Slavkrypet kan bli DITT slavkryp!

Jag har fått väldigt få mail idag. Därför blev jag förstås otroligt glad när jag loggade in på Helgon för första gången på länge och upptäckte att jag hade fått mail där. Ja, så glad blev jag, att jag bestämde mig för att dela med mig av mailet!



Frestande, måste jag säga. Men jag är lite turned off av att det är uppenbart att mailet är ett standardmail (jag tror faktiskt att han skickade ett exakt likadant till mig för ett par månader sedan). Han hade väl kunnat anstränga sin slavhjärna lite extra för min skull? Nej, det blir inget. Vet du vad, Slavkrypet. Höj standarden.

Kommentarer
Postat av: tiny

Min kompis fick ett sådan mail för kanske 4 år sedan, så han har nog inte gjort om mailet på bra länge! Efter det fick ytterligare en kompis det några månader efter henne.
Han är lite charmig ändå på nått sätt tycker jag...

2007-07-04 @ 19:07:16
Postat av: Marlene

Nämen, jag som trodde jag var den ende för honom. Och så visar det sig att du fått det tom. hela TVÅ ggr. Jag blir fruktansvärt svartsjuk nu ska du veta. Trodde han bara ville vara min slav!

Postat av: bomedill

Jo, honom har man hört av. Och en indier som skrev att jag var snygg och därför ville bli vän med mig. Icke att förglömma killen som skickade en meny han skulle bjuda mig på när vi träffades. Vi hade aldrig pratat eller ens varit inne på den andres sida innan. Vill minnas att efterrätten var chokladmousse på rosor strödda över hans kropp eller nåt...

2007-07-04 @ 21:50:35
Postat av: sofiam

usch, jag hatar sånna massutskick! han borde verkligen anstränga sig lite till, jag menar så att man känner sig lite speciell? men en slav, varför inte? ;P

2007-07-04 @ 22:45:09
URL: http://sofiapunktm.blogg.se
Postat av: Nathalie

Jag känner igen det där mailet, tror att jag fått det två gånger eller något! :P Det verkar inte som att han får något napp... ;)

2007-07-04 @ 22:55:56
URL: http://www.nenneblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback