Hopplöst!

Jag sitter och försöker skriva uppsats, den ska in ungefär nu, och jag har inga böcker med mig - och absolut ingen inspiration. VARFÖR kan inte höstterminen ta slut innan jul, så att man kan få någon typ av jullov? Jaja, det är väl bara att bita ihop och försöka få ner något som låter i alla fall en aning vettigt.

Hoppas att ni har en grym fredagskväll, allihop!


Kommentarer
Postat av: Karin

håller med.. dålig planering av terminerna.. man får ju stressa ihjäl sig fast man är ledig.. fast nu ska jag dock ta "ledigt" på riktigt och parta lite med tjejerna.. ha en fin helg

Postat av: Daniela

hej. en liten fråga bara, kanske du har fått den förrut, men... oftast när man går in på din blogg kommer det upp ett litet fönster där det står att man ska skriva in nåt lösen för blondinbella.blogg.se.

varför? är era bloggar kopplade på nåt sätt? är hon ditt alter-ego? jag förstår inte, men jag gillar mystiken i det hela :)

2007-01-05 @ 21:22:07
Postat av: Annika

Karin - Det tycker jag verkligen att du ska. Ha en fin helg du också!

Daniela - vet du, det undrar VERKLIGEN jag också (fast jag får upp "blondieangel.blogg.se"). Jag har skrivit till blogg.se och frågat, men de svarar inte, och de gör ingenting åt det. Riktigt frustrerande, faktiskt!

2007-01-05 @ 21:43:00
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Sandra

Jag får oxå upp den där inloggningsrutan... taskigt av dem att inte ta bort dem :( annars är ju din blogg hur bra som helst! Superfina bilder och kul skrivet, jag älskar din stil..

2007-01-05 @ 21:52:03
Postat av: Annika

TACK, Sandra! Nu ska problemet vara löst - jag fick alldeles nyss svar på mitt mail, där de förklarade att det fanns en länk gömd i min blogg som gick till en lösenordsskyddad blogg - mystiskt, eller hur? :) Men nu är länken borttagen och man ska slippa få upp den där ruta igen!

2007-01-05 @ 21:58:27
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Debbie

Ser att vi har samma problem! :) Försöker hitta min gyllene mening till arbetet.. vilket jobb!

Jag läser till förskollärare btw, så det ska bli en pedagog utav denna tös :) Vad ska du själv bli? Jättefina bilder! Kanske fotograf?

2007-01-05 @ 22:05:38
URL: http://dendardebbie.blogg.se
Postat av: Sandra

Jag håller med, serien är för bra för att läggas ned!

2007-01-05 @ 22:47:03
URL: http://superlativa.blogg.se
Postat av: Debbie

Verkligen lustigt! :) Jag tycker du verkar ha talang, så fotograf är nog inte helt otänktbart.. men hjärtat ska ju finnas där såklart :) Så otroligt roligt det låter det du planerar att bli! Jag gick media på gymnasiet och pappa har en reklambyrå. Så den delen har alltid funnits nära mig också :) Önskar dig lycka till! Kul med någon som vågar följa sin dröm!

Jag följer ju inte riktigt min. Så jag vet inte hur långvarigt det blir på lärarhögskolan för min del heller. Ser inte mig själv som en lärartyp, fast jag tycker det är svårt att se sig själv som något i huvudtaget :P Mina drömmar befinner sig nog mer åt samma håll som dina. Men för mig är det dom som är på hobbynivå. Jag vill verkligen dit, men saknar nog tron på mig själv.

Barn gillar mig, så jag börjar där och ser vart jag hamnar. Som du säger, vi får hoppas att livet blir långt ;)

2007-01-05 @ 23:45:26
URL: http://dendardebbie.blogg.se
Postat av: Rebecca

Ne håller med dig, vad är det för mening med att fortsätta häst terminen på vår terminen ?! :S
Lycka till med uppsatsen.

2007-01-06 @ 02:21:28
URL: http://absolutbeccis.blogg.see
Postat av: mildred

vad pluggar du för något?

2007-01-06 @ 12:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback