Your neighbour has a new car that you want to drive

Jag kan fortfarande inte kommentera på min egen blogg och därför inte svara på kommentarer, men tack för alla fina ord! Ni är så snälla, så snälla.

I fredags lekte jag på ett bord:



Se mer här!

Låtsas att jag inte är sjuk och försöker packa inför Köpenhamn. Jag har lyckats slarva bort mina älskade Monkitights, det stör mig sååå mycket, jag måste använda all min viljestyrka för att inte slita ut alla kläder jag äger på golvet och rota igenom dem... (Jag skulle aldrig orka vika ihop dem igen, och när de inte är ihopvikta får de inte plats i garderoben.)

Ååh.

Få nätrelaterade fenomen är lika uppskattat som när en människa jag verkligen respekterar skriver någonting positivt om Fatale.

Såhär skriver fantastiska Camilla:

"Personligen anser jag att det för tillfället endast finns en riktigt bra modeblogg och det är Fatale. Där blandas ytliga inlägg med mer reflekterande och de ämnen som tas upp täcker flera olika områden. Även det faktum att de 4 skribenterna har helt olika stilar och personligheter gör att slutresultatet blir riktigt bra. Det är en modeblogg. Överlägsen majoriteten av alla de andra modebloggar som av Bloggtoppen rankas som de mest besökta."

Hela inlägget är extremt tänkvärt, och som vanligt utmärkt skrivet. Gå in och läs det.

Kommentarer
Postat av: Camilla

TACK!! Och krya på dig!

Postat av: Ida

Fy tusan vad tufft, så vill jag se ut när jag går på Way Out West. Nu kom jag förresten på vad jag glömt att packa ner - knästrumpor!

2007-08-07 @ 16:07:23
URL: http://legallyblonde.se
Postat av: sofia

sjukt grym bild! fattar inte hur du kan få så snyggt ljus på alla bilder. and i love ur pose, as always.

2007-08-07 @ 19:05:50
Postat av: Kajsa

Cool bild! Du ser ut som en schnygg modell från ett skidmagasin som tagit bilder på ett härligt partaj i ett vintrigt Aspen!

2007-08-08 @ 13:21:36
URL: http://aenigma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback