Look how they shine for you

Till er som inte redan vet det (jag har skrivit om det här): Jag är inte en sådan person som skäms om du och jag har samma H&M-plagg på oss samtidigt. Jag skäms inte för att du direkt ser att jag köpt ett visst plagg på H&M. Det tycker inte jag att ni heller ska göra. Att skämmas är slöseri med tid. Så! Nu kan jag skriva det jag egentligen tänkte skriva, nämligen:

Vem behöver väl vara ledsen för att den finaste nyårsklänningen kostar 1400 kronor när man kan ha på sig den här på nyår?



Jag tänker i alla fall inte sörja. Jag kommer att vara finast i H&M-klänningen. Håller tummarna för att den kommer innan nyår bara.
PRETTY PLEASE WITH SUGAR ON TOP H&M, SKICKA DEN INNAN NYÅR!


(Och för att återknyta till det jag skrev längst upp; om du vill att du och jag ska vara lika fina på nyår, klicka in på H&M direkt och beställ hem den du också.)

Kommentarer
Postat av: Linn

Den var superfin! [:

Postat av: Anna (ruminating)

Den där har jag också beundrat flera gånger. När jag såg priset trodde jag faktiskt att det var felskrivet. Men nu har jag sett det på ett antal ställen, så jag kanske vågar tro på det. I sånna fall: GOO H&M! :D

2007-11-15 @ 21:03:21
URL: http://ruminating.blogg.se
Postat av: Annika

Linn - Eller hur? Åååh, jag känner mig redan fin, bara jag tänker på att ha den på mig.

Anna - Tja, jag har redan betalat, så jag lovar att det stämmer. Återigen: Bara tanken på den gör mig öycklig. Jag ska nog tänka på den, och titta på den, varje dag i en månad (den skulle levereras i mitten av december).

2007-11-15 @ 21:14:13
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: L I S A

Vilket kap! :]

2007-11-15 @ 21:28:43
URL: http://lisaplace.blogg.se
Postat av: Loos

Åå vad himla fin den var! Jag skulle också vilja ha nåt glittrigt tror jag, det liksom fattas mig.

2007-11-15 @ 21:37:26
Postat av: josse

hej!

jag jobbar på h&m och jag kan tala om för dig att du måste vara på h&m imorgon vid öppning för att få tag på det här klänningen. förra året hade vi gift of the day och detta år gift of the week. den här klänningen kommer imorgon och tar förmodligen slut med en gång, det brukar vara lite hysteri ;)

2007-11-15 @ 22:31:42
URL: http://jossex.blogspot.com
Postat av: josse

är det sant? vilken grej! ja men har du lyckats beställa den på nätet och att de släpper GTW där också är ju kalas. det var ett sånt tryck förra året på dessa prispressade varor att de kanske utökade i år. vi i butik blir ju oftast inte informerade om vad som händer på internet och i katalogen. men tjurrusning efter klänningen på dam, kjolen på divided, kavajen på herr och barn kommer det vara imorgon i butikerna!

2007-11-15 @ 22:41:27
URL: http://jossex.blogspot.com
Postat av: ida

jag är också en sån som hellre vill kommentera det istället för att bara snegla på varandra, på 7/11 sparng jag på en tjej med likadana skor som. är det inte bättre att då säga "snygga skor du har" och skratta lite tillsammans istället för att skämmas över att man inte är den enda i hela världen som har dom.. osv

2007-11-15 @ 23:36:16
URL: http://isaksdotter.blogg.se
Postat av: Karoline

Ja, du kommer vara så snygg i den klänningen! För mig blev det paljettkjolen och en mask.

2007-11-16 @ 08:35:32
URL: http://www.thatshot.blogg.se
Postat av: Pernilla

köpte den idag och är super nöjd, mums

2007-11-17 @ 16:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback