Jag ser dubbelt.

Klockan är halv sju på morgonen och jag har precis blivit klar med mina artiklar, notiser och bilder. Det tog verkligen exakt två dygn. Jag muttrar irriterat för mig själv över att jag hade kunnat sova för flera timmar sedan om jag bara sluppit att ägna eftermiddagen åt att kräkas istället för att jobba. Sååå ineffektivt. Ska jag inte jobba kan jag väl åtminstone få se OC eller något annat vettigt (joho, OC är faktiskt vettigt när man skriver kandidatuppsats om serien. Och annars också förstås.)?

Nyss åt jag en macka med rökt lax. Det kändes bra. Att äta frukost precis innan man går och lägger sig. Som att jag egentligen inte alls är vuxen, utan ett trotsigt barn som är lämnad ensam över natten och äntligen kan göra precis vad hon vill.

Nähä. Mina artikelpaket vill inte bli skickade, eftersom de är för stora. Okej, jag borde ha fattat att gmail inte skulle vilja skicka en zippad mapp på 32 MB. Tur att det går att dela upp i flera delar, och att skickafilen.se finns.

Om man skulle ta och gå och lägga sig?
Jag ser dubbelt.
Tack, du som läser, för att du gör mig mindre tom i all min ensamhet.

God morgon, världen.

Kommentarer
Postat av: Julia

Jag har precis stigit upp och är trött som en gnu (eller något annat djur som fått för lite sömn). Nu måste jag skynda mig att göra mig i ordning, din macka med rökt lax hade jag verkligen inte tackat nej till!
God morgon eller god natt eller vad det nu blir... :)

Postat av: Elin

Hej Annika! Du är absolut inte ensam. Det finns alltid alltid nàn ensam liten typ som sitter och läser om andras liv pà internet, som beundrar dem och som tänker att det vore fint att fà vara dess vän.
Internet är till för att förena människor!
Ha en bra dag
Elin

2007-12-12 @ 08:16:41
Postat av: Soffi

Å, jag såg dubbelt för några veckor sedan också. En hel dag. Men det försvann efter lite sömn. Så kom jag fram till att det var en liten efterdyning av migrän. Det kan man få upp till två veckor efter ett anfall. Dubbelseende alltså.

Jahapp, så har jag fått leka doktor så här på morgonen. I love karma. :-)

2007-12-12 @ 09:26:38
URL: http://sofiawiden.blogg.se
Postat av: sofia

:) det låter som min dygnsrytm, som jag visserligen precis fått lite hyfs på.
jag brukar tänka att det inte är mig det är fel på. hade jag bara levt i New York hade jag varit helt i fas med dygnet.
men mest av allt är det omöjligt att hålla sig till någonting så godtyckligt som ett dygn när man har konstanta inlämningar, redovisningar och tentor. jag kan sova när jag dör.

2007-12-12 @ 11:50:05
URL: http://bobbypin.blogg.se
Postat av: Tobbe

Tack för tipset. Jag läser din blogg ibland. Du skriver bra och är snygg, så det gör den läsvärd. Så enkelt är man funtad, hahaha.

2007-12-12 @ 12:11:35
Postat av: Blondé

Jag har hittat ett par skor på 32 megabite ;-)

Postat av: M

du känns så normal och mänsklig när du skriver om att du sitter vaken hela nätterna och skriver.. känner så igen mig.. inte för du är normal annars:P kram hoppas denna nattens sömn blev bättre.

2007-12-13 @ 09:10:50
URL: http://mariesmode.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback