Just to clarify.

"Du är mycket vacker och jag tycker om det du skriver.
Men varför lägger du upp så mycket bilder på dig själv där du ser "sexig" ut? Alltså bilder där du inte visar någon outfit eller där det händer något. Vill du ha bekräftelse?"


1. Mycket vacker? Tycker om det jag skriver? Tack!

2. Oj, gör jag? Det var en fin komplimang. Jag trodde att jag bara lagt upp en enda
bild där jag tycker att jag ser någorlunda "sexig" ut, och en bild är ju inte direkt en överdriven kvantitet.

3. Jag är trött på att visa outfits. Jag bryr mig inte om kläder för tillfället, det är för mycket annat som händer i mitt liv för att kläder ska kännas relevanta. Dessutom anser jag verkligen inte att bilder behöver visa upp kläder för att ha ett existensberättigande.

4. Där det... händer något? Det är nog en smaksak. Jag tycker att det händer något i mina bilder.

5. Bekräftelse? Absolut! Bekräftelse är fint. Men jämför du med många, många andra som lägger upp bilder föreställande sig själva så märker du att jag inte får överdrivet många slentrianmässiga komplimanger. Däremot är det ett gäng flickor som ofta kommenterar och skriver att de tycker om bloggen, och det är den bästa bekräftelse jag kan få. Dessa flickor ser jag som mina fina extravänner. Om du menar att jag lägger upp bilder för att få bekräftelse - nej, det är av underordnad betydelse. Jag lägger upp bilder för att jag tycker om att fotografera, och för att jag tycker att bilderna säger något. Eller ibland för att visa att jag lever, och hur jag mår. Som nu.



Ja, ungefär så. Men tack för komplimangerna, som sagt, jag fyller på min bekräftelsepool med dem.

/Supersexiga Annika

Kommentarer
Postat av: D

Jag måste hålla med personen som skrev att du lägger upp bilder där du ser sexig ut (inget fel med det!). Men vill också förklara mig lite grann. Jag har följt din blogg ett bra tag nu (sen Fatale startades, det var så jag hittade hit) och jag tycker du är helt fantastisk. Du är hur vacker som helst (lugnt den snyggaste tjejen jag har sett). Det kombinerat med att du skriver jättebra, tar jättefina bilder, är öppen, snäll osv osv gör, iaf i mina ögon, dig sexig. Även om det kanske inte är menat så. =)

2008-01-27 @ 20:29:49
Postat av: Lukas

Instämmer med ovan kommentar. Du är otroligt vacker och har en utstrålning och leende som bara få tjejer har. You go girl!

2008-01-27 @ 20:42:28
Postat av: Rebecca

Jag älskar din blogg. Har följt dig länge.. (läs sen bloggarnas begynnelse) och fastnade tidigt. Jag tycker det är skönt med en tjej som inte tyngs ner av jante och vågar ha pretentioner..
dessutom är du snygg..
jag kommenterar sällan.. men nu blev jag sugen att fylla din bekräftelsepool litegrann.. =)

Postat av: Johanna

Du är klockren.

2008-01-27 @ 21:16:56
Postat av: Ediot

haha. vad härligt sagt

2008-01-28 @ 00:13:14
URL: http://hanmedhatten.blogspot.com
Postat av: Sandra

Det där med sexiga bilder låter lustigt, blir bilden automatiskt sexig för att man inte visar upp en outfit eller något annat? Och varför skulle man inte kunna lägga ut bilder bara för att de är snygga och välkomponerade? Jag är helt med dig!

2008-01-28 @ 00:22:05
URL: http://extrasalt.blogspot.com/
Postat av: lisa

då vill jag skänka dig lite bekräftelse till de där åhsåsjuktperfekta läpparna och ditt alldelesförsnygga ansikte och gudsåsexiga kropp!
helt allvarligt är du rysligt vacker. jag vill se ut som dig och Scarlett Johansson, ni är tamejfan lika vackra both. fast tänk om du nu tycker att hon är ful? äsch! ta det som en komplimang, en mycket mycket fin komplimang.

tjopp och puss på fina nosen (ja du har tillochmed en näsa jag vill ha)!

2008-01-28 @ 00:45:18
Postat av: kristina

Men hallå. Vadå händer nåt i bilderna, dom är ju apsnygga och artistiska och delar med sig av en känsla, så det händer sjutusen gånger mer än det gör i en platt outfit-bild. Pyttsan.

2008-01-28 @ 09:13:40
URL: http://www.divinity.blogg.se
Postat av: stina

klart du e supersexig!!

2008-01-28 @ 09:42:51
URL: http://contaqt.blogg.se
Postat av: wildchild

Sexy,Annika?,hell no,kinda weird chick,but never submissive,an strictly "late Picasso",lusty, full of ideas, creative as all hell, restless over the top ultrasensual wheezer, a wicked "heartsnatcher" with appetite for destruction, heartstopin´ fly by wire for body and soul,.hell yeah,you go girl!

2008-01-28 @ 10:29:56
Postat av: ISABEL

Haha, du är så grym Annika! Rock on!

2008-01-28 @ 14:38:56
Postat av: lisa

titta, här är ju du:
http://www.filmcafe.nu

(på HEM-knappen längst upp. se se!)

2008-01-28 @ 15:18:48
Postat av: Elisabeth

haha, you go girl! :p

2008-01-28 @ 17:52:54
URL: http://selfhelp.blogg.se
Postat av: Ida

Sexighet varar längst. Stick to it!

2008-01-28 @ 18:40:19
Postat av: John

Hej!

Jag är lite nyfiken på vad du tycker om fildelning?

Tack på förhand.

2008-01-28 @ 19:06:24
Postat av: top Chic.

Jag tycker dina bilder är sexiga. De är så snyggt komponerande och redigerade, sen om du är het det är ju bara ett plus. Fuck that bitch.

2008-01-28 @ 22:21:53
URL: http://topchic.blogg.se
Postat av: Johnny Scharonne

Oh gosh, vilka idioter det finns. De är tyvärr inte medvetna om att de är idioter.
Sexighet ligger i betraktarens öga - om den som kommenterade tyckte att dina bilder var sexiga säger det mer om henom än om dig. Med det menar jag att hen inte kan anklaga dig för att försöka vara sexig. Om du bara är sexig kan du inte rå för det och du hade säkert varit lika sexig för någon annan om du hade gjort något annat på bilderna. Kvinnor blir ofta sedda som objekt vad de än gör på bilder. Och kvinnor används ofta som objekt på reklambilder - mycket mer ofta än män. Man är van att se kvinnor på bild och ofta i en förförande och säljande pose. Den kvinnliga kroppen på bild har därför fått något likhetstecken med sexighet/objekt.

Jag gillar själv att vara med på bild och det är för att jag gillar estetiskt tilltalande saker och jag tycker ofta att jag är estetiskt tilltaland. När du tar bilder på dig själv vill du att dina bilder ska se snygga ut och om du har ett vinnande koncept (dig själv) så ska du fortsätta köra på det ;) Det är ju inte så att du är helnaken och suger på en dildo direkt. Jag kan tycka helt konstiga saker är sexiga
- t.ex. en bild på en snygg man i stövlar. Men jag söker inte upp modellen och frågar varför han försöker vara så sexig och anklagar honom för att sälja sig själv eller försöka få bekräftelse.

Det finns dock unga tjejer som försöker desperat vara sexiga för att de tror att det är de enda de är bra på och att det är enda vägen till framgång. Jag tycker det är tragiskt men det är ju inte deras fel. De är ju bara smarta som inser vad de får fördelar av. Tjejer förväntas aldrig kunna något om annat än utseende så om man inte lägger upp en bild på sig så
kan folk tro att man inte kan någonting. Problemet är att så många köper det. Att så många är besatt av skönhet. Ironiskt nog klär ju kvinnors ansikten både
herr- och damtidningar. När ska männen göra sig fina (och sexiga?).

Både kvinnor och män köper och uppskattar sexiga/snygga kvinnor (genom film, musik, tidningar etc), men så fort det kommer till moral så fördömer de samma kvinnor som de köper.

Ööh..nu blir kommentaren för lång, men ha det bra!

2008-01-28 @ 23:05:13
URL: http://scharonne.wordpress.com
Postat av: jenny

haha, rocka vidare kvinna:)

2008-01-28 @ 23:11:43
URL: http://jcn.blogg.se
Postat av: catharina

fortsätt med det du gör.. Bloggen är jätte fin.

2008-01-28 @ 23:50:10
URL: http://gallon.blogg.se
Postat av: dixillusions

I like to read your blog and you are a pretty girl, but I totally agree with the writer of that comment. Some of your photos are really weird and it looks like the only meaning of then is to show yourself in a "hot" and "sexy" way.

2008-01-29 @ 14:42:44
Postat av: Magda

Jag har följt din blogg ett tag (sedan du skrev något inlägg på helgon) och har sett dig både i norrköping och i gävle, du är galet snygg och det är fint att läsa din blogg!

2008-01-29 @ 20:19:43
Postat av: Karolina

Hej Annika

Jag älskar din blogg! Jag får intrycket av att din personlighet lyser igenom, du verkar vara en så genuint trevlig och härligt skärpt person, samtidigt som du är komplex och sårbar... Jag kan inte förklara det men du är så mycket på en gång. Och det är väldigt fascinerande. Jag tycker också dina bilder är sexiga (även om det inte var din mening?) Men det måste ju ändå vara en komplimang.

Jag önskar dig allt gott och är glad att du bloggar igen!

Kram

2008-01-30 @ 00:50:14
Postat av: visomvie

Så roligt. // Supersexiga Annika. Skrattade ihjäl mig. Men om jag ska vara ärlig. Det måst vara en blind person som skriver så där. Tracka ner på nån (helst ingen) annan.

2008-01-30 @ 15:43:54
URL: http://www.visomvie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback