Too fat to model?



Det är kanske inte så mycket nytt som sägs här.
Men ändå väl värt att se.

Kommentarer
Postat av: Substain

Håller inte riktigt med. För mig är det nytt att en modell, och inte en reporter, skildrar hur det är backstage.

2008-06-08 @ 13:55:49
Postat av: Annika

Absolut. Jag menade snarare det som sägs i själva reportaget innan Ali pratar. "Modeller blir smalare och smalare, vi borde GÖRA något", osv.

Postat av: klara

åh, vad vacker hon var. kan inte låta bli att kommentera det trots att det hela verkligen inte handlade om det... smart verkade hon ju också vara iallafall. sjuka ideal.

2008-06-08 @ 15:36:43
URL: http://klarastiger.blogg.se/
Postat av: Elin

Kunde inte låta bli att reagera på hur hon som intervjuade grej tag i tjejens arm hela tiden, det såg väldigt läskigt ut. Hon försökte väl vara snäll eller nått, men det såg mest konstigt ut.

Vad ääär egentligen dealen med de här idealen? Ta tillbaka Marilyn Monroe och kurvorna och skippa twiggylooken. Eller blanda, det är ju inte som om alla tjejer ser antingen eller ut.

2008-06-08 @ 17:53:47
Postat av: Johnny Scharonne

Det är skrämmande. Det borde vara olagligt att uppmuntra folk att gå ned till ohälsosamma vikter, så man kunde sätta dit de där modeskaparna. Jag tycker det är bullshit när modeskapare och andra snackar om att de bara ger publiken vad folk vill ha, när det snarare är så att man anpassar sina behov till vad som finns.

2008-06-10 @ 17:33:16
URL: http://scharonne.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback