Cut it off!

"Du är så fin! Men klipp luggen! Man ser inte ditt vackra ansikte!
(jag vet själv hur det är, ju längre luggen lyckas bli, desto mindre vill man klippa av den...)"


Tssss, om inte mamma var på promotionturné i Tyskland just nu hade jag varit övertygad om att hon skrivit den där kommentaren. Fatta hur irriterande det är att fixa luggen i en timme (produkt - föna - produkt - platta - spraya), för att mamma sedan ska stryka luggen bakåt och säga just "man ser ju inte ditt vackra ansikte"... Tack för det, så var den stylingen förstörd! (Min lugg verkar inte ha några problem alls med att se ut på precis alla tänkbara sätt, utom just att ligga platt nerför pannan. Suck.) Tur att mamma är bäst ändå. Och tack, anonyme kommenterare, för komplimangen - men jag trivs alldeles utomordentligt bra med min lugg. Jag tycker att den är smashing! (Och jag klipper den dessutom en gång i veckan - bara inte särskilt mycket åt gången.)

Åååh, jag har blivit utmanad från flera håll och kanter - det handlar om den här grejen med sex underliga saker om mig själv... Just nu pallar jag bara inte, jag har aldrig deltagit i någon "utmaning" och känner redan att en extrem prestationsångest ligger på lur. Shit, jag skriver ju knappt annat än underliga saker om mig själv. Förlåt flickor, jag ska tänka på saken!

Mitt huvud håller på att explodera (igen). När jag försöker läsa är det som att jag försöker se igenom ett tunt lager av röda och gröna prickar, där varje prick innehåller en liten dos smärta. Tillsammans bildar de en alldeles enorm huvudvärk, som gör det väldigt svårt att koncentrera sig på någonting alls under en längre period än tio sekunder.

Och Marcus är på tårtkalas. Jag längtar efter honom. Han längtar helt säkert inte efter mig - jag är knappast världens roligaste att ha att göra med när jag är sjuk. Kinkig och sunkig och allmänt oinspirerande, skulle jag gissa.
Nu ska jag trösta mig själv med någonting gott. Typ... vatten. Mums.

Kommentarer
Postat av: Anna

krya på sig och bevara luggen väl!

Postat av: emelle

Haha.. Lugg. Jag gjorde det misstaget för några år sedan. Sedan låg jag och rät i sängen oavbrutet i tre hela dagar! Behöver jag ens nämna att jag fick läppa ut x antal tusen för att förlänga håret? Jag gör aldrig om det - again.

2007-03-09 @ 23:07:02
URL: http://emelle.blogg.se
Postat av: emelle

Okej..Kollade nyss runt lite på din blogg och du måste vara tjejen som var med i Apotekets reklam vid lanseringen av deras sminkkollektion - eller? Förvrigt var det min abosluta favorit, och om du är tjejen jag tror att du är, har du grymt snygga ögon och ögonfransar!

2007-03-09 @ 23:11:17
URL: http://emelle.blogg.se
Postat av: DTV

Vi tycker luggen var grym!

2007-03-09 @ 23:15:17
URL: http://amima.blogg.se
Postat av: Anna

nähä? har du? haha vi är skada-tå-själsfränder...hehe bode ju vara stört omöjligt...men min har aldrig riktigt läkt från första gången, den är konstant tjockare än andra tår =( undrar hur den kommer bli nu *sucka*

hoppas du har en bra fredagskväll!
kramar o tack för en glad kommentar!

2007-03-09 @ 23:30:23
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Angelica

What?! klart du inte ska klippa luggen, den är ju fucking fabulous! (Fast det vet du nog redan. :))

2007-03-09 @ 23:46:47
URL: http://ellenangelica.blogg.se
Postat av: Lite vilse

Dina ord värmde verkligen! Kul att någon gillar det sätt som man lyckas bryta ner känslor till ord.
Du är "stunning" förresten, här ska jag kika in igen!

2007-03-10 @ 00:24:32
URL: http://litevilse.blogspot.com
Postat av: Angelica

Förresten: Bara genom att ha läst din blogg har jag typ blivit smittad av kräket!!! Haha. Nä, men allvarligt talat så mår jag helt sjukt illa och vill typ barf. Noooo!!! What to do??!! :( :( :(

2007-03-10 @ 00:31:22
URL: http://ellenangelica.blogg.se
Postat av: Rebecca

Usch, klippte lugg igår, ångrar mig bittert redan, all styling går mig på nerverna.

2007-03-10 @ 13:44:42
URL: http://fallaway.blogg.se
Postat av: DiscoDan!

Ååååååh vad är väl en bal på slottet? Alldeles, alldeles, alldeles, uuuuuuunderbart!! :)

Marcus längtar säkert tokmycket efter dig, han har nog med sig hem en bit tårta till dig ska du se. Man får faktiskt vara kinkig när man är sjuk. Men det jobbiga är ju att en störd människa som jag själv var tvungen o läsa om det där ett par gånger, för att jag gång på gång trodde du skrev att du var kinky när du var sjukt, vilket kändes väldigt skumt. :)

Och luggen? Luggen, den e fridlyst! Så det så. Inge mer feberyrande om den nu! Basta!

KRYA PÅ DIG

2007-03-10 @ 15:10:42
URL: http://lehnberg.net
Postat av: anna

Åhh, vad jag bara älskar ditt hår! Jag vill också ha! Funderar på att färga det brunt, men tänk, då kommer jag aldrig mer bli en naturlig blondin, typ, och jag måste färga håret forever... Jag vill i allafall också ha lugg, eller typ lite lång lugg som du har, och som Anne Hathaway har i filmen djävulen bär prada.
I alla fall, klipp inte din lugg!

2007-03-12 @ 19:49:45
URL: http://fashionistaanna.blogspot.com/
Postat av: domkille

Luggen ser otroligt snygg ut. Om ändå bara fler tjejer hade det...

2007-03-13 @ 17:20:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback