Wake up - time to die

Man får faktiskt vara fin även när man ska iväg och dra ut en visdomstand.



(Budget från topp till tå: Vero Moda, H&M och Din Sko.)

Det bästa med dagen är att när jag kommer hem igen om två timmar kommer jag att få spendera resten av min vakna tid med att se på Top Model och Ugly Betty, äta värktabletter och... ja, det var allt. Jag tror att jag behöver det.

(Haha, vad smal jag ser ut på bilden - jag lovar att det är perspektivet, jag har inte hårdbantat sedan igår.)

Jag är tillbaka hemma nu. Jag är yr och lite uppskakad men otroligt glad att det tar en stund innan bedövningen släpper - jag har i alla fall inte särskilt ont ännu. Gosh, I really love drugs sometimes.
Tack Marcus för att du hämtade mig!

14:54
Okej folks - bedövningen har släppt. Holy smoke. Jag har så fruktansvärt ont och jag har, för att citera Jocke Berg som jag liksom de flesta andra i min ålder hade en crush på 1995 och fram tills Vapen och Ammunition släpptes - hela munnen full av blod.

Kommentarer
Postat av: Disco Dan

Naaaw... krya på dig. *klapp klapp*

Min grekiska morfar har en liten finurlig hemmakur för tandvärk: Gurgla en stor klunk Ouzo i munnen ett par minuter sen svälj. Ska kännas bättre på momangen.
Of course, det är ju kanske inte så många som har Ouzo hemma i sprithyllan så jag vet inte om man kan kalla det för hemmakur... O så kanske jag borde nämna att min morfar inte har en enda av sina egna tänder kvar i munnen...
Så... nja. Aja, använd på egen risk! =)

Outfiten såg clean ut... Vad är det för svart överdel du har under, det syns inte riktigt på kortet. Accesoarer?

2006-11-30 @ 17:25:18
Postat av: Annika

Jag tror att din morfars tips fungerar rätt bra mot själva värken, hade jag haft Ouzo hemma hade jag förmodligen provat. Tyvärr har Ouzo tappat en del status i mina ögon, vilket kanske är lite orättvist - det är ju inte spritsortens fel att äckliga Mando Diao blev bandet som put the Ouzo in the chorus.

Mmm, jag såg clean ut! :) Svart kortärmad skjorta med puffärm från H&M, very basic, men skitsnygg. Det blev totalt accessoarfritt idag, med undantag för söta hårspännen - det kändes på något sätt fel att accessorize enbart för tandläkar-Pia och hennes tandhygienisters skull.

Postat av: Disco Dan

hey hey hey - tandläkar-Pia har ju också känslor! vem vet, det kanske är en liten smyg-fashionista under den vita tandläkarrocken, även fast oddsen kanske talar emot.
Det var alltså en puffärmsskjorta som jag misstänkte? Cool. Var osäker, för det hade lika gärna kunnat vara en tajt t-shirt, o det är en HIMLA skillnad i cleanhetsgrad... ;) (nu ser jag ju puffärmen klart o tydligt, lite smådum är man nog allt...)

Ouzo tappar aldrig status, även fast Mando Diao är en riktigt bra status-killer... Rock and roll har aldrig varit så osexigt som denna höst. Ända sen den onde sångaren var ett komplett jäkla svin när vi hade dom på en spelning när dom slagit igenom (första gången) har jag haft lite svårt för deras uppsyn.

Sidenote: Jag diggar dom där jeansens passform på dig... lite sådär lagom skrynkligt veckat, fast ändå smalt stuk. Är det vanlig denim, eller lite mjukare bomullsstuk?

2006-11-30 @ 20:07:47
Postat av: anna

wooow vilka långa ben du ser ut att ha/har... och självklart får man va fin även till tandläkaren :) riktigt nice bågar btw

2006-11-30 @ 20:10:54
URL: http://fashionfason.blogg.se
Postat av: Anonym

åh, vart har du köpt den grå västen? sjukt söt!

2006-12-05 @ 16:44:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback