Gain 20 pounds in 30 seconds or GET OUT!


"Vadå, vi hade ingen aning om att hon var så smal!"

Det här är verkligen förvirrande.

Om man väljer att arbeta med en internationell toppmodell, kan man då vara så naiv att man inte inser att hon förmodligen är väldigt, väldigt smal? Kollar man inte bilder eller storlekar innan plåtningen? Om jag var ute efter en sund kvinna skulle jag med största sannolikhet uttryckligen be om en sådan, och inte utgå ifrån att alla modeller på agenturen var friska och kurivga.
Visst är det trevligt att Kapp-Ahl inte vill visa upp en för smal modell på sina kampanjbilder, men jag hade tyckt att det varit en mycket mer upplyftande nyhet om de valt att plåta nya bilder med en sundare modell. Det finns något väldigt motbjudande och motsägelsefullt i att ta en undernärd tjej och retuschera henne större. Som att det skulle vara omöjligt att hitta en vacker kvinna med kurvor! Nej, släng bilderna i papperskorgen, ta nya, och lär er av ert misstag istället.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men åååååååååååååååååååååååååååh. Bara för att du är ett äckligt fetto betyder det faktiskt inte att alla andra måste vara det. Sluta äta så jävla mycket och sluta lägga upp bilder på ditt äckliga fett. Du är en sjukt dålig förebild.

2008-08-05 @ 16:13:53
Postat av: Anonym

Ha ha ha vilken jävla idiotisk tönt-kommentar ovan.

2008-08-05 @ 17:11:22
Postat av: maria

herregud vad korkat. och herregud vilken onödig kommentar. som är anonym och inte ens vågar stå för vad man tycker.

Postat av: Cornelia

Anonym person ovanför har uppenbarligen problem med att uppföra sig som en anständig människa?

Vet inte om du märkt det, men Annika är smal.

Och du verkar ha lite.. problem

2008-08-05 @ 18:05:11
Postat av: E

Tänker inte ens kommentera den översta kommentaren...suck.Har hört att en av mikas största modeller, en viss blond ung dam med mörka bryn relativt ny kometkarriär bakom sig, är en av få som blir retucherad större för att hon är så grymt smal... har även en manlig kompis som arbetar som modell som skulle bli plåtad tillsammans med henne men fotografen vägrade att fota henne för hennes anorexi var så uppenbar...hon fick sitta och titta på plåtningen när de tog in en annan modell. såg samma tjej sitta och fika på kulturhuset i en enorm stickad bylsig tröja och ryggkotorna syndes igenom! hon åker in och ut på klinik för detta men mikas verkar ju skita i hur hon mår...så länge de tjänar pengar på henne!

2008-08-05 @ 21:37:02
Postat av: tobbe

Vill du ha jobbet själv? ;)Den första kommentaren var ju verkligen onödig. När man läser sånt så blir det så tydligt att orden först och främst återspeglar den som uttalar dem.

2008-08-06 @ 14:11:34
Postat av: Malin

det var bra sagt!

2008-08-06 @ 20:33:41
URL: http://malinsh.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback