I loved you first.

Bara så att ingen har missat det
så är det här en av världens absolut bästa låtar.

Jag har gjort allt för att lyssna den sönder och samman, och kan meddela att det är omöjligt.
Den håller för alla påfrestningar.
Magiskt.


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Vilken vacker låt, och röst, och text och musik. Vacker vacker vacker! =) Aldrig hört låten förr. Lägg gärna upp mer låtar =)

Postat av: Cilla

Åååååååååh guuuuuuuuuuuuuuud, det där är nog den vackraste låt jag nånsin hört! Tack tack tack för tipset... jag ska se om jag lyckas lyssna sönder den men jag tror verkligen inte det...

2008-11-10 @ 15:24:21
URL: http://ciiillas.webblogg.se/
Postat av: anna

Jag var med min klass, 9a, på Öland i våras. det var den sista riktigt planerade grejen vi gjorde tillsammans vilket jag tycker var otroligt skönt. Jag var så urless på hela klassen. Men den här resan var fin. Vi hade kul, skrattade och ... grät. Sista kvällen satt vi nere på stranden. Brasan var precis igång och vi grillade korv. Whilma, Cornelia och jag satt lite avskilt på en bänk och glodde oss rödögda på en av världens vackraste solnedgångar. Rak ner i havet gick den! Ett gammalt par kom strosandes på stranden och Whilma sa: "Tänk, de går säkert här varje kväll och kommer göra det ända tills de dör. Tillsammans". Jag fick plötsligt ett ryck och flög upp från bänken, sprang som en galning (vilket är svårt i lössand vill jag bara tillägga) och hämtade min Ipod och Ipodhögtalare. Sedan sprang jag tillbaka. Ville desperat hinna sätta på en låt innan solen gick ned helt och hållet. Jag hann... På första tonen av Samson började vi alla tre gråta. Allt var så fint, hela världen var fylld av kärlek just den kvällen. Det var makalöst!Det slutade med av vi tre fick hela klassen att gråta. Alla satt vi nere vid havskanten och grät. Det var tårar av kärlek till de människor man tillbringat tre år med, tårar av lättnad över att ändå äntligen slippa dem, tårar av saknaden man skulle känna efter avslutningen som vi tog ut i förskott. Det var magiskt.Och det som fick allt detta att hända var, som du kallade den, en av världens absolut bästa låtar.

2008-11-10 @ 15:49:51
URL: http://annagranstrom.webblogg.se/
Postat av: Alice

Den åkte upp på listan över låtar som MÅSTE spelas på mitt och älsklingens bröllop :-)

2008-11-10 @ 15:58:01
URL: http://chokladfabrik.blogspot.com/
Postat av: kajsa

Jag säger bara; ja.

2008-11-10 @ 16:03:28
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: Anonym

vem är det, vad heter den?! måste få veta! :)

2008-11-10 @ 16:16:29
Postat av: Annika

Kerstin, ja, visst är den fantastisk? Självklart kommer det upp fler låtar när jag fastnar för någon speciell!Cilla - Jag hoppas att du också misslyckas med att lyssna sönder den.Anna, vilken alldeles fantastisk historia. Underbar. Jag förstår att Samson kan ha den effekten på folk. Jag gråter också av den, av ingen anledning alls. Bara för att den väcker så mycket känslor.Alice - GUD, vad glad jag blir! Om jag skulle gifta mig skulle den vara självskriven, så jag förstår dig.Kajsa, ja. Kyssar till dig, min fina extralillasyster.Anonym - Regina Spektor, låten heter Samson.

2008-11-10 @ 16:19:39
URL: http://beautifulones.se
Postat av: Ida

Åh, en av mina favoritlåtar! Jag vet inte hur många gånger jag somnat med den låten på repeat. Underbar.

2008-11-10 @ 16:43:25
URL: http://sugartime.blogg.se/
Postat av: MyNa

Det går inte att tröttna på något Regina Spektor gör, och speciellt inte denna underbart vackra låt. :)

2008-11-10 @ 16:45:02
URL: http://mahoyo.blogspot.com
Postat av: elisabth

regina spektor är genialisk. alla hennes låtar är små mästerverk. aching to pupate.

2008-11-10 @ 21:09:31
Postat av: Felicia

Jag blev helt kär i den här låten , tack! ;)

2008-11-11 @ 18:22:46
URL: http://feliciaas.devote.se
Postat av: nisse

Hon är grym, den där bruden.Har du hört Maia Hirasawa? Eller, klart du har efter hennes cover hon gjorde på en The Ark-låt (förlåt mig, men jag känner en extrem hatkärlek till The Ark).Maia är iallafall hur grym som helst och låter lite (eller ganska mycket) som Regina Spektor.Ehm, vad jag egentligen ville säga var att den här låten är underbar och att fröken Spektor nog är den enda som nånsin fått "Wonderbread" att låta sådär underbart fint som hon gör.Lyssna på Maia Hirasawa - Gothenburg, den har gett mig ungefär samma känslor som den här låten. Jag vet inte varför, men så är det. Ahh.. bra musik är verkligen en tillfredsställelse.Nu vart det en väldigt lång kommentar, sry! :)

2008-11-11 @ 21:06:23
URL: http://pitseleh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback