Orkar du för två?

Men varför?!
Johanna Sällström, 32, är död.
Kvar i livet lämnar hon en fyraårig dotter.
Tog hon sitt eget liv? Fick hon en hjärtinfarkt? Var hon sjuk?
Det kanske är ofint av mig att inte respektera hemlighetsmakeriet, det finns säkert en bra förklaring till varför allt låter så luddigt, men jag vill ju så gärna veta.
Eftersom jag är rädd.
Döden bara tar och tar.
Jag blir så fruktansvärt ledsen.

Hej då, Johanna. Du var så fin.

Håll er vid liv, allihop. Ni är viktiga.
Och "glad" Alla hjärtans dag. Vi ska äta sushi och kramas och ta vara på varandra, det borde ni också göra.

Kommentarer
Postat av: Emma

Det är verkligen obehagligt när en så ung människa dör. Tycker så otroligt synd om hennes dotter.

Postat av: Nadja

Gillar din blogga starkt och jag misstänker att jag och en kompis såg dig vid ett tiden på Världens Bar, kan det stämma?

2007-02-14 @ 16:28:57
URL: http://thencloset.blogg.se
Postat av: Annika

Emma - jaaaa. Jag kan ju inte annat än instämma. FY FAN.

Nadja - hahaha, nooo, det är min stora skräck att någon av mina kära läsare ska se mig när jag lodar omkring på stan i myskläder, speciellt nu när jag är jättesjuk och jävlig! Men jaa, det var jag, förlåt att jag inte orkar vara snygg och cool till vardags. :D HEJ!

2007-02-14 @ 16:30:49
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Josephine

Ja usch vad tragiskt. Speciellt när det är en sån ung människa... Snacka om att alla hjärtans dag är förstörd för alltid för hennes närmaste. Men du får försöka ha en bra dag i alla fall!

2007-02-14 @ 16:32:34
URL: http://josephinemarialinnea.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Om du skickar dig min mail så ska jag älska dig förevigt!

[email protected]

2007-02-14 @ 16:34:20
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Jo

Tragiskt och obehagligt att Johanna Sällström inte längre finns ibland oss! Blir också rädd som du skrev, för döden är så påtaglig och oförutsägbar, och vi skall alla den vägen vandra!Frågan vad som hänt henne kvarstår, va det en naturlig död vid så ung ålder? eller varför?Stackars hennes nära, och må hon vila i frid! Usch kan inte fatta att det är sant?! Ja hon är saknad, som färgstark skådespelerska, privatperson, mamma, vän medmera! Tack för det fina du skrev/Tack för att jag fick dela med mig av mina tankar-J

2007-02-14 @ 18:07:01
Postat av: Nadja

Haha no fear, du såg cool ut!

2007-02-14 @ 18:20:13
URL: http://thencloset.blogg.se
Postat av: Anonym

Suicide. Enligt mina källor var hon tidigare inlagd för psykiska problem i kombination med drogmissbruk. Så himla tråkigt. R.I.P

2007-02-14 @ 18:41:45
Postat av: Fru K

Tyvärr är verkligheten inte rolig och verkligheten i det här fallet är tyvärr sannolikt att hon inte orkade längre och tog sitt eget liv. Tidnignarna har inte skrivit ut dödsorsak (=det gör de ju aldrig vid självmord) och teatervärldens alla skvallertanter är inne på samma linje. Det är alltid tragist när unga människor dör - vare sig för egen hand eller inte - och när små barn förlorar en förälder. Det värsta är att sådant här händer varje dag i vårt land, men vi ser det inte eftersom det inte handlar om kända personer.

2007-02-15 @ 13:58:28
URL: http://ninabloggar.blogspot.com
Postat av: Ystad

Om Fru K verkligen är jurist är det dags att lära sig att hålla igen och inte skriva om det hon inte vet bara för att väcka sensation.
Det som skett är en tragedi. Ett litet barn har mist sin mor. Omvärlden, med vänner, "saknar" stjärnan. Vad gjorde de medan hon levde? Solade sig i glansen?
Ta det inträffade som en varning och sluta hacka på varandra i bloggar. Missunna inte dem som lyckas i livet utan försök att glädjas med dem. Men kom i håg: alla är människor och människor behöver vänner och stöd i alla situationer - i framgång, men mest i motgång. Överge inte varandra.

2007-02-15 @ 14:16:41
Postat av: Gloom

Stämmer det som den anonyme sa, "psykiska problem i kombination med drogmissbruk" så blir ju det hela förstårligt, men det känns ju inte ett dugg bättre!!!

2007-02-15 @ 15:09:54
URL: http://gloom.blogg.se
Postat av: micke adamsson

varför ta sitt liv ?. själv har
jag 2 barn och funderar ofta på det. jag vill träffa johanna och skulle vilja veta varför man vill ta livet av sig . jag funderar ofta på att ta det för att få träffa henne. hon känns som jag och jag vill träffa henne. hon och jag hör ihop. eller?

2008-02-03 @ 23:40:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback