The beautiful ones have style

Angående mitt förra inlägg, där jag lade upp en bild från Weekdays hemsida, föreställande mina nya, ljusgrå Cheap Monday-jeans:

"Postat av: ann

är det fortf mode med grå jeans? inte för att det spelar så stor roll, men det är sällan man ser folk med den färgen längre.. har själv ett par gråjeans, som har kommit lite i skymundan på sistone."


Jag tycker inte alls att det är en konstig kommentar på något sätt, men det gav mig en anledning att ta upp något jag inte är säker på har gått fram i bloggen:

Jag är inte särskilt intresserad av trender.

Visst, jag läser alla modemagasin jag kommer över (inte tjejtidningar, utan just modemagasin). Jag följer gärna med i vad som händer på catwalken, eftersom det är härligt att ta del av all fantastisk kreativitet som sprudlar där ute, både i de stora modehusen och i de betydligt mindre. Men trender? Jag orkar faktiskt inte bry mig det minsta. Jag följer min smak, jag köper och sätter på mig kläder som jag anser speglar min personlighet, min sinnesstämning och som uttrycker det jag önskar uttrycka för stunden. Men är det fortfarande mode med grå jeans? Uppriktigt sagt så har jag ingen som helst aning. Och det rör mig inte i ryggen. Jag tycker att grått i olika nyanser är en otroligt snygg färg (kolla bloggdesignen liksom), jag känner mig snygg i grått, och jag anser att jeansen är smashing. Efter vad jag förstått så är grått en färg som är "trendig", men om jeansen är trendiga eller inte vet jag inte. (Även om jag anser att det är lite konstigt om Cheap Monday väljer att tillverka "otrendiga" jeans.) Tycker ni verkligen att det spelar någon roll?
Jag väljer nog att citera Emmylicious blogg -

"Fashion is for losers, gorgeous people have style."
Word!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag har ett par gråa jeans från H&M som jag använder, inne eller ute. Vet ej, men man tar på sig det man gillar..

Postat av: Alexandra

Visst kan man ta till sig någon av dessa modeflugor som flyger fram i modevärlden lika snabbt som de försvinner innan man hinner blinka. Men någon måtta får det vara! Jag är så less på de flesta modebloggarna för att det som mest bara handlar om dessa modeflugor och bloggerskorna saknar ofta en egen prägel på vad de anser är mode. Förhoppningsvis är det bara en trend online för att ha en poppis modeblogg och vid sidan av är de nöjda med sin egen stil och tycke utan att påverkas såå mycket av modeflugorna!

2007-03-17 @ 22:39:16
URL: http://trynottolooksopretty.blogspot.com
Postat av: Joline

Jag har ett par ljusgråa jeans som jag bara älskar. Använder dem ofta (:

2007-03-17 @ 23:03:52
URL: http://rangelben.blogg.se
Postat av: Victoria

Det hade fördmodligen varit me intressant att läsa om jag hade kommit med något i stil med "du har helt jäkla fel, Annika!" Men tyvärr så delar jag din åsikt fullt ut. Jag är noga med att lite då och då påpeka att just min egen blogg Inte är någon modeblogg i den bemärkelsen att jag följer alla trender utan att ta någon hänsyn till min stil, till vem Jag är. Det är ju skillnad på mode och mode! ^^ Citatet längst ned är klockrent!

2007-03-17 @ 23:13:16
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: frida

du är intressant.. detta skriver jag utan att vara en pervers person.. men din blogg är väldigt givande.
tackar

2007-03-17 @ 23:15:44
URL: http://fridasvenssonhedblom.blogg.se
Postat av: Emmy

WORD!

2007-03-18 @ 10:11:46
URL: http://www.emmylicious.blogg.se
Postat av: elin

Visst är det svårt att undika trender i den bemörkelsen att det är just "moderiktiga" kläder som säljs i butikerna. Sedan vad man gör av dessa trender, hur man matchar och kombinerar det är då man skapar sin enga stil. Jag tar på mig det jag tycker är snyggt och ibland kan det vara en outfit som är jävligt "inne". Fast det mest tillfredsställande är ändå att hitta något plagg på rea eller second hand som man själv verkligen känner är skitsnyggt. Då spelar det ingen roll vad andra tycker och hur moderiktigt det är.

Grå jeans är hett!

2007-03-18 @ 10:11:52
Postat av: Starsara

hear hear!

2007-03-18 @ 10:33:41
Postat av: Emma

Nya designen på sidan är verkligen fin, precis som mina exemplar av byxorna är välanvända. Dessutom tycker jag om att läsa din blogg, ger lite av en nostalgisk känsla över det som var bra i Stockholm.

2007-03-18 @ 10:41:21
URL: http://sugarandlime.wordpress.com
Postat av: a

hej där vackra flicka :P
något emot att jag ställer två frågor till dig?
1) vad är poesi för dig?
2) finns "riktig" poesi?

svara som du vill, till min mejl el i din/min blogg

hoppas frågorna intresserar :)
ha en fortsatt fin söndag.

2007-03-18 @ 12:56:01
URL: http://omedelbarlyrik.blogg.se
Postat av: karin

jag tycker den grå bakgrundfärgen är lite FÖÖÖR grå, kan du tänka dig göra den ljusare? det är jobbigt att läsa på den här bakgrunden och det ser ut som det är ett mistake, inte att du menat den! annars super, as always.

2007-03-18 @ 14:42:22
Postat av: Emma

Om det är inne eller inte med gråa jeans kvittar väl. Bara de är snygga och man trivs i dem själv. Jag gillar dem, köpte själv ett par gråa jeans för ett tag sedan. Grått är ju helt enkel snyggt :)

2007-03-18 @ 14:45:12
URL: http://www.fashionnerds.se
Postat av: Matilda

THANK GOD FOR PEOPLE LIKE YOU! :)


F.ö. håller jag inte med Karin, men det kan bero på dator. På min är det iaf perfekta nyanser!

2007-03-19 @ 20:18:57
URL: http://www.pusspjett.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback