Can you be perfect for me today, can you watch me walking away



Det känns inte som att det kan finnas någon vackrare flicka än Jannike. Hela världen borde vara bittra och svartsjuka på
David, som får ha henne som sin. Eller kanske borde de bara vara glada för hans skull, och för hennes, för att de hittat varandra.

I alla fall så irriterar det mig. Att hon är så perfekt i den här videon att jag bara vill gråta. Att spela i musikvideos är bland det bästa jag vet, det är någonting med formen som tilltalar mig så oerhört mycket, och när jag ser den här videon... när jag ser Jannike... då känner jag bara att alla som någonsin haft med mig i en video, eller som någon gång kommer att ha med mig i en video, blivit eller kommer att bli lurade. För det är Jannike de borde haft med. Hon är verkligen ett sagoväsen, den här flickan. Hon är overklig, hon är osannolik. Jag har tyckt det i fyra år, jag tycker det mer än någonsin. Någon dag tänker jag bjuda henne på kaffe och biskvi, och säga: Jannike, du är perfekt. Och även om du inte är det så är det okej, det också.

Jo, förresten: Låten och videon är Boris Valdes - Dionysus. Hittad här.

Jo, förresten, part 2: Lolita har en tävling där man kan vinna hemliga prylar, vilket är precis vad jag behöver, känner jag. Eftersom jag inte får shoppa, men presenter har jag minsann inte sagt något om. Det hade ju varit idiotiskt, med tanke på att min födelsedag lurar runt hörnet!

Kommentarer
Postat av: Mrs S

Ja hon är verkligen vacker men det är du också. Tycker inte att någon behöver känna sig lurad inte.

Postat av: Annika

Tack snälla! Men jag menade det verkligen inte som ett bekräftelsesökande, jag tycker helt enkelt att hon är så vacker att inget kan gå upp mot henne. Jag menade inte att jag ville ha kommentarer som skrev att jag är snyggare. Bara så att ni vet!

2007-10-16 @ 11:59:12
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Ida

Vilken otroligt fin video!

Du Annika.. skulle du kunna hjälpa mig med en sak?
Då min dator dog så blev jag av med alla länkar, och jag har ett minne av att en av länkarna hittade jag hos dig.. Den till Elysees blogg (hur hon nu stavade). Hon från första säsongen Top Model.
Vet du vad jag menar?

2007-10-16 @ 12:48:26
Postat av: FELICIA

fin blogg :D

2007-10-16 @ 14:14:07
URL: http://BROWNDREAMS.blogg.se
Postat av: K

Även om du inte vill ha kommentarer om att du är snyggare. Så måste jag bara säga att jag tycker att du ÄR snyggare.

2007-10-16 @ 14:44:29
Postat av: sofia

jag tycker att ni både är otroligt vackra, men jag undra bara en sak: vem är det som sjunger låten, fastna för den helt!

2007-10-16 @ 15:07:49
Postat av: Emelie

Tusen tack för alla dina fina kommentarer raring! Jag blev verkligen kanonglad :D Speciellt när det kommer från en så vacker tjej som dig. Häftigt liksom. ;) Jag har förresten försökte svara dig tidigare men har inte kommit in på kommentarerna på din blogg, men nu verkar det fungerar som det ska igen. :)
Och angående ögonryckningar så skulle jag kunna tänka mig att det kan vara av att sitta för länge framför tv, dator eller ha druckit för mycket kaffe. För mig var det förmodligen en kombination. Haha. Nej jag är inte speciellt nyttig av mig. :P
Ha det bäst! Kram /Emelie

2007-10-16 @ 15:20:22
URL: http://pancaakes.blogg.se
Postat av: malin

hon ser så fridfull ut. Men du är cool så det räcker och blir över :)

2007-10-16 @ 15:51:45
Postat av: Melissa

jag vet att du skrev att du inte ville ha kommentarer där d stog att du va vacker! Men måste verkligen säga att enligt mig så är du mkt vackrare än Jannike i videon!! troooo mig

2007-10-16 @ 16:06:46
URL: http://meli.blogg.se
Postat av: Anna

Flickan var sannerligen balsam för ögonen! :D

2007-10-16 @ 16:53:51
URL: http://ruminating.blogg.se
Postat av: Drazen

Ja när vi filmade detta så kom jag på att när man har Jannike med så behövde vi ingen ljusättningen eller smink eller ens en videokamera.
Jannike lyffte denna video jättemycket.
Musiken är gjort av boris valdes från malmö förresten.....

2007-10-16 @ 20:04:51
URL: http://www.arekay.se
Postat av: Annika

Drazen - Det förstår jag verkligen att hon gjorde! Jag är så imponerad av henne. Jag vet inte varför folk inte ser vem som gjort låten, det står ju klart och tydligt där uppe! :) Underbar låt, underbar artist, fantastisk video. Bra jobbat.

2007-10-16 @ 20:09:16
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: J

Roligt sammanträffande: en timme efter att jag läser det här inlägget skriver någon Jannike i en kommentar på min blogg att om jag behöver en modell någon dag så finns hon alltid ledig. Och efter ett tag inser jag att det är samma Jannike som du precis har skrivit om. Och hon ÄR verkligen sktisnygg! Coolt!

2007-10-17 @ 11:25:03
URL: http://www.hunnd.se
Postat av: Alexandra Malmqvist-Olsson

Ja, David ska verkligen vara glad att han får ha henne som sin... Eh?

2007-10-17 @ 17:01:13
URL: http://trynottolooksopretty.blogspot.com
Postat av: Fina du

haha såg alla andras kommentarer men en till skadar ju inte.
Faktum är att jag tycker att du e vackrare. Du är också ett väsen. Som ser lite fransk ut. Ett franskt sagoväsen.

2007-10-17 @ 18:45:36
Postat av: bop

vad har du varit med i? kan man få seee?

2007-10-18 @ 09:47:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback