Storslagna planer... och mindre dramatiska sådana

Nu ska jag hem till Louise och äta chili con carne och dricka glögg (!), sedan ska vi ses med klassen och ha "kick off" för den nya kursen... jag har på mig min sprillans nya citrongula H&M-klänning, rött läppstift och fem par strumpbyxor. (Vaddå, det är svinkallt ute!)

Jag hade en galet trevlig eftermiddag med underbara Fanny, vi snackade skit och storslagna framtidsplaner omvartannat, och sen var vi naturligtvis tvungna att gå och shoppa lite - därav min nya klänning! Det är tur att det finns så fina människor här i världen.

Vi hörs inatt! :)

Kommentarer
Postat av: Sandra

FEM PAR?? :P Jisses, det kan verkligen inte vara bekvämt at all? :P Men frysa lär du nog inte göra i alla fall, haha. Hoppas du får en trevlig kväll. :)

Postat av: Lina

Exakt, fem par? Hur kallt är det egentligen.

Ja, det är ju glögg-season!

2007-01-25 @ 20:41:07
URL: http://makemeup.blogg.se
Postat av: Frida

Jag vill se din nya klänning:)

2007-01-25 @ 21:08:38
Postat av: Lazy Girl

gud vad gott med glögg, ska nog också ta ett glas, eller en mugg heter det kanske...whatever...det är kallt som s-tan här också...det är hemskt.
X

2007-01-25 @ 22:16:34
URL: http://industrialview.blogg.se
Postat av: shopoholychic

Haha. Jag skulle aldrig få på mig fem par - skulle se ut som stoppad korv eller nåt :) Jag vill också se nya klänningen! Gult är så tjusigt!

2007-01-25 @ 22:28:46
URL: http://shopoholychic.webblogg.se
Postat av: Annika

Sandra och Lina - äsch, det var inte det minsta obekvämt eller knöligt, I promise! Men lite varmt inomhus, så jag tog av tre par när jag kom in och satte på mig dem igen när jag skulle gå ut. Hur kallt? Tja, ett ordentligt gäng minusgrader i alla fall.
Kvällen var superfin och för några minuter trodde jag faktiskt att det var jul igen - glögg har den effekten...

Frida - well, nu ligger den uppe! :D

Lazy Girl - Mmm, glögg är underbart, i små mängder... :) Snacka om att det skapar julstämning! Ja, jag HATAR verkligen kyla. Jag borde flytta ifrån det här landet.

Shopoholychic - Värst vad ni oroar er över mina strumpbyxor? :) Det var verkligen inga problem, och jag hade frusit ihjäl utan dem.
Den gula klänningen är tokigt tjusig! Den gör sig dock inte särskilt bra på bild, vilket förvånade mig - i stort sett ALLA mina kläder brukar funka på bild, men det dula drog åt sig allt ljus, så den ser lite suspekt ut. Nåja, i verkligheten har den skyhög prinsessfaktor! :)

2007-01-26 @ 04:19:12
URL: http://beautifulones.blogg.se/
Postat av: Uilac

Very resourceful, thank you dave

2008-01-19 @ 08:59:45
URL: http://uilac.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback