Shop, shop and shop - til you drop. Literally.

Oh gosh. Idag har det shoppats.



Strax innan tio imorse satte vi oss i bilen, hela familjen, och åkte vi iväg till
Camarillo Premium Factory Outlets. Det tog ungefär en timme, vilket var precis lagom lång tid för att vi skulle hinna lyssna igenom hela The Pipettes debutfullängdare >>We Are The Pipettes<< innan vi kom fram ("det är som att ha med sig Grease i bilen", konstaterade min far när jag och Pipettes sjöng ikapp).
Jag blev alldeles tagen av hur vansinnigt stort Outletområdet var - det är som en egen liten stad! 120 butiker är uppdelade i två olika komplex, "main court" och "fashion court", och det tog ärligt talat en hel dag att kolla i alla affärer (och då var vi förstås bara inne i de som verkade intressanta). Min pappa och syster tröttnade fort och åkte hem igen, och pappa hämtade upp mig och Marcus vid sex - halv sju. Jag var verkligen helt slut, men jag hade gärna shoppat mer!
Jag spenderade visserligen en hel del, men det känns ändå som att jag sparade pengar, eftersom jag hittade så otroligt mycket fint som jag inte köpte. :) Bland annat ett par helt fantastiska skor med skyhöga, konformade träklackar som jag blev så oerhört kär i, jag måste försöka leta efter dem på nätet, men de kändes helt enkelt för dyra. En stund senare hittade jag ett par andra underbara skor - som naturligtvis var slut i en enda storlek, och det var min. Så det enda skofyndet blev ett par glittriga silverfärgade ballerinaskor för 20 USD (140 kronor) - kändes tråkigt eftersom man sett så många sådana hur länge som helst nu, men de var väldigt söta och billiga, och silver verkar ju komma stort i vår, vilket jag tackar och bugar för! Jag har alltid tyckt att det är underskattat att glittra och glänsa.
Andra fynd för min del var en härlig chokladbrun klänning från BCBG för 60 USD (415 kr) som fungerar utmärkt både som fest- och vardagsklänning, ett jättesött linne från Calvin Klein, ett par rutiga, knälånga byxor och en beige anorakliknande kavaj/vårjacka, en bok (Dress Codes, verkar riktigt intressant för 2 USD (14 kr), ett par Levi'sjeans för 170 kronor och fyra lipgloss från Clinique - för 120 kronor!

Jag är riktigt trött, och Marcus är ännu tröttare, så jag får nöja mig med att bjuda på ett litet smakprov av resultatet av dagens vedermödor...




Marcus nya Vans - yum!


Jag försöker se tuff ut i ny outfit med sötaste Star i bakgrunden...







Kommentarer
Postat av: emma

gud vad härligt att hitta en bra outlet, tycker att det är så svårt att hitta sådana. du har tur du =)

Postat av: Damon

Hej! Kan inte du mejla mig eller [email protected]? Jag vill mejla en inbjudan till dig, men hittar ingen adress! Ha det fint /D

2007-01-04 @ 16:29:54
URL: http://damonrasti.blogspot.com
Postat av: Em

inte alls avis ;) låter som ett rent paradis ;) love vans!

2007-01-04 @ 17:21:12
URL: http://fashionholic.blogg.se
Postat av: Victoria

Du vågar mönster. ;) Jag äger också ett par rutiga byxor faktiskt. Vilka härliga fynd, jag vill gärna se den chokladbruna klänningen! Vet du vad, du missar Vero Modas och Vilas realisationer, hoho. Fast jag inser klart att det inte kan göra dig något alls!

2007-01-04 @ 18:11:41
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: Annika

Emma - det var inte så svårt att hitta Camarillo Premium Outlets, när man söker på google efter outlets i L.A. så kommer Camarillo upp som nummer 1 direkt... :) Jag är bara sååå glad att jag lyckades övertala pappa att köra oss dit trots att det är en bit utanför stan! Fast nu ångrar jag att jag inte köpte ännu mer grejer :) Man blir så bortskämd när allt är så billigt att man tycker att saker är dyra fastän de egentligen är riktiga fynd...

Damon - done, and done!

Em - det var HELT okej där, måste jag säga ;) Och jag älskar L.A., jag vill aldrig åka hem! Mmm, Vans har en del GRYMT snygga skor.

Victoria - jag säger som Hansel i Zoolander - "who cares? It's only fashion." ;) Rutor kommer dessutom stort nu, påstår ELLE, och vem vill gå emot ELLE? :) Den chokladbruna klänningen ska fotas snarast, lovar! Usch, känns seriöst inte alls kul att missa VM och Vilas reor, men å andra sidan skulle jag ändå inte ha råd att köpa något där eftersom jag spenderar "alla" mina pengar här.

2007-01-04 @ 20:51:55
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Sandra

Massa härliga inköp ju! Jag diggade verkligen de där byxorna enormt mycket, kanonläckra!

2007-01-04 @ 23:49:41
URL: http://thougtful.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback