I know you don't care



Jag undivker att skriva om musik i den här bloggen.
Jag är lite besviken på musiken, på vad den gör med människor - inte själva musiken, förstås, utan... creddigheten. Jag tröttnade på att behöva förakta andra för deras musikaliska preferenser. Det är en härlig grupp människor med enorma kunskaper och ett brinnande intresse som lyssnar på liknande musik som jag själv, men jag kan inte känna mig hemma i den världen. Jag är för mycket jag.

Men nu kan jag inte låta bli.

Ett av mina absoluta favoritband har släppt en ny, gratis mp3-singel, och den är underbar! (De är dessutom väldigt unga och galet läckra.) :)

Lyssna här:
Mixtapes & Cellmates - Quiet

Eller ladda ner direkt här:


Mixtapes & Cellmates har sparat det absolut bästa från sina ep's - känslan - och utvecklat det med vassa beats som får mig att tänka på både Casiotone For The Painfully Alone och vissa av Lo-Fi Fnks bästa låtar (lyssna på Steppin' Out!).

You left me all dressed up
Wearing my best shirt and best shoes

Kommentarer
Postat av: Peter Fernold

Meh! Lyssnar du på Mixtapes & Cellmates?

Postat av: !

musik har blivit sjuk trend senaste åren(året?). Visst har väl alltid varit någorlunda "trendigt" men samtidigt varit väldigt indelat i grupper. Men nu mer än någonsin. Började med indierocken och har gått över till indieraven nu. Det är bra musik, absolut, men så mycket skit bland alla som lyssnar.

Det är så sinnessjukt mycket press över att lyssna på rätt musik, och det är så förbannat irriterande för det är så otroligt många som börjar lyssna på musik som de inte alls egentligen gillar. Sen försöker dom propsa på att dom lyssnar på det senaste och det allra ballaste.

kan det blåsa över? snälla.

2007-02-23 @ 10:38:43
Postat av: Emma

De där har jag laddat ner för ett tag sedan har helt glömt bort det. Så är det när man har absolut för mkt musik i itunes :) Men fick för mig att det var ganska bra.

2007-02-23 @ 11:19:15
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: .

Men det allra sinnesjukaste är människor som inte tål att andra lyssnar på samma musik som de gör och blir sura när deras favoritband spelas på radion.

Kan ni blåsa omkull? Snälla.

2007-02-23 @ 13:08:52
Postat av: !

. det kommer nog tyvärr aldrig att blåsa över.

2007-02-23 @ 20:35:40
Postat av: .

Bra låt!

2007-07-30 @ 17:06:27
URL: http://gratismp3.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback