"Jag är hellre en modefjant än bara en fjant."

Nu är jag officiellt ingen modebloggare längre!

Det är min enkla slutsats, så varenda modebloggare blivit tillfrågad om sina önskejulklappar.
Alltså, då menar jag varenda en, jag känner knappt igen en tiondel av bloggarna.
Det känns bra.
Jag kände mig aldrig så... modebloggig.
Men gå gärna in och se vad alla andra svarat!

Nu är det sovdags. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Kaprifol

Man är det man vill vara. Jag är en IT-bloggare som bloggar om mina naglar och för mig är du en modebloggare som bloggar om en massa fint. :) Nu när Veckorevyn var ofina nog att inte fråga kan jag göra det åt dem (vi vill ju veta): Vad önskar du dig?
Ha det bra!

Postat av: Bjooti

Ha ha! Nej, jag kände inte heller igen typ hälften av dem som de frågat. Nåväl, modebloggare eller ej, du är ändå en stjärna i min bloggroll!

Jag tänkte köra den där intervjun nu (som jag gjorde precis innan ni slutade med Fatale). På fredag kommer frågorna upp.

Kram på dig!

2007-12-18 @ 08:08:08
URL: http://bjooti.net
Postat av: Nickie

Jag har inte heller svarat... :)

2007-12-18 @ 11:15:13
URL: http://nickie.tjejsajten.se/
Postat av: Julia

Jag vet egentligen inte varför de frågade mig egentligen, för jag kan inte direkt påstå att jag är en modebloggare... Snarare håller jag någon sorts allmän-blandad och mycket julialistisk stil. :)
Se bara på mina svar jag önskar mig en The Real Jazz Book (bok med massa jazz-standards), en cd-skiva och ett par fårskinnstofflor... Rätt långt ifrån Louis Vuitton-väskor och Balenciagas. Men jag ser mig gärna som den mer verklighetsplacerade och en smula musiknördiga personen, så det är mest roligt tycker jag.

2007-12-18 @ 18:34:09
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: H

Hej Annika. Såg din kommentar på veckorevyn.com. Vad tråkigt att du blev ledsen. Det var nog inget personligt, utan man glömmer folk ibland eller kanske ville ha bredd och valde då 2 av er 4 fd fataler (fröken Engman var väl inte heller med, men Sofia och Hanna?)... Den här kommentaren är lätt att tolka som bitterhet.:

"Postad av: Beautifulones.blogg.se, 02:27, 18 december 2007

Hahahaha, ni måste ha pratat med varenda modebloggare i hela Sverige! Utom mig och Moderniteter, då, så jag känner mig i gott sällskap. Å andra sidan kanske jag inte är någon modebloggare längre. Jag vill i alla fall ha ett fint hårspänne, glittriga tuschpennor, en Johanna Vikman-kjol, en superfin blommig väska jag hittat på Grandpa, och en katt i julklapp. Om någon undrade, alltså."

2007-12-18 @ 21:27:18
Postat av: Marssleepercell

Great .Now i can say thank you!

2008-01-07 @ 21:50:55
URL: http://marssleepercell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback