det är kanske en reflektion av gemene man i Sverige? ;) Welcome to Jante-land där mainstream (gud vilket fjortis ord mainstream känns btw haha) och att kopiera är ledorden, liksom. Välklädda men (ofta) likadant klädda svennar. Fint men lite trist. Lite trist men fint. Beror på hur man ser på saken. Personligen gillar jag att ha en clean och snygg (ja svensk-looking antar jag) bas som man kan cräjza upp med roliga/färgstarka/coola detaljer, och har även en och annan galen "avstickare" (mestadels klänningar) i garderoben, att sticka ut lite extra med ibland! :)

2007-03-06 @ 15:49:06
URL: http://ellenangelica.blogg.se
Postat av: Victoria

(: Oh yes! Fy fan vad snyggt... Måste.besöka.Acne.Snarast

2007-03-07 @ 07:48:11
URL: http://svartvitlila.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback