Vargen kommer!

Jag sitter på Norrköpings Tidningar, sjukt förkyld, med dunkande huvudvärk och frusna fingrar. Känner mig poppigt söt i svart klänning och kofta från Vero Moda, mitt jordgubbshängsmycke från Forever 21, rött hårspänne och mina nya metallic-pumps från Skopunkten (och min nya Åhlénsväska är så söt där den står på skrivbordet). Men nej, det väger inte upp ringarna under ögonen och den tomma, blanka blicken. Eller halsontet.


Såhär kul har jag idag.
Jo, alltså. Det är kul.
Jag tycker om vargar.


Det händer inte mycket här. Jag har pratat med en man som varit ute och följt vargspår, han var härlig och snacksalig, precis som en man som blivit lurad på pengar av en trasig parkeringsautomat. Jag älskar folk som pratar mycket - speciellt när min hals är helt trasig och jag inte kan prata i stort sett alls, då är det skönt att någon gör det åt mig.

Jag ser verkligen fram emot Beckmansvisningarna i nästa vecka, även om jag knappast känner mig i toppform, varken psykiskt eller psykiskt. Efter modeveckan kommer det att lugna ner sig väldigt mycket för mig - och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte såg fram emot lite lugn och ro. Gårdagen var helt fantastisk, med filmtittande och godisfrossande, take away-sushi och bara vila, vila, vila.
Mer sådant, tack.

Kommentarer
Postat av: DiscoDan!

aaahh... jag är också förkyld! så jag lider med dig. Känns som att jag gnuggat innersidan av min hals mot ett rivjärn! :(
Fick nåt färglatt kinesiskt piller av min mäklare som hon påstod skulle hjälpa mot förkylningar. Jag håller tummarna. Och jaa, det är samma mäklare som vill gifta bort mig. Försöka går ju, hehe.

Krya på dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback