I'm running low, with this show



Den enda anledningen till att inte skaffa katt skulle ju vara just detta - att lilla kisse skulle kunna försvinna ifrån en.
Att matskålen skulle stå alldeles full utan en liten kattmun som knaprar på torrfodret.
Kattluckan som vilar stilla och stängd, inget katthuvud buffar upp den för att klättra in.

Samma sak gäller nog när det kommer till att skaffa barn.
De ska ju också klara sig genom hela, hela livet.
Och det är, som alla förmodligen upptäckt, inte helt lätt.

Kommentarer
Postat av: MyyZz

Men du vännen .... det absolut bästa för både dig och kisse ... är faktiskt en harmonisk och säker innekatt. Det finns überläckra koppel och selar du kan gå ut och gå med kisse i.

Det finns INGEN orskak att INTE skaffa katt. Jo ekonomin... man måste ha ekonomi nog att kunna gå med den till vet när den är sjuk och försäkra den. Givetvis det löpande oxo .. :-)

KRAMEN ... skaffa katt du. Det är det ljuvligaste som finns, en spinnande lurvboll alldeles intill eller på. Det kan få vem som helst lycklig.

Tjingeling

Postat av: Ivana

Kan bara hålla med. Även fast mina två är innekatter så är jag livrädd för att de ska försvinna, ibland smiter de ut men springer snabbt tillbaka. Antar att de vet hur mesig deras mamma är haha!

2007-12-16 @ 23:36:53
URL: http://jagkaninteslutaskriva.blogspot.com
Postat av: pyrah

Ja, antingen att de försvinner, eller att de blir påkörda eller sjuka. En av mina katter blev påkörd för 2 månader sedan av en bil och dog direkt! :( Riktigt sorgligt, men alla fina stunder man får med sina katter är det ändå värt att skaffa en. Kram!

2007-12-17 @ 00:15:03
Postat av: Julia

Jag och min syster var kattvakter en vecka och så fort vi släppte ut lilla Tiger så satt vi hela tiden vid köksfönstret för att kunna se när han kom tillbaka. Och när vi skulle till skolan var vi tvungna att kasta leksaker långt in i huset och sedan springa ut genom ytterdörren för att han inte skulle följa efter oss ut.
Jag är nog alldeles för orolig av mig för att jag ska kunna ha katt, jag vill ju veta var den är precis hela tiden. Då är det bättre med en söt och fläckig kanin... Den smiter inte lika lätt... :)

2007-12-17 @ 00:17:35
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: tiny

Eller så har skitungen bara fastnat under frysen och inte sagt ett ord på 17h. Been there done that ;)

2007-12-17 @ 14:42:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback