Hundra flickor och äpple i tunna skivor

Ikväll var jag och Jakob hemma hos Fanny och hennes sambo Anders och såg på tv och käkade äppelpaj. Det var sjukt fint. Jag fick till och med mig en H&M-kasse full av äpplen hem, jag tror att jag ska skära upp ett i tunna skivor och äta det medan jag ser en chickflick. Jag har för mig att jag har sett den, jag har för mig att den är corny, och det är precis vad jag behöver just nu. Varför äpplet ska vara uppskuret i tunna skivor? Inte tusan vet jag. För att äpplen är så tråkiga att äta som de är, kanske?

Min ljusrosa Samsung-kamera har kommit! Yayayayaaay. Beware, nu kommer jag alltid att gå runt med en kamera i väskan. Och den är rosa. Rosa! Min hatfärg numero uno. Ja, förutom när det kommer till läppstift och teknikprylar, då. Jag svängde förbi stan och köpte ett rymligt minneskort som jag planerar att fylla med fula och snygga och roliga och töntiga bilder. Framför allt töntiga, tror jag.

På tal om bilder så var det - wait for it - flera dagar sedan jag fotade mig själv senast! Det är ju fantastiskt. Snart kommer jag att vara totalt camera shy och hålla för ansiktet och göra fula grimaser så fort en kamera skymtar i närheten. Det skulle vara ganska roligt. Nu för tiden gör jag bara så när jag snusar. Snus är nämligen en accessoar som inte klär mig, om vi säger så. Barn, börja inte snusa! Så, nu har jag gjort mitt för att bidra till en bättre framtid, känner jag.

Jag vill skriva ett surt inlägg om Top Model Stockholm. Det kanske kommer. Men först: 100 girls!

Kommentarer
Postat av: juliastrulia

hihi^^ det där med teknikprylar/smink i rosa men ändå hatfärg nummer ein känner jag igen :P ha en bra dag, härlig blogg btw:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback