Michelle Williams - skitsnygg, stilförebild, skådis, mamma

Vår lilla tripp till Northridge Mall var en utmärkt idé, om jag får säga det själv. Jag insåg att det var hemskt fånigt att klaga på att jag inte köpt väskan och skärpet från Wet Seal när det faktiskt bara var att åka dit och köpa dem! Och en supersöt kuvertväska för 5 USD blev det också, aaaw, final sales är riktiga gudagåvor. Bilder är tagna, och de kommer snart!

Passade på att köpa lite fler tidningar nu när jag ska hem, gladast är jag över senaste NYLON - snygg och intressant tidning, för det första, men de hade dessutom den otroligt goda smaken att låta underbara Michelle Williams vara omslagsflicka. Jag har gillat henne skarpt sedan jag var fjorton år och Dawson's Creek började gå på TV3, hon var breathtaking (och Oscarsnominerad!) som Heath Ledgers fru i Brokeback Mountain, och nu är hon minst lika breathtaking som mamma - och, ja, Heath Ledgers fru. Helt absurt att hon bara blivit snyggare och snyggare de senaste tio åren! Nylonbilderna är precis hur läckra och classy som helst. Michelle har dessutom riktigt schysst stil privat; jo, man kan nog faktiskt säga att hon är en av mina stilförebilder. Vilken ära för henne, va? :)










Gult är inte fult - Michelle skiner på Oscarsgalan. Så jäkla smart att bryta av med klarrött läppstift. Gorgeous!

"I always sort of imagined I would be a young mother. Kids just bring such a natural order to your life. I used to have all these questions that felt like they would never be answered. I'd agonize myself with them. You know, 'What am I going to do with my time? Who will I be with? Will I wind up alone?' And having Matilda, I don't plague myself anymore. I know what life is like. For the next 18 years, I'm devoted to somebody's welfare. It took all that noise out of my head."


(Sorry att Nylonbilderna är lite utdragna, de var de enda jag hittade, och Gimp ville inte vara med när jag försökte fixa till dem.)

Kommentarer
Postat av: alexandra

Jag förstår inte det där, hela hennes syn på föräldraskapet. Är hennes dotter svaret på alla existentiella frågor? Oh my. Vad hända med henne då? Försvann hon och blev bara mamma nu eller? Vart hittade du det där, jag måste läsa hela reportaget/intervjun...

Postat av: Linda

Ja verkligen hon är helt gorgeuos! Vilka härliga bilder, nu när jag sett dem är jag nästan säker på att jag ska färga tillbaka till min naturliga hårfärg... :P Så fint!

2007-01-12 @ 19:34:40
Postat av: Lena

Ja, hon är verkligen vacker. Synd bara att jag nästan känner lite avundsjuka vibbar angående hennes val av man. Huuu.

2007-01-13 @ 18:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback