You make me think of falling

Nu frossar jag i turkosFatale.se!



Jag fick en kommentar som tyckte att "alla dina inlägg består ju av fatale.se då är det likabra att du lägger din egna blogg på is tills du hinner med båda."
Det är tyvärr inte riktigt så det funkar - om vi vill göra Fatale.se till en riktigt bra sajt behöver vi besökare, besökare, besökare. Som läser och tycker till, bidrar med förslag, tips, kritik och beröm. Vi har inga pengar och kan inte dra igång någon massiv kampanj, eller någon kampanj överhuvudtaget, utan våra besökare måste komma från våra personliga bloggar. Därför måste jag hålla på och länka varje gång jag skrivit något, helt enkelt för att ni ska veta att det händer saker, jag lägger upp inlägg där varenda dag klockan 12.
Jag ser Fatale och min blogg som precis samma sak. Jag bloggar helt enkelt på ett nytt ställe, med en skillnad: det riktigt privata stannar här. Men på Fatale kommer ni att få dagens outfit, tankar och åsikter, intervjuer och reportage. Där istället för här.
Ännu är inte designen uppe, våra lagsidor är inte uppe - det kommer att hända massor. Och det kommer att bli så jäkla bra!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Ja det är klart det kommer bli bra! Ni verkar jobba tokhårt tjejer, så det kan inte bli annat =) Keep it up!

2007-04-24 @ 14:24:14
Postat av: Sandra

Det ska bli kul att se hur det blir!!

Postat av: Liv Blackmond

Hej Annika, jag tycker du gör ett bra jobb med din posering här, det är kul med en modell som poserar mer än för lite, men om jag dock som "okänd" fotograf "än", får ge dig ett litet och välment tips, så skulle det vara att inte ta ut poseringarna så hemskt mycket varje gång, väljer du en arm i midjan så kasta inte ut benen förmycket och huvudet för vinklat samtidigt. Du är jätte snygg och har en kul blogg, keep it up! Kram Liv B

2007-04-24 @ 22:31:31
Postat av: Annika

Caroline - TACK gumman!

Sandra - Haha, vad söt du är... :)

Liv B - Tack, men det märks att du inte känner mig. :) Jag har jobbat som modell i snart tio år och har inga problem med posering, däremot gillar jag att leka, och jag vet vad som funkar i ett skämtsamt sammanhang och vad som funkar när det kommer till seriösa plåtningar. Men kul att du engagerar dig!

2007-04-24 @ 23:05:36
URL: http://www.fatale.se
Postat av: Ella

Kör hårt!! Det är klart att det är så ni måste jobba! Lycka till!/ Ella

2007-04-25 @ 12:46:01
URL: http://whattowear.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback