If it's not love, then it's the Body Shop products

Först och främst: Tack så otroligt mycket för alla fina kommentarer!

Och för det andra: Jag överlevde resan. Helt fantastiskt. :) Nu är jag så trött att jag inte kan tänka klart överhuvudtaget, men det är fantastiskt skönt att vara tillbaka i Sverige, så mycket vet jag. Ja, trots att jag inte ville åka hem - det ligger ju något i de flesta klyschor, så även "borta bra men hemma bäst". Jag är i Stockholm nu, och imorgon åker vi hem till Norrköping.





Resan gick verkligen hur bra som helst, knappt någon turbulens alls! Har nog aldrig hänt att jag nästan helt sluppit vara rädd. Jag hann med lite shopping på L.A.X. och i Frankfurt - Body Shop på L.A.X. reade ut massor med produkter, jag var verkligen överlycklig, och köpte ett härligt vårigt body butter ("Grapeseed"), mango/peach-lip balm och cranberry shimmering lotion. I Frankfurt köpte jag två stycken Elizabeth Ardens 8 Hour Cream (favorit!) och ny ögonkräm från Clinique, provade en ny sort, ska bli intressant att se om den är bättre eller sämre än den jag brukar köpa.
I säkerhetskontrollen i Frankfurt blev det tvärstopp - mina Body Shop-produkter var minsann för stora för att jag skulle få ta med mig dem på planet. (?!?) Inom EU-länder får man bara ta med sig "vätskor" som är i mindre förpackningar än 100 ml. Jag försökte förklara att jag faktiskt köpt dem på flygplatsen (Los Angeles flygplats, men ändå!), jag visade att de hade plasten kvar och att jag hade påsen och kvittot, men det gick inte hem.
Då, ehmm, började jag storgrina.
Höjden av pinsamhet - jag är fullt medveten om att det är Body Shop-produkter det handlar om! - men jag kunde inte låta bli, jag hade varit på resande fot i ett dygn och orkade bara inte med att de skulle slänga mina oöppnade, nyköpta produkter för att jag kunde vara en terrorist som tänkte spränga planet med hjälp av Body Shops Grapeseed Body Butter.
Det gick däremot hem.
"Aaw, miss, please don't cry", sa den tyske säkerhetsvakten, lade tillbaka mina produkter i påsen och blinkade. "I didn't see anything."
Tyskar ain't all that bad, ändå.
Jag och mina hudvårdsprodukter tog oss till Arlanda utan att planet sprängdes (pheew! Man vet ju aldrig!), jag lyckades till och med sova en stund med huvudet i Marcus knä.

Jag pratade med mamma när vi var i Frankfurt, och hon berättade att hon lämnat lite saker åt mig i övernattningslägenheten. När vi kom fram hit fann jag inte bara två härliga tröjor och en hel påse full av olika hår- och hudvårdsprodukter, utan dessutom en Gucci-väska som min mor köpt men inte gillade - MY GOSH!!! Jag lovar att den kommer att trivas alldeles utmärkt hos mig. Jag har aldrig någonsin haft en riktigt dyr och snygg väska, shit, akta er - nu kommer jag att look like a million bucks. :D

Vi hörs imorgon!

Kommentarer
Postat av: shopoholychic

Åh. Skönt att vara hemma förstår jag. Du måste visa upp bild på din nya lyxiga väska ;) Ha en trevlig helg.

Postat av: Johanna

Jag gillar och Eight Hour, men handkrämen! Ha en trevlig lördag!

2007-01-13 @ 21:45:43
URL: http://www.modeskytt.webblogg.se
Postat av: jess

kan juh lovat att jag skulle börjat storgrina jag med, hahh.. men, tydligen så kan det vara nyttigt ibland ;D

2007-01-13 @ 22:29:27
Postat av: Sara

Well, när det inte finns något annat att göra så är det väl något vi tjejer bara gör -börjar gråta. Eller? :)

2007-01-14 @ 00:03:09
URL: http://sarafia.blogg.se/
Postat av: Oscar

Haha vilken kul vakt. Bra gjort av honom ju:)

Tur att du inte är terrorist och hade farliga kemiska ämnen i burkarna också:p

Kul att du e tillbaka Annika... saknat min bloggkompis:)

2007-01-14 @ 02:18:19
URL: http://oscarwilliams.blogspot.com
Postat av: Elsa

You go girl! Det är ju verkligen det man tänker när man läser "börja gråta, börja gråta" typ som när man ser en film, man vet att det kommer göra susen. Och se vad gör mannnen, jo han släpper förbi dig :) Det är ju dock tur att tårarna kommer automatiskt vid sånna där situationer om man är trött, skulle nog kännas lite jobbigt att tvinga fram dom :D

2007-01-14 @ 09:36:19
Postat av: Gabby

Jättebra att du åkte tillbaka safe, men det är lite läskigt att dem släpper in folk med såpass stora "vätskor" på planet efter vad som har hänt..

2007-01-14 @ 11:15:26
URL: http://obsessed-bliss.blogspot.com
Postat av: fruitcocktail

Vilken jäkla tur du hade!! Jobbigt med alla dessa hårda regler på flyget numera.

2007-01-14 @ 12:11:13
URL: http://morefruitcocktail.blogspot.com
Postat av: Vera

Att lipa o darra på läppen kan vara mkt effektivt ibland ;)
Skönt att resan hem gick bra annars. ha d gott.
Kram Vera

2007-01-14 @ 14:19:59
URL: http://verasvarld.blogspot.com/
Postat av: malin

Stackars säkerhetsvakten, inte nog med att han bröt mot en massa regler, han blev ju säker skärrad också. Men ändå, bra knep ;)

2007-01-14 @ 15:08:47
URL: http://getinspired.blogg.se
Postat av: L

Jag hade en rolig händelse på Arlanda i början av december. Jag kom in genom säkerhetskontrollen med sadel (fråga inte) men fick stop på mitt ny inköpta ridspö. Tydligen var det risk att jag skulle få för mig att spöa upp någon pilot! Så jag fick checka in spöet som specialbagage! Tss...

2007-01-14 @ 17:32:13
URL: http://clotheshorse.blogg.se
Postat av: Annika

Shopholychic - nästa gång du går in på bloggen ligger bilden på väskan där... ;)

Johanna - ah, jag var lite sugen på handkrämen, men jag har aldrig provat den och de hade inga testers. Nu när du rekommenderar den kanske jag vågar mig på den nästa gång!

Jess och Sara - eller hur, alla sätt är ju bra utom de dåliga, right?

Oscar - tack, det känns skönt att vara tillbaka, faktiskt. Ja, det var en riktigt grym vakt, hoppas att han inte fick problem för att han släppte igenom mig och mina terroristprodukter...

Elsa - aaaw, I know, mitt liv är precis som en film. ;) Jag ville verkligen inte börja gråta, hur töntigt som helst, men jag är nära tårarna hela tiden när jag reser långt - min flygrädsla gör att jag är övertrött och på helspänn från att jag anländer till första flygplatsen tills att jag sitter på flygbussen från Arlanda.

Gabby - haha, jooo visst, men jag tror att de var ganska säkra på att mina "vätskor" inte var särskilt stora hot. :)

Fruitcocktail - verkligen, men det är väl lite som Gabby skrev också, man förstår ju varför de är hårda... men man får ju inte vara paragrafryttare heller, man måste komma ihåg att det är SÄKERHETEN det handlar om, inte fåniga principer.

Vera - yep, that's what I do best! ;) Kram!

Malin - äsch, han kände sig säkert jäkligt ädel som släppte igom mig och mitt body butter. Jag gjorde nog hans dag, haha...

L - fy fan vilken härlig story! Det där måste vara något nytt, var inte så länge sedan jag satt bredvid en tjej på flyget som hade tre olika dressyrspön med sig som handbagage. Men man kan ju bara föreställa sig vad som kunde ha hänt om hon började snärta folk med dem, vilken mardröm! :)

2007-01-14 @ 19:00:01
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Treno

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com

2007-03-07 @ 17:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback