Jag har ingenting emot Karolina Lassbo.

Jag har absolut ingenting emot Karolina "Glamourprinsessan" Lassbo. Hon verkar vara en jättegullig tjej. Jag har klickat in på hennes blogg ett par gånger under det senaste året, oftast för att jag glömt vad det är för blogg hon driver egentligen, som legat så högt på alla topplistor (och gör det kanske fortfarande?). Inte har jag blivit mycket klokare när jag besökt bloggen - jag antar att den helt enkelt är "personlig", och att jag inte fastnar för den eftersom jag inte känner Karolina, inte inbillar mig att jag gör det och inte sörjer att jag inte gör det. Att inte fastna för en blogg betyder naturligtvis inte att jag tycker illa om personen bakom den på något sätt alls.

Dock!
What is up med tjejens matmani? I hennes blogg blandas vanliga, intelligenta inlägg med mängder av listor där allt hon ätit under dagen räknas upp i sann pro ana-stil. Varje måltid illustreras av en liten ikon, ett "smiley face" som visar om det hon stoppat i sig är godkänt eller förkastligt.

Om jag lade upp sådana matlistor varje dag (eller alls) skulle min blogg förmodligen rämna under alla kommentarer som ville tala om för mig att jag är en matfixerad, ja, förmodligen anorektisk (trots att jag uppenbarligen äter) IDIOT som inte borde få uttala mig överhuvudtaget eftersom jag är en sådan dålig förebild. Det är verkligen tur att jag inte är det minsta intresserad av att lägga upp listor över vad jag äter. Hur intressant skulle det egentligen vara att veta vad jag käkade till frukost? Vi testar: "Två mackor med leverpastej respektive ost och marmelad, ett glas oboy." Sjukt spännande.

Men Årets bloggare, hon kan hon. För att sprida lite stjärnglans över min egen blogg kan jag därför berätta att Karolinas mellanmål framför datorn igår var ett äpple och några mandlar.

I övrigt har jag alltså ingenting emot Karolina Lassbo. Nix. Nothing at all. Nada, niente.

Bli inte ledsna, fans of Karolina. Bli inte ledsen, Karolina. Jag gillar dig. Jag förstår dig bara inte.

Kommentarer
Postat av: Nicolina

håller med..läste hennes sida för några dagar sedan, och då hade hon precis ätit några kanelbullar som hon bakat; världens katastrof tydligen...men men hennes problem..men man undrar ju inte om folk skulle vara lite lyckligare om man bara slutade bry sig lite?..//N

Postat av: Marie

Hi hi du är rolig!

2007-08-07 @ 16:10:26
URL: http://www.janeaddams.blogspot.com
Postat av: tiny

Nä, man är lycklig om man är nöjd med sig själv och äter saker man mår bra av!
Inte för att jag har det problemet, men om en smal tjej bara nämner att dra in på kalorierna eller äta sunt så är det sånt tjohoj till skillnad från en lite mulligare. Det stör mig så fruktansvärt! Härligt att höra dig stå på dig (Vilket du iofs alltid gör) och ändå tycka att smalt är fint! Jag kan hålla med, det är fint med riktigt långa och slanka figurer. Men det är det inte om man vet att personen i sig svälter sig själv.
Krya på dig! Hoppas att det blivit bättre innan du åker.

2007-08-07 @ 16:40:15
Postat av: ida

var inte så blygsam. det är helt ok att ogilla nån, särskilt en urfuckad pro ana-wannabe som tycker det är helt ok att stå modell för nazistkonstnärer. puke.

2007-08-07 @ 17:18:59
URL: http://pancakesinthesky.blogspot.com
Postat av: K

Hon skrev nyligen att hon slutat banta, och beksrev det hela så att de flesta nog uppfattade hennes bantning som.. ja
inte sund. Och nu är det plöstligt glömt att sluta banta och sitället massa listor om mat. Tjejen har uppenbarligen problem! Du ställer frågan som att du verkligen undrar varför hon gör så. Men du förstår väl precis som alla andra att hon har problem med maten/kroppen? Du har själv tidigare tagit upp att du blir glad när nån kallar dig "spinkig" och som fd modell har du säkert fått se en hel del anroexi. Så jag undrar varför du tar det så personligt, börjar prata om att dina egna listor skulle ha blivit anklagade för anorexi etc... som att du blir provocerad personligen! Alla vet att du är superspinkig. Lugn. Karolina hotar inte dig. Hon har bara självkänslaproblem, liksom massa andra tjejer. Men inte du, hoppas jag.

2007-08-07 @ 17:20:52
Postat av: Jessica

Men är hon på riktigt? Jag hade aldrig hört talas om henne förrän nu (är lyckligt ovetande om 99% av alla bloggar här i världen) men det lät som du beskrev en fjortis. Och så är hon 27? Damn. Och har typ dubbla examen. Det är verkligen sant att man inte är smartare än man gör sig. Hon borde veta bättre. USCH!

2007-08-07 @ 17:50:00
Postat av: Frida

Åh herregud....jag har inte besökt karolinas blogg på ett tag så det här har jag inte uppmärksammat tidigare men jag håller med dig om att det inte är ett sunt beteende.

2007-08-08 @ 02:45:31
URL: http://www.fridaslillablog.blogspot.com
Postat av: S

hahaha, du är för roligt du! Håller leendes med, inte asintressant direkt att veta detdär om nötter framför datorn etc. Jag, till skillnad från fröken Lassbo(som jag för övrigt inte heller har något emot)blir snarare gladare än får skuldkänslor om jag möjler i mig 6 kanelbullar. Lyckan är totaloch ja, kanelbullar är värt att lägga på sig lite för.

2007-08-09 @ 08:31:24
URL: http://chives.blogg.se
Postat av: M

Skönt att du inte bantar. Eller tänker allt för mycket på vikten. Du är vacker som du är. Kramis

2007-10-18 @ 09:20:52
URL: http://mariesmode.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback