There's no such thing as a free lunch.

Ah, dessa jobbluncher. You gotta love them.

VARFÖR JAG ÄLSKAR JOBBLUNCHER:

1. Okej, let's face it: det är sällan jag som betalar. Vilket är väldigt, väldigt positivt med tanke på hur få siffror mitt kontoutdrag stoltserar med.
2. Jag får prata om mig själv. Utan att känna mig som den dryga, självupptagna idiot jag är (ibland).
3. Jag får prata jobb. Jobb jobb jobb. Vissa verkar tycka att det är stressande att prata jobb, jag tycker att det är enormt stressande att inte prata jobb. Dessutom är jobb nästan det enda jag bryr mig om just nu. Jag har dålig simultanförmåga och orkar inte annat.
4. Jag har en anledning att faktiskt gå på lunch. Eftersom jag försover mig så ofta känner jag annars sällan att jag borde lämna skrivbordet, och trycker istället i mig frukt och mackor med näsan tryckt mot datorskärmen.
5. Jag har en anledning att sätta på mig mascara.

Nu vet ni!

Kommentarer
Postat av: rebecka j

Det räcker ju med att nämna 2 utav dina punkter , så har man ju ändå en JÄTTE-anledning till att älska jobb-luncher!

Postat av: PrettyInPink

du är så rolig...

2008-10-21 @ 18:23:22
URL: http://prettyinpink.blogg.se/
Postat av: The One and Donny

Mascara is as good excuse as any ...//Gratis lunch åt folket

2008-10-21 @ 19:18:03
URL: http://le-faux-pas.blogspot.com
Postat av: Carina

Det som är skönt med att prata jobb på lunchen är att det känns lite som man "tjänar" lite tid, då man använder lunchen till att få lite arbetssaker gjorda + att man är mer avslappnad överhuvudtaget på sin lunch och ens arbetskamrater också då inga "grader" står i vägen!

2008-10-21 @ 19:52:52
URL: http://evamariacarina.blogg.se/
Postat av: Annika

Rebecka J - Det har du rätt i! Men varför nöj sig med två när man kan få fem? :)PrettyInPink - Äsch...Donny - Japp.Carina - Haha, kanske det, jag har aldrig ätit lunch med någon på mitt jobb. Mina jobbluncher är mer av arbetsintervjuer. Möten med olika mediechefer jag vill/ska frilansskriva för. Då kan man lugnt säga att "grader" står i vägen... Och vad hemskt om jag skulle sitta och bara prata om mig själv med mina arbetskamrater! För min del är det snarare så att de säger "okej, vem är du, vad vill du skriva och varför?" och sen är det bara att prata på!

2008-10-21 @ 20:39:22
URL: http://beautifulones.blogg.se/
Postat av: ronnie

jobblunch kontra pressfrukost eller snittar och bubbel till afterwork ;)ibland är livet helt enkelt rättvist< =)kram på dig fina! du förtjänar allt gott och mumsigt i världen!

2008-10-21 @ 22:26:07
URL: http://wasabilicious.blogg.se/
Postat av: helena

Haha, det var så man småskrattade när man läste de inlägget, visst det kanske var det som var meningen, men du lyckades!

du lyckades värkligen!

fortsätt så (:

2008-11-01 @ 13:27:28
URL: http://helenaelionorastrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback